Bir kutu bulundururum hep antidepresan olarak bi faydasını görmedim ama iyi geciktiricidir. Eğer yalnızsan bileğine kuvvet zor günler kapında.
BuraktheDentist
kullanıcısına yanıt
Haydaa
Dr. Doctor
kullanıcısına yanıt
Direkt 100den mi başlattı?
Hayır aslında ama 10 gün sonra 100e çıkacak. İntte baktım adamlar aylar sonra 50ye falan çıkıyor. 100 sıkıntı biraz ama bünyem kaldırır bence
Dr. Doctor
kullanıcısına yanıt
Her hastalık için farklı dozlarda kullanılıyor.10 günde 100e çıkması pek anormal bir şey değil bence.
sosyalfobi için günde 200mg kullanmıştım bir faydfasını görmedim.
İyi hissetmek diye bir kitap var arkadaşlar alın okuyun. Pişman olmazsınız. Yazarı da david burns kendisi profesör.
Ciddi ciddi yazıyorum. Umarim yazdıklarımın faydası olur. Ilk 2 gun bir şey hissetmezsiniz. 3. Ve 4. Gün kafanızın daraldığını hissedersiniz. 5. Gün ve sonrası hiç kullandığınızı anlamazsınız. 10. Gün omuzlarinizdan büyük bir yükün indiğini farkedersiniz. Dünyanın ne kadar yaşanır bir yer olduğunu, üzüntülerinizin boşuna olduğunu anlar, ailenizi sevdiklerinizi fark edersiniz. Korkularınızın üzüntülerinizin boş olduğunu fark edersiniz. İlacı en az 1 yıl kullanırsınız. Hiç zararı yok. Sakın aniden bırakmayın. Size hayattan zevk almayı öğrenince zaten doktor biraktirir.
yer_cekimi
kullanıcısına yanıt
Hocam yazdıklarınız çok umut verici gerçekten. Umarım dediğiniz gibi olur :) Fakat ben ilk günden etkisini hissetmeye başladım bile :)
1.5 yil kullandim kendim aniden biraktim keske birakmasaydim diyorum tekrar baslama istegim var.
Kaygilarini bastiricak etki ettigi zaman yarini düşünmucen .d.d.d
ben bir hafta kullandim ama kuşu öldürdü ondan dolayi biraktim
ben tam 7 sene cymbalta kullandım kaygılarımı anksiyetemi o kadar maskeledi ki hiçbir şeyin arayışına girmedim sorgulamadım hayatı sanal bir mutlulukla yaşadım burada suç bende de olabilir ama hayatımı bir dublörle yaşamışım o kadar sene. bıraktım ilacı suan eskiden kolayca yaptığım şeyleri yapamıyor zevk aldığım şeylerden zevk almıyorum. ve bu düzelmeyecek. uzun süre ilaç kullanan arkadaşlara naçizane örnek olayım doktor kontrolünde ve mümkünse tedavi süresince kullanın.
Arkadaşım bu tarz ilaçlar insanların tavsiyesi üstüne kullanılmaz bırakılmaz doktor kontrolünde sürdürmen gerek herkesin bünyesi farklıdır sadece öneri almalısın bendeki etkiyi sende göstermez
Cymbalta da kullandım onun kafası çok sert hocam selectra hafif kalıyor yanında.
Ben şu an 25mg alıyorum ama kesmiyor beni ilk aldığım gün baya iyiydi 3. gündeyim eski halimden farkım yok şu an doz artış zamanını iple çekiyorum.
ilaydauditoreİ
kullanıcısına yanıt
Doktor kontrolünde sürdürüyorum zaten hocam
Dr. Doctor
kullanıcısına yanıt
cymbalta gerçekten ağır hocam. 7 kere acile gittim yasadıklarımdan. oturdugum siteden atılıyordum kapıya polis cagırdılar bıraktıgım süreçte ağlamalarımdan. suan kısmen geçti ama dediğim gibi eski işlevlerimi yerine getirmekte problem yaşıyorum. beyin koltuk değneğini arıyor duruyor.
bu selectra lustralin muadili miydi hocam. lustral de kullandım prozac kullandım prozac hiçbir etkisini göremedim belki 3 ay gibi kısıtlı bir süre kullandıgım içindir.
o dedigin de cok dogru zamanla bu ilaçlarda doz yetersizligi oluyor.
2018 sonu gibi cymbalta 60 mg yetersiz geliyordu bana vücut toleransı mıdır nedir bilmiyorum doktor 90 yapalım diyince ilaçtan kurtulmaya karar vermiştim
Evet hocam lustral muadili ama lustralden çok daha sorunsuz deniyor piyasadaki en kaliteli antidepresanlardanmış.
Cymbalta 60mg kullandım ben de. Millet beni uyuşturucu içiyor falan sanıyordu o ilaç çok fena hocam ve hafızamı kötü etkilediğini düşünüyorum. 90mg ise çok fazla iyiki almamışsın hocam.