Bildirim
Bakım Kmsi geçti -500kmde
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
En ufak tuhaflik yoksa bakim yaptirmana gerek yok hocam sonsuza kadar binebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yagına kadar orijinal kullanıyorum bunlarda fiyat olarak tuzlu bakımı güvenli olucak derecede ertelemek istiyorum daha önce erteleyenler oldu muquote:
Orijinalden alıntı: masterap
En ufak tuhaflik yoksa bakim yaptirmana gerek yok hocam sonsuza kadar binebilirsin
-2000 yaptigim oldu 1.16 ile ama yapmayin ozellikle trafik olan bir sehirde kullaniyorsaniz. Yag bakimini aksatmayin, ekonomi yapmak isterken aracinizin motor omrunden yemeyin
bakımı tuzlu buluyorsanız ne diye bmw aldınız. filtre neyse de yağ motorun kanı. -
2016da hayat daha ucuzdu gelirim artmadıgı icin biraz kısmak gerektiquote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
bakımı tuzlu buluyorsanız ne diye bmw aldınız. filtre neyse de yağ motorun kanı.
-1000km civarı gotürecem uzun yol seyahatim bitti sehirici trafikteyim aktifquote:
Orijinalden alıntı: askerlikforum
-2000 yaptigim oldu 1.16 ile ama yapmayin ozellikle trafik olan bir sehirde kullaniyorsaniz. Yag bakimini aksatmayin, ekonomi yapmak isterken aracinizin motor omrunden yemeyin
Bizim x3 (2015 model 2.0d xdrive) ün yağını ve yağ filtresini 10000 de değiştiririz bir kere -7000 yaptık arabanın sesi değişik çıkmaya başladı hızlanması ve gücü zayıftı veya ben öyle zannettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 20 Eylül 2020; 21:55:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-7000de iyi bir mesafe hocam 1000 2000leri düsünürkenquote:
Orijinalden alıntı: EfeU220
Bizim x3 (2015 model 2.0d xdrive) ün yağını ve yağ filtresini 10000 de değiştiririz bir kere -7000 yaptık arabanın sesi değişik çıkmaya başladı hızlanması ve gücü zayıftı veya ben öyle zannettim
Aman deyim bmwye biniyorsan zamNinda bakımını kontrolünü yaptır neme lazım servis garanti dışı der ekstrem bişi olur paralar harcatir geciktirme
Babam oto servisi işletiyor Bir tanıdık vardı 520d si vardı araba motor yağını 25000 km de değiştirin demiş 75000 km sonra yolda kaldı motoru indirdik zinciri kırmış enjektörler turbo vs hepsi elden geçti motora rektefiye yapıldı neredeyse sıfır oldu ne kadar erken yağ değişirse motor o kadar az eskir genel olarak 10000 km en iyisi
Biz kendimiz yapıyoruz :)
hiçbir şey olmaz. -
Bence yolda kalıp araba ariza verdikten sonra yapmak en iyisi. 2-3 binlik bakim parasindan kacarak 30-40 bin tlye iyi bir ders alınmış olur.
Şanslısın vessalam ne diyelim keşke benim qulusture bakacak kendi babam olaydı beeeeee offfffquote:
Orijinalden alıntı: EfeU220
Biz kendimiz yapıyoruz :)
Parasızlıkta yağı bikeresinde 20 bin km sonra değiştirdim sorun olmadı .
o zaman sadece yağı değiştirin. standartları karşılayan kaliteli yağ daha ucuza bulabilirsiniz mobil1 vs.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB
2016da hayat daha ucuzdu gelirim artmadıgı icin biraz kısmak gerekti
Alıntıları Göster -
Ben twingo'yu 5500 kmde bir bakıma sokuyorum, bmw'ye binen bakımdan kaçıyor. ilginç
Paylari var 10.000 derler misal 2 3 binde payi vardir onun ama benim peder gibi pimpirikliysen 10.000 der 9 da degisirsin :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
|
bakımı tuzlu buluyorsanız ne diye bmw aldınız. filtre neyse de yağ motorun kanı.
|
Ben twingo'yu 5500 kmde bir bakıma sokuyorum, bmw'ye binen bakımdan kaçıyor. ilginç
|
Bence yolda kalıp araba ariza verdikten sonra yapmak en iyisi. 2-3 binlik bakim parasindan kacarak 30-40 bin tlye iyi bir ders alınmış olur.
|
Benzer içerikler
- 800 bin tl araba
- frene basınca gelen ses
- hgs etiketi yapıştırmak zorunlu mu
- kapı sacı nedir
- mazota su karışırsa ne olur
- 2024 clio
- 2021 dacia duster
- phev araçlar
- tesla şarj ücreti
- opel corsa 2024 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X