arkadaşlar MiNiK_eSeK arkadaşımızın nereden olduğunu söyleyeyim buyrun:
umarım kendi istemedigi bi durumda teşir etmemişsindir.
o kendisi yazmış nereden olduğunu benim burada tekrar etmem bir sorun teşkil etmez ! son mesajlarını okuyan herkes görebilir yani hangi şehirde bulunduğunu
bende bursadayım sen tophane telefrik yada çekirge taraflarında biyerde olmalısın ozaman buraya uzak burda çekmez :D (yeni adliye) hazır 256 ya düşücez ilaç gibi gelirdi wallahi
Tüh ya Wireless olsa direk bende girerdim hay şansıma
Minik sana daha büyük bi anten alsakta beşevleri flnda kapsasa senin şu internet
quote:
Orjinalden alıntı: RuthLess_SLayer
Minik sana daha büyük bi anten alsakta beşevleri flnda kapsasa senin şu internet
Şöyle az da Keçiören e sarksa 2 mbit olan bağlantım sınırlıya duseceğinde yokluk çekmesem
şu netti büyük bi uydu alıp türkiyeye yayın yapabilirmiyiz
cidden =)) valla para birleştirelim anten alınabiliorsa:D
Öncelikle Araştımacı ruhunuzdan dolayı tebrikler. Bugün bulunduğum bölgedeki Sayılı DC lerden olan firmaya Telekom Amcalar geldi denetim var dediler daldılar DC ye iyi peki dedik burda wireless var dedi evet firmada kullanıyrouz dedik VE şifreli dedik Şifreyi Sordular verdim Bağlandılar vs. vs. Şifreniz çok basit değiştriin dediler. Çalışanların Tümü Wireless dedik anlamayız yapın dediler. Neyse yaptık. Sonra son zamanlarda Hızınız birden artmış dediler evet dedik 50 yeni hosting transfer ettik dedik. Ki gercekten edildi Birisi medya sistemleri 7/24 yayında olan bi firma. Neyse Koca gün koşturmaca geçti. Teşekkürler Arkadaşlar şimdilik gelişi güzel ortaya vermiyroum ESSID ve şifreyi.
Bu arada ESSID istek üzerine Türkçe olarak değiştirildi Ama Gizli! :) Ever elinizde Kismet yada Wireless Scanne varsa Tarayın. Bu arada görenler (DH) ı tanır umarım Şifre aynı bilginize. Şu anda açık :) Genelde Merkezde cekiyor aracımla cıktım gezindim. Eski Garaj dahil bir çok yerde bağlantı kurulabildi. Bilginize!!!
Saygılarımla MiNiK_eŞeK...
Not: Tüm işlerin içinde bir sürü i çıkardılar başımıza. Telekom Sana.. Hattaa ... Neyse deşifre oldduk artık başımızı iyi ağıtırlar.
cennet garanti diyorum . kaz benzetmesi güzel :) halkım napsın internete aç tabi ne bulsa saldırıyor onlarıda hoşgörmenizi umuyoruz :) sizin firmadan bu forumu okuyan yönetici olabilir sorusu geliyormu aklınıza ? :) yoksa hepside uykudamı
vaybe hizmete bak tam amme hizmeti olmuş hayrını görür kardeş telekoma herşey mubah sömürün
quote:
Orjinalden alıntı: MiNiK_eSeK
Öncelikle Araştımacı ruhunuzdan dolayı tebrikler. Bugün bulunduğum bölgedeki Sayılı DC lerden olan firmaya Telekom Amcalar geldi denetim var dediler daldılar DC ye iyi peki dedik burda wireless var dedi evet firmada kullanıyrouz dedik VE şifreli dedik Şifreyi Sordular verdim Bağlandılar vs. vs. Şifreniz çok basit değiştriin dediler. Çalışanların Tümü Wireless dedik anlamayız yapın dediler. Neyse yaptık. Sonra son zamanlarda Hızınız birden artmış dediler evet dedik 50 yeni hosting transfer ettik dedik. Ki gercekten edildi Birisi medya sistemleri 7/24 yayında olan bi firma. Neyse Koca gün koşturmaca geçti. Teşekkürler Arkadaşlar şimdilik gelişi güzel ortaya vermiyroum ESSID ve şifreyi.
ya saçmalığa bakın ya bi anda kullanım artmış.artarsa artsın kardeşim sana ne be telekom.adam parasını ödemiyor mu.üdüyor.eee ister hepsini kullanır ister hiç kullanmaz anlaşılmayan i firma bu telekom
ahahah gerizekalı bu telekom yaaa, ya öküz tayfası ya. Ya kusura bakmayın artık dayanamıyorum, adam ayda 9.000 küsür YTL para veriyor ve adama kullanımınız artmış diye teftişe geliyorlar, adamlar 100 ün 30 unu kullanıyormuş , belki kullanım 60 a çıkmış hala 30-40 mbit boşta. Bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir kurumdur. Neyse ya daha fazla konuşmayayım, sonra bana da gelirler kullanımınız 600kbit dan 900 kbit e falan çıkmış derler, evde teftiş yaparlar aman aman ben susayım en iyisi.
takdire değer bir davranış...tebrikler arkadaşım..
quote:
Orjinalden alıntı: MiNiK_eSeK
Bu arada ESSID istek üzerine Türkçe olarak değiştirildi Ama Gizli! :) Ever elinizde Kismet yada Wireless Scanne varsa Tarayın. Bu arada görenler (DH) ı tanır umarım Şifre aynı bilginize. Şu anda açık :) Genelde Merkezde cekiyor aracımla cıktım gezindim. Eski Garaj dahil bir çok yerde bağlantı kurulabildi. Bilginize!!!
Saygılarımla MiNiK_eŞeK...
Not: Tüm işlerin içinde bir sürü i çıkardılar başımıza. Telekom Sana.. Hattaa ... Neyse deşifre oldduk artık başımızı iyi ağıtırlar.
ben olsaydom çok güzel cevaplar verirdim. ah ah :]
"şifre çok basitmiş" sanane lan *****
valla ya bu telekomdan çektiğimiz nedir vallahi...
Beyler Durum sonradan anlaşıldı Buyuk bir alana yayın yaptığımızdan bu telekom amcalara kadar gitmiş ve birisi downloada asılmış birde ne görsün sn'de 7-8Mb :) sonra ip adresi öğrenilmiş. Ardından İp havuzuna denk gelen yerler incelenmiş ve tadaaaa. Bu arada sistemi bir iki kişi yürütüyoruz. Herkesin birbirinden haberi var. (İşin aslı calıstıgım yer ile oturdugum yerden bağlantı alabilirmiyim sorusunu cevapmalaktı amacım) ewet bağlanılabilyormus ama işin garip tarafı sistemi kuran bizlere anca 2-4Mbit lik bir baglantı ulaşıyor mesafeden dolayı ve kopmalar had safhada. Madem bbiz kullanamıyorz :) Telekomzedeler yararlansın dedik. Şifrenin açık olduğu zaman bağlantı kurmuşlar Kerio ile Logları incelediğimizde gördük. Neyse şimdilik bir problem Yok. Yayın Gizli Ve siz onu tarısınız :) Ayrıca şifre hala aynı :)
Saygılalrımla MiNiK_eSeK...
bende 256 kbit lik internet var 27 kb ile anca indiriorum. Saniyede 8 - 9 mb indirmek nasıl bir duygu acaba.İnsanın iştahı açılır yaw. İndirdikçe indiresi gelir.
Seneler önce tophanede oturuyordum şimdide orada olsam ne güzel olurdu. S.garajdan bile sinyal olduğu söylendiğine göre heykel ,altıparmak taraflarındadır tophaneden kesin sinyal alırdım.
Kullanamasam da yaptıklarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
Esasında bende paylaşmak isterdim ama dc yerleşime çok uzak :D