|
100W hızlı şarj ve vegan deri tasarım - Huawei Nova 11 Pro detaylı inceleme!
-
-
vah vah, demek Çin'de artık veganların derilerini de yüzüyorlar. 😁
-
suni derinin adı vegan deri mi olmuş
-
Vegan deriler gerçek deri gibi sağlam değillerdir çabuk deforme oluyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon mu alıyoruz deri mi ? Boş işler
-
Krizi firsata cevirmisler
-
Vegan kelimesini görünce midesi bulanan tek ben miyim?
-
Hayvanın derisi yüzülüp yapıldığında miden bulanmıyorda, bitkiden veya meyveden deri yapılınca mı miden bulanıyor?
-
Son yıllarda iyice hayatımıza giren vegan sjw bireyler geliyor aklıma o yüzden…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunun bireyle ne alakası var. Kadın Haklarının kadın haklarını savunanla, Veganlık yani hayvan haklarının senin aklına gelen bireyle ne alakası var. Hayvan derisinden yapılınca aklına ne geliyor?
-
Vegan kelimesini sevmiyorum dostum uzatmaya gerek yok, sen ayrı kafada konuşuyorsun ben ayrı yerdeyim. Frekanslar tutmuyor, yazdıklarını okuyorum ne demek istediğini neyi savunduğunu anlamıyorum. Ne cevap vermemi istiyorsun, neyin cevabını veriyorsun bana anlamadım. Adam kuru fasulye pilav satıyor, yeni sjw nesil yesin diye vegan menü yazıyor.
-
Anlamaman çok normal. Çünkü sen kelimenin anlamından çok kişilere takılmışsın. Hayvan derisinden yapılınca aklına ne geliyor diye sordum cevap bile vermemişsin.
Mideni bulandıran kelimenin anlamı:
Vegan kelimesinin anlamı; hayvanların gıda, giyim ya da başka amaçlarla maruz bırakıldıkları sömürü ve zulmün her türlüsünden -uygulanabilir olan en mümkün mertebede- kaçınan ve buna ek olarak insanların, hayvanların ve çevrenin yararına, hayvan içermeyen alternatiflerin geliştirilmesini ve kullanımını destekleyen felsefe ve yaşam biçimidir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
suni derinin adı vegan deri mi olmuş
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X