Şimdi Ara

1024 adslim, Gündüzleri dail-up, Geceleri 1024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TTnet 1024 sınırsıza kampanya yapınca buna gectim.Ama gectiğimden beri bağlantım

Gündüzleri dail-up, Geceleri 1024

bu durum sadece bende mi boyle yoksa sizdede aynı durum varmı?

Sizce ne yapmalıyım?

Tskler.

• ben de de internet bazen yavaş oluyor; ama bu sizin dediğiniz seviyede değil modeminiz usb modem mi?
  • bende çok şükür öyle bir sorun yok,
    sabah akşam 105 ortalama ile indiriyor,
    paylaşım programı kullanıyor usunuz? onlar çok etkiliyor download'u,
    mesela ben bitcomet'e ratio'mu düzeltmek için download'ı 5 yaptım, Upload'u 18 yaptım,
    bu şekilde ayarlamama rağmen başka bi yerden flashget ile bişey indirmeye çalıştığımda çok yavaşlıyor,
    bazen 20'ye düşüyor, ama ortalama 75-80 ile indiriyor, hesaba göre en az 95-100 ile indirmesi gerekir ama paylaşım programı yüzünden bu şekilde oluyor.
    eğer bitcomet'i kapatırsam 24 saat 105 ile iniyor.

bilgisayarında virüs olmadığından emin ol,
    sabahları indirmeye çalıştığın server'lar yoğun olabilir o yüzden yavaşlayabilir.
  • modemi hem usb den hemde ethernetten kullanıyoruz.yavaslık baglantı yolu ile alakalı deil.
    yavaslık ikisindede oluyo tabi bu dediğim gunduz saatlerinde.gece ikiside hızlı.

paylasım programı ne varsa kullanıyorum.ama hepsi kontrolum altında.
    baglantı hızı upload miktarına baglı olarak değişir.upload yapmadığım halde gunduzleri yine yavaş.zaten netlimiter kullanıyorum.
    uploadlarda kontrol altında yani

Bilgisayarda virus olmadığınada eminim gerekli programları kullanıyorum.zaten virus olsa gecede yavas olurdu.

yurtdışı serverlarına baglanıyorum surekli. (r a pid, tor rent) gunduzleri yavas geceleri hızlı.

sanırım ttnet in yurt dısı cıkıslarında gunduzleri sorun yasıyorum.ama siz gunduzde sorun olmadığını hep aynı verimi aldıgınızı soyluyosunuz.

yanlış nerde çok merak ediyorum

• Yanlış bağlı bulunduğun telekom müdürlüğünde olabilir. Biliyorsun ki bölgesel çıkışı o müdürlüğe bağlı diğer abonelerle ortak kullanıyorsun. Kapasitesinden fazla aboneye hizmet veren bir müdürlüğe bağlıysan bu sorun yaşanabilir. Bende böyle bir sorun yok. Gece/gündüz eMule 90'un altına inmiyor doğru şartlarda. Upload stabil 16 zaten. Bunun yanısıra aynı anda gayet rahat internette gezebiliyor, işlemlerimi rahatlıkla halledebiliyorum...
  • zaten bi o aklıma geliyo. bi pazartesi olsunda kükriym sunlara.
    ama sanmiyorum ki gerekli duzeltmeyi yapsınlar.
  • bende 1 haftadır 40-50 arası DL yapıyorum..çok nadir 70 e çıkıyor..çok sinirliyim bigün harbi laz damarım tutacak ozaman cidden müdürlüğe gidip olay çıkaracam dayak yiyeceğimi bile bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

bende 1 haftadır 40-50 arası DL yapıyorum..çok nadir 70 e çıkıyor..çok sinirliyim bigün harbi laz damarım tutacak ozaman cidden müdürlüğe gidip olay çıkaracam dayak yiyeceğimi bile bile.

ßenim 20 oLuyor geneLde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaLer -- 18 Aralık 2006; 20:27:54 >
  • 256 sınırsız ile stabil 30
  • 1024 , gündüzleri 56k gibi cidden , geceleri 1024 gibi..
  • aynı sorun tamamen bende de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.