Şimdi Ara

100dk 'da 34 kere kopan bağlantı rekoru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul küçük çekmecede oturuyorum. ttnetin 109 milyonluk internet paketini kullanıyorum. Bu pakete geçmeden önce avcılar telekomdan bir servis gönderip kablo ve tesisatımı gözden geçirdiler. bir sorun olmadığını de ayrıyeten belirtip hızımı yükseltiler. gün için de devamlı düşmeler oluyordu. Ok . sakin ol diyip geçiştirmeye çalışıyordum. Ya tamam da 1 saat 40dk gibi bir sürede 34 defa kopar mı internet. Bunun mantıklı bir izahı var mı cidden merak ediyorum. İzah edebilecek var mı ?

• Ben dial-up zamanlarından beridir.TTNET'liyim.Artık dayanacak gücüm kalmadı.Gün sayıyorum.Lanet ediyorum.Taattüt imzaladığım güne...
  • matra89 ttnet hiç bir işi doğru olmayan bir firma orda hem fikiriz ama benimde geçen sene kopma sorunları canıma tak etmişti teknik ekip geldi ve hatta sorun yok dendi 2 gün kendi verdikleri modemi kullandım ve sıfır kopma anladıkki benim emektar origo modem bilen bilir mefta olmuş.

Şimdi senin modeminde hapı yutmuş demiyorum ama hat değerlerini bizimle paylaşırsan bizde ona göre yorum yaparız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.