Şimdi Ara

1024x768 75hz sorular sorular...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Direk soruma geçerekten 1024x768 çözünürlükte monitörü 75hz'e aşıttırabiliyorum. Lakin bunun aktif olabilmesi için daha doğrusu 75hz ayarını görebilmek için masaüstü çözünürlüğünü 1024x768'e çekmem gerekiyor ama ekran görüntüsü gözümü yoracak bir şekle dönüşüyor. Lakin oyunda 1024x768 olarak oynuyorum. Her oyuna girdiğimde masaüstü çözünürlüğü ile uğraşmak istemiyorum. Masaüstü boyutunu 1920x1080 de tutup oyunda 1024x768 ile 75hz almam mümkün mü?

• steam csgo başlatma seçeneklerine -freq 75 ekleyip denedinizmi ?
  • Masaüstü 1280x1024 75Hz daha işine gelecektir, ben öyle kullanıyorum ..
  • HZ takıntılısı iseniz monitör alacaksanız anladığım kadarıyla dönüştürücü kullanıyorsunuz monitör girişiniz VGA çünkü buda monitör için sadece belirli çözünürlüklerde 75 hz sunuyor size

gözünüzü yormak yerine 60 hz oynayın gözünüz oyundan daha değerli değil sonuçta. 75 hz ile 60 hz arasındada cs go için söyleyeyim hiçbir fark yok gibi ki olsada yine siz bunu gözünüzle göremezsiniz. 144 hz monitörlerde belki diyorum
    Technopatyoutube
    360 Hz ile 60 Hz Karşı Karşıya - CS GO ile Test Ettik! CES 2020 #18
    https://www.youtube.com/watch?v=BwIolHINWgI

bu videoda 360 hz monitör ile 60 hz monitörü test etmişler CS GO da 360 HZ diyorum bakın gerisi aman aman aşırı bir fark bence yok ama fark hiç mi yok var ama sizin için 75 hz 60 hz arasında hiçbir fark olmadığının bir nevi kanıtı

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    75 hz ile 60 hz arasında bile fark var.

Bazıları 15 hz'den fark mı olur diye küçümsüyor ama 15 hz % 25'lik artış demek. Hiç de az değil ve 500-600 saatten fazla oynama süresi olan herkes anında farkeder.

75 hz destekliyorsa üşenmeden 75 yapıp kullanın.
  • Sorduğun şeyin cevabını burada zor bulursun. Şansını denemiş oldun en azından.
    Yav he he demek istiyorum sana. 144 ile 60 arasında gece ile gündüz kadar fark var. 60 ile 75 arasında da belirgin bir akıcılık farkı var.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    75 hz 1 msle 144 arasında fark yok gibi
  • Ayneeen
    bu tipler 10yıl öncede vardı hala varlar :D yok göz 60fps den fazlasını göremezmiş cartmış curtmuş. 60hertzden fazla monitör kullanmamışsınız belliki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.