Şimdi Ara

1000km bakımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni civic sedanım var dream, 1000 km'ye ulaştı, bakıma götürmem gerekiyor. ben bu konularda cahil olduğumdan sormak istedim 1000km bakımında neler yapılıyor, ücretli deil sanırım? ne kadar sürer, hemencecik geri alabilir miyim arabayı, bir de istanbul anadolu yakasında olup memnun kaldığınız yetkili servis hangisidir ona götüreyim, teşekkürler.
    (bir de iş güç derken 1000km'yi biraz geçmesi kaçınılmaz sanıyorum bir problem olmaz heralde deil mi)

• Yapay Zekanın Yanıtı

1000 Km Bakımı: Yeni Aracınız İçin Kritik Bir Adım

Yeni bir araç satın aldığınızda, 1000 km bakımının önemini göz ardı etmemelisiniz. Bu rutin bakım, aracınızın sorunsuz ve emniyetli çalışmasını sağlamak için çok önemlidir.

1000 Km Bakımında Neler Yapılır?

• Yağ ve yağ filtresinin değiştirilmesi
    • Hava filtresinin kontrolü ve gerekirse değiştirilmesi
    • Kabin filtresinin kontrolü ve gerekirse değiştirilmesi
    • Fren balatalarının ve disklerinin kontrolü
    • Akü ve şarj sisteminin kontrolü
    • Lastik basınçlarının ve durumunun kontrolü

Honda 1000 Km Bakımı

Honda araçları için 1000 km bakımı, aracınızın optimum performansı için hayati önem taşır. Honda servisleri, aracınıza uygun parçaları kullanarak ve yetenekli teknisyenlerle bakımınızı gerçekleştirir.

Toyota 1000 Km Bakımı

Toyota araçları da 1000 km bakımından faydalanır. Toyota servisleri, aracınızın özel ihtiyaçlarını karşılayan özelleştirilmiş bakım programları sunar.

1000 Km Bakımı Geçerse Ne Olur?

1000 km bakımını atlarsanız, aracınızın performansı ve güvenliği tehlikeye girebilir. Yağ ve filtreler zamanında değiştirilmediğinde, motor aşınmaya ve hasara uğrayabilir. Diğer bakım öğelerini ihmal etmek de fren sorunlarına, lastik patlamalarına ve diğer ciddi sorunlara yol açabilir.

Honda 1000 Km Bakım Ücreti

Honda 1000 km bakım ücreti, aracınızın modeline ve konumunuza göre değişebilir. Ancak bakımın faydaları, maliyetten çok daha fazladır. Düzenli bakım, aracınızın değerini korur ve daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

Sonuç olarak, yeni aracınız için 1000 km bakımını ihmal etmemelisiniz. Bu basit ve uygun fiyatlı bakım, aracınızın güvenli ve verimli çalışmasını sağlayarak size gönül rahatlığı verecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aracın sağına soluna bakıp bu arbalara bişey olmaz deyip gönderecekler. km geçmiş olması o kadar nemli değil.
  • Pek bi şey yapmıyorlar. Ben geçen hafta 1000 bakım yaptırdım. Arabayı lifte kaldırıp altındaki somunları falan kontrol ediyorlar. Farlar, sinyaller, stoplar, emniyet kemerleri, teyp, lastik havaları, cam suyu, motor suyu, yağ seviyesi falan. Ekstra bi şey yaptırmazsan ücretsiz. Lastik havalarını unuturlarsa bile sen baktır. Ben ön lastiklere kışlık taktırmıştım. Fakat arkalarda birinde 42, birinde 50 psi hava çıktı. Normali 32 psi miş. Fabrika hava bastıkça basmış.
  • yaklaşık 1 saat süren ve bedava olan bir uygulama. araçta fabrika çıkışı bir hata var mı diye kontrol ediliyor.
  • kısaca gözle yapılan ,özellikle senin bakmanı sitediğin bir nokta yoksa max 1 saatlik bir bakım süresi geçiyor.

sen galeride 3-4 arabayı incele bir kahve iç aracın hazır hale gelicek zaten.

• ok, teşekkürler arkadaşlar hepinize..
  • merhbalr,

tam merak ettiğim bir konuda çok yterli ve güzel açıklamalr var. Eniştemle birlikte 2 adet honda aldık. O aldığı plazaya götrüdğü için ücretsiz olduğunu sanıyordu.

KM öenmsiz olduğunu öğrenmem ve bir saat sürmesi güzel haber oldu. Zırt pırt sevise ya da sanayiye gitmmek için sıfır ve 6 yıl garantili araç aldım, bari gerçekten öyle olsun.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Bakımı
    8 yıl önce açıldı
    corolla bakım masrafı
    2 gün önce açıldı
    Motor yağı değişimi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece 1000 bakimi ucretsiz yanliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrimkaratas

Pek bi şey yapmıyorlar. Ben geçen hafta 1000 bakım yaptırdım. Arabayı lifte kaldırıp altındaki somunları falan kontrol ediyorlar. Farlar, sinyaller, stoplar, emniyet kemerleri, teyp, lastik havaları, cam suyu, motor suyu, yağ seviyesi falan. Ekstra bi şey yaptırmazsan ücretsiz. Lastik havalarını unuturlarsa bile sen baktır. Ben ön lastiklere kışlık taktırmıştım. Fakat arkalarda birinde 42, birinde 50 psi hava çıktı. Normali 32 psi miş. Fabrika hava bastıkça basmış.

Hocam,öyle hava basılmasının sebebi,aracın taşıma esnasında(tırda şurda burda) çok zıplamaması...Malum,zıplayınca ne olacağı belli olmuyor...

Hele ki Lancer gibi ,gemilerle gelen araçlarda daha da fazla görülüyor o durum.
  • Öyle DAVUL gibi şişirince daha çok zıplama mı? Bence, plaza açık otoparkında satılıncaya kadar bekleyeceği için fazla basıyorlar. Beklerken inerse de normal değere anca düşer diye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Öyle DAVUL gibi şişirince daha çok zıplama mı? Bence, plaza açık otoparkında satılıncaya kadar bekleyeceği için fazla basıyorlar. Beklerken inerse de normal değere anca düşer diye....

Yok hocam...Tam tersi..Hatta,Yıldızlar Oto'dan murat bey(caramurat) da dediğimi doğruladı...Öyle belirtti fazla hava basılma olayını.
  • aracı aldınız. kiatpcığını iyice okuyun. her 10bin km de bir değişecek yada 20 bin 40bin km deki
    uygulanacak bakımları ustanıza yaptırın. sadece parçaları (filtre balata vs) servisten alın. işlemi
    ustanıza yaptırın. servisten uzak durun arabanıza gönül rahatlığıyla binin. yazık 0 arabaları gidip
    serviste elletmeyin yağ castrol magnetec 10w40 kullanın. hava filtresini her 5bin km de bir
    temizlettirin. 20binde değişin. yağ değişimi 10bin km. bujiler 40binkm. supap ayarı 40bin km
    servis yüzü görmemiş iyi bir ustada bakımları yapılmış bir civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

yazık 0 arabaları gidip serviste elletmeyin

bu ne demek be?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.