speedtest sonuçlar çık değişken.eve tekrar kablo çektirdim ana hat üzerinden deişen bişey olmadı.speedtest sonuçları 80000 ile aşşağıları arasında deişiyor.mac 80000 gördüm.flasgetle dosya bölme işlemini sanırım yapmıyorum birde böyle deneyeceğim.teşekkürler.sonucu buraya yazarım.
quote:
Orjinalden alıntı: Ustunbg
speedtest sonuçlar çık değişken.eve tekrar kablo çektirdim ana hat üzerinden deişen bişey olmadı.speedtest sonuçları 80000 ile aşşağıları arasında deişiyor.mac 80000 gördüm.flasgetle dosya bölme işlemini sanırım yapmıyorum birde böyle deneyeceğim.teşekkürler.sonucu buraya yazarım.
40'tan 80mb'ye ulaştık dostum bu çok çok iyi bir artış
modemin hızıyla alakalı olabilr mi desem çok cahilce bir yorum yapmış olurum
Bölge nedir? Blgesel bir sorun olabilir. Ben IDM kullanıyorum, 8'e bölerek bir dosyayı Rapid'den 10Mb'ın üzerinde çekebiliyorum. Genelde tam performans alıyorum ama her zaman değil. Torrent için de durum aynı. Dosyaların indirme hızından öte, HDD'ye yazma hızı da önemli. uTorrent'de mesela cache ayarlarını değiştirmeniz lazım, yoksa o kadar hızlı indirirken program sapıtıyor. Benzer ayarlar Flashget'de de olabilir.
ilginize çok teşekkkürler arkadaşlar.sanırım sorun yok.çoklu indirme desteği ile en fazla6-7 mgbyte görebiliyorumki buda normal gözüküyor.o esnada başka download da yapabiliyorum.hatta online oyun bile oynanabiliyor...yaklaşık 80 mgbit'i görüyorki buda normalmiş.saolun varolun.:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme