Şimdi Ara

100mg selectra (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
15.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kafama esince lustralden 4 yutuyodum ben. 100 selectra bi şey değil lisedeki eski sevgilim bile kullanıyodu. Boşa yakın ilaç korkma iyi gelir intihar ettirmez seni
    Selectra 300 falan iç sıkıntı yok ama olaki bi gün doktorun efexor veya venegis yazdı o gün dur ve bana pm at hayatını kurtarıcam.....
  • Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    uyuşturucu zaten hocam cymbalta efexor xanax bildigim kadarıyla gerçekten ağır.

yıllarca cesaret edemediğim şeyleri o ilaçla yapmışım resmen dünyaya tekrar geldim bütün işlevsizliğimle.

lustral bende cinsel isteksizlik yapmıştı hocam bir de uykulu yapıyordu beni selectra nasıl bilmiyorum ama iyi geliyorsa kullanın sonuçta xanax bırakır gibi bir travma yaşamazsınız diye tahmin ediyorum.

benim arkadaşım benzolara bulaştı adam 8 ay rivotril kullandı bıraktı o bu saydıklarımın hepsinden de rezil bağımlılık yapan bir ilaçmış
  • İlk iki hafta zor olacak sonra yavaş bir düzelme olacaktır inşaallah.
  • Yakın zaman önce 50 mglık olanını kullandım. Bendeki etkilerini sıralayayım:

- Üzücü ve strese sokan, baskı oluşturan şeyler yaşasam bile bunlara karşı duyarlılığım azaldı. Umursamazlığımı artırdı yani.

- Zaman zaman vücutta kasılma ve seyirmelere sebep oldu.

- Ejakülasyon öncesi süreyi bayağı uzatıyor. Zaten anti depresanları bu etkiden dolayı cinsel ilişki öncesi kullanan insanlar da var. Cinsel isteği azaltıyor, ereksiyonu zorlaştırıyor.

- İlacı kullandıktan sonra kısa süreliğine kafada ağırlaşma, uyku yapıyor. Lakin sonrasında uykuyu kaçırıyor. Günde bir adet kullanacağınızı varsayarak gece kullanmanızı tavsiye etmem.

- İlk 1-2 gün mide bulantısı yapabilir demişti doktor ama bende böyle bir yan etkisi olmadı.

Bendeki etkileri bu şekilde idi.
  • Zelas kullanıcısına yanıt
    Selam hocam, efexor ve venegis'e olan onyarginiz nedendir? Birakmasi zor ilaclar oldugu icinmi, yokss baska sebepleri varmi? Paylasirsaniz sevinirim.
  • Bende yeni doktorum ve tedavimle, nervium kullaniyorum, 5 mg. Sabah yarim aksam tam. Doz 7.5 mg/gun oluyor. Bir de cymbaltA muadili 30 mg duxet'le basladik. Pek bir yan etki hissetmedim. Yeni doktorum bir onceki doktorumun 150 mg a cikardigi lustral'i 100 e indirip, uykudan uyanmalarim, bi nevi uyku bozuklugum icinde gene eski doktorumun yazdigi Desyrel 100 mg'i biraktirdi. 30 mayis'ta basladik yeni tedavime. Bakalim, agri semptomlarimin cok sukur %60-70'i gecti diyebilirim. Sadece mutluluk, heyecan, enerji konusunda sıkıntım var. Ha bir de uykudan sık uyanmalarim devam ediyor. Onu da kontrol gunumde paylasicam bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 30 Haziran 2019; 2:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelas

Kafama esince lustralden 4 yutuyodum ben. 100 selectra bi şey değil lisedeki eski sevgilim bile kullanıyodu. Boşa yakın ilaç korkma iyi gelir intihar ettirmez seni
    Selectra 300 falan iç sıkıntı yok ama olaki bi gün doktorun efexor veya venegis yazdı o gün dur ve bana pm at hayatını kurtarıcam.....
    bana yazdı efexor xr??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.