Şimdi Ara

100mhz 600mhz farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun konsoluna bağlamak icin tv düşünüyorum. Teknosadaki adam kafamı karıştırdı.
    Önce konsollarda en az 100 mhz performansı ister dedi. Sonra da 600mhz lari sorunca o kadarını göz ayırt edemiyor zaten dedi.. Eğer boyle bır farkı ayırt edemeyecekse neden çıkarırlar piyasaya
    Mhz neye yarar?
    1000 tllik tv ile 1500 tl lik tv arasında gözümün sözde ayırt edebileceği kadar performans farkı olur mu?

• Teknosa'da çalışan şahısların çoğunun teknoloji hakkında en ufak bir bilgisi yok maalesef.,
    Oyun konsolunun en az 100Hz istemesi (mHz diye birşey olmaz, öyle mi dedi bilmiyorum ama) saçma. 600Hz plasmadaki sub-field drive dır, bunun TV nin Hz değeri ile ilgisi yok.
    Sen o adamı boşver, mağazada bir oyun konsolu bulup TV lerde dene.
  • oyun için tepki süresi iyi tv gerek film içinse hz olayı lg trumotion samsung automotion plus sony motionflow varsa bunlar sayesinde hareketli sahnelerde pürüzsüzlük olur
  • arkadaşlar şimdi işin içinden nasıl çıkacağım bilemedim. Anlamadığımdan neyi nasıl soracağımı da bilemiyorum. oradaki eleman 100mh ister en az, bazılarından 60-80 oluyor diyince herhalde doğrudur diye kabul ediliyor. Oradaki tvlerde deneem gibi bir şansım ayrı ayrı olamaz. sadece buradaki debeyim sahibi veya memnun olanlardan yardım alabilirim. Şimdi bana uygun olanı konsol için plazmamı led mi yoksa lcd mi?
    ha birde oradaki adam şunu dedi led tvler ışıklı ortamda parlıyor ekranı dedi. görüntü daha gerçekçi olur ama dedi.
    yani çok avantaj ve dezavantajı oluyor herbirinin ayrı ayrı.. ama bana konsol için en güzel performans alabileceğim tv lazım. tabi bu arada max 1100-100tl geçmemesi lazım. 82 ekran fazlasıyla yeterli zaten. 106 da gözüm yok. o kadar büyük odam da yok

• Plasma daha düşük tepki süresi verir ama görüntü yanığı tehlikesi her zaman vardır, dikkatli kullanman gerekir. LED TV ler ışıklı ortamda parlar demiş de plasmaların ön paneli bildiğimiz camdır, plasmalar ışıkta daha çok yansıma yapar. LED LCD lerin panelleri daha mattır, özellikle LG ve Philips TV ler mat ekrana sahiptirler. Yansıma sorunu olacaksa odanda bu tür bir seçime gidebilirsin.

32" plasma zaten bulamazsın, mecburen LED bakacaksın. 3D istiyorsan en iyi seçeneğin LG 32LW4500, hatta tek seçeneğin bile olabilir. İçinden 7 adet FPR gözlük çıkar ek maliyetin olmaz. 3D istemiyorsan da Sony EX520, Samsung D5xxx, Philips 5xxx, LG LV 4/5 serilerine bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Plasma daha düşük tepki süresi verir ama görüntü yanığı tehlikesi her zaman vardır, dikkatli kullanman gerekir. LED TV ler ışıklı ortamda parlar demiş de plasmaların ön paneli bildiğimiz camdır, plasmalar ışıkta daha çok yansıma yapar. LED LCD lerin panelleri daha mattır, özellikle LG ve Philips TV ler mat ekrana sahiptirler. Yansıma sorunu olacaksa odanda bu tür bir seçime gidebilirsin.

32" plasma zaten bulamazsın, mecburen LED bakacaksın. 3D istiyorsan en iyi seçeneğin LG 32LW4500, hatta tek seçeneğin bile olabilir. İçinden 7 adet FPR gözlük çıkar ek maliyetin olmaz. 3D istemiyorsan da Sony EX520, Samsung D5xxx, Philips 5xxx, LG LV 4/5 serilerine bakabilirsin.

3d istemiyorum. Lg den direkt verebileceğiniz bır tavsiye var mı?
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 32lv4500 yada le5300 alabilirsin lg fiyat performans açısından iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERB!AN

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Plasma daha düşük tepki süresi verir ama görüntü yanığı tehlikesi her zaman vardır, dikkatli kullanman gerekir. LED TV ler ışıklı ortamda parlar demiş de plasmaların ön paneli bildiğimiz camdır, plasmalar ışıkta daha çok yansıma yapar. LED LCD lerin panelleri daha mattır, özellikle LG ve Philips TV ler mat ekrana sahiptirler. Yansıma sorunu olacaksa odanda bu tür bir seçime gidebilirsin.

3d istemiyorum. Lg den direkt verebileceğiniz bır tavsiye var mı?
    Tesekkurler.

Bütçene göre LV serisine bakabilirsin. Ama LW fiyatına çıkabiliyorsan ilk tavsiyemdir, 3D görüntü işleyebilen TV lerin işlemcileri daha iyidir ve 2D görüntülerde de (özellikle Full HD) daha yüksek görüntü kalitesi sağlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.