Şimdi Ara

100mgbit'im var ama performans alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar.quiknet 100 mgbit bağlantım var.fakat flashget'le rapidshare'dan en fazla 40 mgbit e kadar verim alabiliyorum.flash getin bir ayarı varmıdır bu konuda yoka rapidsahre çıkışlarımı yeterli diil.flashget yetersizse başka bir alternatif download manager mi kullanmam gerekiyor.ilginize teşekkürler. saygılar sevgiler.

• Aynı anda birden fazla dosya indirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomanti

Aynı anda birden fazla dosya indirin.
    daha önce 20 mgbit vardı.flashget'le zaten 3 tane dosya aynı anda iniyor.20 mgbitl e 2.2 mgbyte transfer yapabiliyordum fakat şimdi 100 mgbitle en fazla 4 ü gördüm oda sürekli diil.başka bişey olmalı.genede teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustunbg

daha önce 20 mgbit vardı.flashget'le zaten 3 tane dosya aynı anda iniyor.20 mgbitl e 2.2 mgbyte transfer yapabiliyordum fakat şimdi 100 mgbitle en fazla 4 ü gördüm oda sürekli diil.başka bişey olmalı.genede teşekkürler.

Alıntıları Göster
    o kadar düşük olması normal değil yaa.bi terslik olabilir. dosyayı çektiğin server'dan da kaynaklanabiliyor. en hızlılar level ve cogent olanlar. ayrıca internet download manager kullan bi de. mutlaka hız artışı olacaktır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sizin bu Konu biraz küfür gibi olmuş ama Buradaki insanların çoğunluğu 2-4-8 Mb' ile Cebelleşirken siz 40Mbit ile Download' ı beğenmiyorsunuz helal olsun :) yalnız Download Hızınız Sizin bağlantınızla Değil çektiğiniz yerinde gönderme hızına bağlı,Microsoft gibi bir siteden deneyin birde isterseniz bakalım kaç ile Down yapacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Sizin bu Konu biraz küfür gibi olmuş ama Buradaki insanların çoğunluğu 2-4-8 Mb' ile Cebelleşirken siz 40Mbit ile Download' ı beğenmiyorsunuz helal olsun :) yalnız Download Hızınız Sizin bağlantınızla Değil çektiğiniz yerinde gönderme hızına bağlı,Microsoft gibi bir siteden deneyin birde isterseniz bakalım kaç ile Down yapacaksınız.

Alıntıları Göster
    verdiğin paranın hakkını alamıyorsun haklısın bu konuda ama bari bağlantı hızını sölemeseydin bize ayıptır yahu
    strese sokucan bizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanfc -- 21 Mayıs 2009; 17:26:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

verdiğin paranın hakkını alamıyorsun haklısın bu konuda ama bari bağlantı hızını sölemeseydin bize ayıptır yahu
    strese sokucan bizi...

Alıntıları Göster
    Dostum flashget'in ayarı var bende dedicated 100mb kullanırken önce full alamadım sonra çözdüm durumu.

T1 olarak bir dene yada DİĞER seçeniğini seçip dene

Artı paralel olarak 8 download yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 21 Mayıs 2009; 17:47:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Dostum flashget'in ayarı var bende dedicated 100mb kullanırken önce full alamadım sonra çözdüm durumu.

T1 olarak bir dene yada DİĞER seçeniğini seçip dene

Artı paralel olarak 8 download yap.

Alıntıları Göster
    çok özür dilerim dostlar.açıkçası hiç düşünemedim sizin durumunuzu ama neticede gün gelir sizde geçersiniz ve bu bi sorun.bunu çözmek lazım (diyip işini içinden sıyrıliim:).dostum flash getle aynen dediğin gibi zaten diğer yapıp yandaki değerleri yükselttiğim için zaten saniyede 4 mgbyte a kadar yükseldi download.t1 de durunda 2 mgbyte dan yukarısın görmüyor.bide senin dediğin gibi 8 paralel download yapim bakalım neler olacak.herkese ilgisinden dolayı teşekkürler.darısı sizin başınıza ama hizmet alamadıktan sonra hikaye.eğer böyle devam etçekse tekrar 20 mgbit e dönerim valla.haksızmıyım:)

• quote:

çok özür dilerim dostlar.açıkçası hiç düşünemedim sizin durumunuzu ama neticede gün gelir sizde geçersiniz ve bu bi sorun.bunu çözmek lazım (diyip işini içinden sıyrıliim:).dostum flash getle aynen dediğin gibi zaten diğer yapıp yandaki değerleri yükselttiğim için zaten saniyede 4 mgbyte a kadar yükseldi download.t1 de durunda 2 mgbyte dan yukarısın görmüyor.bide senin dediğin gibi 8 paralel download yapim bakalım neler olacak.herkese ilgisinden dolayı teşekkürler.darısı sizin başınıza ama hizmet alamadıktan sonra hikaye.eğer böyle devam etçekse tekrar 20 mgbit e dönerim valla.haksızmıyım:)

Alıntıları Göster
    Çektiğin server dandiktir.Zaten 100mbit interneti son hızda 1 sunucudan kullanamazsınız 2-3 dosya indirirken anca toplu olarak son hız görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobaruon

Çektiğin server dandiktir.Zaten 100mbit interneti son hızda 1 sunucudan kullanamazsınız 2-3 dosya indirirken anca toplu olarak son hız görebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    haklısın Dostum 100 Mbps Hızından hayır göremiyorsan 20 Mbps ' e geçmeni öneririm boşun afazla para verme

• quote:

haklısın Dostum 100 Mbps Hızından hayır göremiyorsan 20 Mbps ' e geçmeni öneririm boşun afazla para verme

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 1 mgbit bağlantımdan verim alamıyorum napabilirim
    ttnet kullanıcısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 435431543543535

ttnet kullanıcısıyım

Alıntıları Göster
    Internet Download Manager kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ustunbg

arkadaşlar selamlar.quiknet 100 mgbit bağlantım var.fakat flashget'le****'dan en fazla 40 mgbit e kadar verim alabiliyorum.flash getin bir ayarı varmıdır bu konuda yoka rapidsahre çıkışlarımı yeterli diil.flashget yetersizse başka bir alternatif download manager mi kullanmam gerekiyor.ilginize teşekkürler. saygılar sevgiler.

Hızınızı test ettiğinizde 100 Mbit e yakın değerler alıyor musunuz?

Eğer burdada problem yaşıyorsanız, modemin kontrol panelinden network connections a girin. Ordan 802.11g nin ayarlarına girip, Wireless kısmından muhtemelen 11 olan kanalı 6 ya alın.

Sonra modemi reboot edin, muhtemelen sorununuz düzelecektir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lamerstyle33

arkadaş doru sölemiş. bende üniversite de "r a p i d" üzerinden çekerken eş zamanlı indirme 15 olmasına rağmen(internet download manager) 6-7mbit yakalarken, microsoft sitesinden 10,666mbit yakaladım. sorun, temelde gönderim hızı oluyor.

http://img35.imageshack.us/img35/7681/eitimsnf.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/1840/eitimsnfrekor.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: stubburn

quote:

Orjinalden alıntı: lamerstyle33

arkadaş doru sölemiş. bende üniversite de "r a p i d" üzerinden çekerken eş zamanlı indirme 15 olmasına rağmen(internet download manager) 6-7mbit yakalarken, microsoft sitesinden 10,666mbit yakaladım. sorun, temelde gönderim hızı oluyor.

http://img35.imageshack.us/img35/7681/eitimsnf.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/1840/eitimsnfrekor.jpg

Alıntıları Göster
    Yuhanzaa 40mb i beğenmiyo adam :) gerçi parasını veriyorsa tamını kullanmak istiycek haklı olarak :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Yuhanzaa 40mb i beğenmiyo adam :) gerçi parasını veriyorsa tamını kullanmak istiycek haklı olarak :))

Alıntıları Göster
    rapidden premium olmadan indirtmez bence o hızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

rapidden premium olmadan indirtmez bence o hızda.

Alıntıları Göster
    Sunucusu sağlam bir siteden dosya çekmeyi dene örneğin microsoft gibi, bakalım fark olacak mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVastating -- 21 Mayıs 2009; 22:39:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirism

quote:

arkadaşlar selamlar.quiknet 100 mgbit bağlantım var.fakat flashget'le****'dan en fazla 40 mgbit e kadar verim alabiliyorum.flash getin bir ayarı varmıdır bu konuda yoka rapidsahre çıkışlarımı yeterli diil.flashget yetersizse başka bir alternatif download manager mi kullanmam gerekiyor.ilginize teşekkürler. saygılar sevgiler.

Eğer burdada problem yaşıyorsanız, modemin kontrol panelinden network connections a girin. Ordan 802.11g nin ayarlarına girip, Wireless kısmından muhtemelen 11 olan kanalı 6 ya alın.

quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

quote:

100 mbit ve kablosuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: 435431543543535

ttnet kullanıcısıyım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HeNRy__

ttnet kullanıcısıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: aderanc

quote:

Orjinalden alıntı: HeNRy__

ttnet kullanıcısıyım

Alıntıları Göster
    torrentden indirin, 100mbit bağlantı ile en azından 8mb görmeniz gerekir, tabi bağlantı nekadar stabil onu bilmiyorum, bilgisayar bağlantıları vs., 100mbit internet güzel tabiki, 10 dk da 4 gb veri hoş ama kullanmayı bilmekte önemli sadece tek yerden download saçma ki torrenti üstüne basa basa öneririm 100mbit için, arşivcilik olayına girecekseniz, hızlı hdd ler alın 10000rpm gibi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.