arkadaşım kimse sana chara girdiye şifreyi vermz kusura bakma arkadaşlar karşınızdaki vatandaş 15 yaşında çocuk. Lütfen dikkat edin sonra başınız yanmasın
banamı diosun dostum ? Ben bursadayım istersen gel bi çayımı iç yaşımıda görürsün furkanada sorabilrisiniz yaş konusu + tum bılgılerimi verebilrim kendine güvenen ...
15 yasındamı arkadas kendinle karıstırdı herhalde varsa bi teklifin sole yoksa ..
79 lvl xian giyisili 200 ytl ye veririm 100 çok az be ya o kadar emek var lvl kasmak kolaymı char hybrt
quote:
Orjinalden alıntı: AmyLee^^
arkadaşım kimse sana chara girdiye şifreyi vermz kusura bakma arkadaşlar karşınızdaki vatandaş 15 yaşında çocuk. Lütfen dikkat edin sonra başınız yanmasın
o arkadaşımız 15 yaşında değil ama ben 15 yaşındayım 15 yaşındaki bir çocuk dediğin gibi bir zekayamı sahip? onumu diyosun yani
konuyu başka yerlere çekme dostum çok çekmek istiosan gel msnye derdini anlat!
arkadaşlar onun amacı post kasmak hiç uğraşmayın direk şikayet ed butonuna tıklaın bence
konu kilitlenebilir aranan char bulundu saolun !
quote:
Orjinalden alıntı: SpongeBob_
quote:
Orjinalden alıntı: AmyLee^^
o arkadaşımız 15 yaşında değil ama ben 15 yaşındayım 15 yaşındaki bir çocuk dediğin gibi bir zekayamı sahip? onumu diyosun yani
bende 15 yayşındayım akıl yaştadeğil baştadır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme