Şimdi Ara

100mgbit'im var ama performans alamıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internet download manager gibi dl hızını yanlış ölçen aptal bir program kullanmayın. Gidin usenet'e abone olun. 100Mbit hızda istediğiniz herşeyi tek bir serverdan çekersiniz (20 connection ile)
  • usenet,rapid geç ustam(bedava olsun diyorsan :D). Aban torrente-p2p(BD,HD TL :D) gerçek hızını görürsün :-D Sağlam bir tracker bulursan 100mbit ile uçarsın 100mbitim olsa, filmlerin ripleri yerine ham disklerini çekerim 30-40 GBlık bluray diskler müthiş olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RMiL -- 22 Mayıs 2009; 11:14:33 >
  • ayde 11$ usenet varken 100mbitin iliğine kadar sömürürsün
  • flasget ten tez zamanda vacgecip idm ye gecin ciddi fark oluyor arada ve usenette kullanabilirsin onda da tam performans alırsın. ha bide rapidden dosya indirirken tek tek indirmeyin dosyaları en az 4 dosya falan aynı anda indirin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Preddy

usenet,rapid geç ustam(bedava olsun diyorsan :D). Aban torrente-p2p(TL :D) gerçek hızını görürsün :-D Sağlam bir tracker bulursan 100mbit ile uçarsın

rapidde veya usenette gercek hızını göremeyip torrentte gercek hızı görecek demek abesle iştigal olur sadece bedava kısmı dogru ama 100 mb bağlantıya aylık o kadar para veren insandan 3 ün 5in hesabını yapmaz gibime geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: duolckrad

quote:

Orjinalden alıntı: Preddy

usenet,rapid geç ustam(bedava olsun diyorsan :D). Aban torrente-p2p(TL :D) gerçek hızını görürsün :-D Sağlam bir tracker bulursan 100mbit ile uçarsın

rapidde veya usenette gercek hızını göremeyip torrentte gercek hızı görecek demek abesle iştigal olur sadece bedava kısmı dogru ama 100 mb bağlantıya aylık o kadar para veren insandan 3 ün 5in hesabını yapmaz gibime geliyor

Yok hocam rapid bir ara 26 mbps gibi bir limiti vardı yanlış hatırlamıyorsam(premium).
    Ayrıca usenet rapid hızı görmek vs gibi şeyler asıl yanlış olan :) Ben gerçek hızı orda görürsün derken çoklu bağlantı kastındaydım.
    Elbetteki hattın tamamını sömürmek için çoklu bağlantı olan şeyler yapması lazım.(sunucu tarafından limitlenmeden)
    IDM ilede görür o hızı(http,ftp vs.) fakat 100+ (1GBPS) gibi bir sunucudan çekmesi lazım :D
    P2P / Usenet ilede görür herneyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RMiL -- 22 Mayıs 2009; 11:19:53 >

• sonuç değiştimi dostum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Internet download manager gibi dl hızını yanlış ölçen aptal bir program kullanmayın. Gidin usenet'e abone olun. 100Mbit hızda istediğiniz herşeyi tek bir serverdan çekersiniz (20 connection ile)

Doğrudur,IDM yalandan fazla fazla gösteriyo hızı,isterseniz gösterdiği hız göre indirdiğiniz dosya boyutunu kaç dakkada indirmesi gerektiğini hesaplayın ve indirdiğiniz süreye bakın tutmadığını göreceksiniz.Yada aynı anda bi sayaç açın ve görün!
  • evet dostlar. son denememde flashget ile 8 eş zamanlı download şeklinde max.60 mgbit i rahat görüyor.bazen 70 ede çıktığı oluyor.eşzamanlı indirim sayısını düşürdükçe download kapasiteside düşüyorki bu bana çok mantıksız geliyo.yani tek dosyayıda bu şekilde indirmek gerekmezmi siz değerli ustalara soruyorum.flashget malesef 8 eş zamanlıya kadar destek veriyor ki ben bu kapasiteyi belki başka bir programla artırabilirim diye düşünüyorum.flashget kadar başarılı bir d.m. ne önerebilrsiniz.eş zamanı yüksek olsun:)bu arada flashget teki bağlantı hızını t1 yapman yada lan/10mbit yapman pek bişeyi değiştirmiyor.Rapidsharenin de çıkışlarının 26 mgbit olmadığınıda sanırım burdan anlamış oluyoruz değilmi:)saygılar sevgiler.
  • Arkadasim flashget ile indirme sende. torrent kullan saglam trackeri olan bi site mesela.
    veya test için microsoft'tan Win7'yi indir. Eğer hattın stabilse rahatlikla 9 Mb/s ile çekersin.
  • rapidshare premium üyeliğim var dostum.bunu daha performanslı torrent programlarıyla kullanabilrmiyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ustunbg

evet dostlar. son denememde flashget ile 8 eş zamanlı download şeklinde max.60 mgbit i rahat görüyor.bazen 70 ede çıktığı oluyor.eşzamanlı indirim sayısını düşürdükçe download kapasiteside düşüyorki bu bana çok mantıksız geliyo.yani tek dosyayıda bu şekilde indirmek gerekmezmi siz değerli ustalara soruyorum.flashget malesef 8 eş zamanlıya kadar destek veriyor ki ben bu kapasiteyi belki başka bir programla artırabilirim diye düşünüyorum.flashget kadar başarılı bir d.m. ne önerebilrsiniz.eş zamanı yüksek olsun:)bu arada flashget teki bağlantı hızını t1 yapman yada lan/10mbit yapman pek bişeyi değiştirmiyor****nin de çıkışlarının 26 mgbit olmadığınıda sanırım burdan anlamış oluyoruz değilmi:)saygılar sevgiler.

40'tan 60 mb'ye çıkmaya yardımcı olabildiysem ne mutlu bana dostum

birde şunu yapıyor musun ?

Linkleri CTRL + C yapınca hemen flashget linkleri kapıyor kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra

10 parçaya böl + 8 tane paralel download yapıyorsun. Toplamda 80 bağlantı üzerinden sömüreceksin.

100mgbit'im var ama performans alamıyorum.

Sonucu mutlaka yaz dostum merak ediyorum.

• Dosyayı eğer 10 a bölmüyorsan, arkadaşın dediği gibi 10a böl baya farkedicektir hız. Bende yeni quicknet kullanıcısı olarak çok memnunum gerçekten, geçmeyi düşünen arkadaşlar hiç düşünmesinler bile.
  • quote:

**** premium üyeliğim var dostum.bunu daha performanslı torrent programlarıyla kullanabilrmiyim...

yıldızlı yer rapid herhalde. rapidin sagi solu belli olmaz. orantisiz hıza sabit. eger parali bi uyelik alacaksan usenet al. ya da 20 Euro'ya Scenetorrent üyeligine sahibi olabilirsin

Bunların dısında @ogameci'nın dediklerini yap. veya dedigim gibi flashget ile dosya cekme int. explorer'dan normal indir. birde farkli yerlerden dosya indir .

ayrica toplam hızı görmek içinde netlimiter tarzi program yükleyebilirsin. (versiyon 1.30 tavsiyem)
  • quote:

arkadaşlar selamlar.quiknet 100 mgbit bağlantım var.fakat flashget'le****'dan en fazla 40 mgbit e kadar verim alabiliyorum.flash getin bir ayarı varmıdır bu konuda yoka rapidsahre çıkışlarımı yeterli diil.flashget yetersizse başka bir alternatif download manager mi kullanmam gerekiyor.ilginize teşekkürler. saygılar sevgiler.

http://www.speedtest.net

buradan eskişehir,istanbul & frankfurt üzerinden hız testi yapıp sonuçları yazarsan daha belirgin olur durum.
    RS premium üyeliğin olsa bile belli hatlarda performans sorunları olabilir.RS'de Level#3 üzerinden download yaparsan daha verimli indirebilirsin.

• rapid-share'in tek kullanıcı için o hızı desteklediğini sanmıyorum. istediğiniz programı kullanınıni paralel download hızını arttırın gene de 100mbit'e çıkamazsınız
    en son bir kaç ay önce baktığımda premium kullanıcılar 16mbitle indirebiliyorlardı
    siz 40mbit'le indiriyormuşsunuz baya iyi bir değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 23 Mayıs 2009; 21:14:58 >
  • 100mbit bağlantım olsa herhalde tüm indireceklerimi 1 gün içinde bitirir ve 1 sene boyunca öyle 100mbit bana ben 100mbit e baka baka kararırdım. 4 mbit netim bana yetiyorda artıyor bile :D (fiyat pahalılığı dısında)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Temren

rapid-share'in tek kullanıcı için o hızı desteklediğini sanmıyorum. istediğiniz programı kullanınıni paralel download hızını arttırın gene de 100mbit'e çıkamazsınız
    en son bir kaç ay önce baktığımda premium kullanıcılar 16mbitle indirebiliyorlardı
    siz 40mbit'le indiriyormuşsunuz baya iyi bir değer.

Netload 100MB'i destekliyor.

Dedicated kullandığımda bizzat test etmiştim.

Tek download için 16MB'i destekliyor, 8'li paralel download yapınca saniyede 10 MegaByte'ı gördüm Netload'ta.
  • 10 mb/sn :( Biz ne zaman görücez bu hızları
  • Torrent deneyin birde.Bakalım durum değişecek mi.Birde speedtest gibi sitelerde test yaptığınızda sonuç ne çıkıyor?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.