Şimdi Ara

1000TL 1030GT Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartımı aldım 1030 GT fakat bu sefer monitörümde arıza çıktı. Alternatif monitör bakıyorum. Genelde oyun oynuyorum HOS ve CS GO gibi. 4K monitör mü yoksa 21:9 Ultra wide monitör mü tavsiye edersiniz. Fiyat aralığım 1000TL civarı. Daha aşağısında 24 - 27 inch alternatifler sunarsanızda kabulumdür. Piyasada fiyatlar yüksek ama kaliteden de ödün vermeyecek bir LED monitör arıyorum. Maliyeti çok yüksek olusra normal Full HD LED monitörlerde kabulumdur. 1000TL altı olursa sevinirim.

• Gt 1030 için 1.000 TL.na alacağınız monitör abes olmaz mı? Neticede Gt 1030 2un performansı belli. İşlemciniz nedir? Sadece Csgo oynuyorsanız 144Hz monitör alın. 1080p ve orta ayarlarda beklenilen frame rate oranını verecektir. Vermez ise Low ayar yaparsınız. Ve ya çözünürlüğü 720p çeker, ayarları da yüksek yaparsınız. Csgo 'da 120 ve ya 144Hz monitör gerçekten önemli bir etken.

Onun haricinde uygun fiyatlı ips monitör bakabilirsiniz. İlla ki Ultra Wide istiyorsanız; LG 25UM58-P modeline bakabilirsiniz. 690 TL. gibi fiyatı mevcut. Ips panel olup tepkime süresi 5ms 'dir.

https://www.webdenal.com/lg-25um58-p_887253.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Ultrawide zorlar veya performans düşüklüğü yapar mı yojsa 22 inch ten az büyük bir monitör tavsiye etseniz yeterli olur. Böyle bir monitör 400-600 mertebesinde olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • timucin670 T kullanıcısına yanıt
    Hayır zorlamaz. Ultra Wide seviyorsanız dediğim monitöre bakabilirsiniz. Haricinde farklı monitör tavsiye isterseniz de ona göre önerilerde bulunurum tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Hayır zorlamaz. Ultra Wide seviyorsanız dediğim monitöre bakabilirsiniz. Haricinde farklı monitör tavsiye isterseniz de ona göre önerilerde bulunurum tabi.

Size 5ms olayını sormak isterim. Oyunlarda bu çok sıkıntı yaratır mı? Ayrıca yüksek mhz li varsa bu fiyat aralığında bide oyuncu monitörü tavsiyesi isticem ultrawide olmayan. 23 inch veya üstü olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Monitör Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    25000 TL RTX laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.