Şimdi Ara

100TL'ye Oyuncu Klavyesi öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tuş hissiyatının iyi olması
    Mümkünse ışıklı olması
    Biraz da göze hitap etsin yeter

Seçtiklerim bunlar

http://www.gameekstra.com/Trust-GXT-280-Aydinlatmali-Gaming-Klavye,PR-4093.html

http://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-kb-r8-siyah-usb-3-farkli-aydinlatmali-oyun-q-mekanik-hisli-klavy.html

Evereste kimse iyi demiyor da Trust hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    kullandınız mı daha önce
  • Zalmanin sadece mekanik olan klavyesi güzel bence g105 almalısın 120 liraya sıfır alabilirsin gameekstradan veya forumdan bulabilirsin daha ucuza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zalmanın zm k-500 klavyesiyle everest rampage kb-r8 arasındayım zalman alırsam 150tl civarı (ikinci el almayı düşünüyorum 90tl) fiyatı var
    everest ise 65tl (bunda sıkıntı yok sıfır )

Zalmanın numpadi yok
    Everestin adı çıkmış

Zalman zm k-500 gerçek mekanik Everest ise mekanik hisli (!)
    ne dersiniz ? ne yapacağım bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutzhr -- 9 Nisan 2016; 23:02:00 >
  • Kesinlikle km 500 tercih etmelisin test etme imkanım oldu 2 klavyeyi de everest çok güzel his veriyor kalite hissi mükemmel ama vatandaki personelle konuştuğumda cok fazla şikayet geldigini almamam gerektiğini söyledi( kb r10 a bakmistim ben ama hepsi de ayni ...un soyu)

• Everest Klavyelerden Uzak Durun 6 Ay içinde Elinizde Patlıyor Everest Ürünleri 120-130 Tl verip G105 Alın
  • Galiba zalman alacağım aslında everestin bu ürününe genelde "everestten beklemezdim" "çok iyi F/P ürünü" vs. diyorlar ama sonuçta everest ve ayrıca aliexpressten baktım tıpatıp aynı klavyenin sadece markası değişik olanları var yani kendi imalatı değil ve bu da kalitesiz demektir. Herkese teşekkürler zalman aldığımda isteyen olursa inceleme yaparım.
  • G105i 90 liraya satiyorum. Garantisi bitti ama tertemiz 3-4 ayda bir ic dis temizligini yaptim. Istanbul ici elden teslim edebilirim.

• a4 tech g800v veya bloody serisi tavsiye ederim 6 yildir kullaniyorum banamisin demedi macrolarida iyidir. 60 tl ye bulabiliyorsun. gayet dayanikli bir klavye bende bu aralar almayi dusunuyorum zalman ve coolermaster var dusuk fiyatlilar arasinda ancak zalman ve coolermasterinkiler kendi uretimi degil noname klavye ustune brand basilmis klavyeler (coolermaster cm storm devastator ve km 500)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.