Şimdi Ara

1050 Tİ 4000 Bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3500 civarlarında 1050li modelleri görüyoruz. Masaüstünde 1050 ve 1050 ti ile arasındaki fark 150 200 tl olmasına rağmen dizüstü bilgisayarlarda 1050ti pcler 4750den başlıyor. O da msi veya asus değil monster. Şimdi son olarak dell'in ki girdi piyasaya 4700e. Ama onun da kasası çok çocuksu.

Şimdi size sormak istediğim şu. Sizin takip ettiğiniz beklediğiniz ya da hali hazırda bildiğiniz 1050ti lı laptop var mı 4000 barajını geçmeyecek ? Ve diğer bir sorum da niye uygun fiyatlı 1050ti bulamıyoruz. Firmalar 1050 yerine 200 lira fazladan koyup ti versiyonu satsalar bence hepimiz için çok daha ikna edici olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vergi+verginin vergisi +kur ve markalarin yuksek kar koymasi bu duruma geliyor 1050ti bile bircok oyunda 60fps goremiyor asil 1060in fiyati inmesi gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anlatmak istediğim; 1060 zaten dolar cinsinden de pahalı bir kart. Ama 1050ti ile 1050 arasında masaüstünde 150 lira fark ya var ya yok. Ama iş laptopa gelince 1250 lira fark atıyor. Sırf 1050den 1050ti a çıkmak için 1250tl mi vericez.

• Dell 7567 nin i5 i henüz gelmedi 4000 civarı olur.
  • Hocam dell hakkında iyi şeyler düşünmüyorum ya değişik bir kasası var.

• Lenovo legion i5 1050 ti modeli 4000 ile 4500 arasi tr ye gelecektir tahmini olarak.

Suan amazon.de alsan 3900 tl ye geliyor. 1000 euro oldugu icin. On siparisle alanlar vardi 70 euro iade etmisler su an ederlermi bilemiyorum tabi.

Lenovo uluslararasi 1 yil garantisi de tr de gecerli ayrica.

Su referandum dan once fiyati belli olsaydi duruma gore alicam bende.

Cok pahali gelirse amazondan siparis etmeyi dusunuyorum.

Dell inde i5 li modeli daha uygun fiyatli gelirse oda dusunulebilir. Sogutmasi ve batarya olayi cok iyi dell in

Lenovo nunda ekrani iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maresal52 -- 13 Nisan 2017; 18:32:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• SlideToUnlock

Hocam işte ben de onu diyorum. 3500e msi var hepsiburada da. Her tarafta adınız çıkmış ekşide bile habire gündeme geliyosunuz donanımhaber ölücüleri diye :D bana da bir yardımcı olsanız. nasıl oluyor da 3500e 1050 var da 4000e 1050ti yok. 30 dolar fark var aralarında normalde.

maresal52

Hocam peki amazonda ne kadar kargo ödüyoruz. Ve kaç güne geliyor bunları biliyor musun ? Bunun dışında lenovonun kasası da bi şekil ya. Tabi dellden iyidir bence. Yani sonuç olarak masaüstü almıyoruz. Laptopta tasarımın önemli olduğunu düşünüyorum. Ama tabi 1050ti 4000e ne bulursak kabul etmek zorundayız bu dönemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Compley -- 14 Nisan 2017; 2:48:16 >
  • Compley C kullanıcısına yanıt
    Hocam 1050 ile 1050 ti arası fark 30 $ değil 100-150 $ amazonda bile. 150.4 lira dolar kuru+gümrük, kar marjı vs. 1000 ₺ fark olması doğal aslında. Asıl sorun bence kur neden bu kadar yüksek?

• Dell veya lenovoyu beklemeniz daha iyi olacaktır. 1050ti yi i5 işlemciler çok rahat besler o nedenle ben lenovo i5 işlemci olanını bekleyecegim 4bin daha da aşağı gelebilir

• Nisanın 2. Haftası diyorlardı ona da. Bugün yarın gelmesi lazım ama bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Compley

SlideToUnlock

Hocam işte ben de onu diyorum. 3500e msi var hepsiburada da. Her tarafta adınız çıkmış ekşide bile habire gündeme geliyosunuz donanımhaber ölücüleri diye :D bana da bir yardımcı olsanız. nasıl oluyor da 3500e 1050 var da 4000e 1050ti yok. 30 dolar fark var aralarında normalde.

maresal52

Hocam peki amazonda ne kadar kargo ödüyoruz. Ve kaç güne geliyor bunları biliyor musun ? Bunun dışında lenovonun kasası da bi şekil ya. Tabi dellden iyidir bence. Yani sonuç olarak masaüstü almıyoruz. Laptopta tasarımın önemli olduğunu düşünüyorum. Ama tabi 1050ti 4000e ne bulursak kabul etmek zorundayız bu dönemde.

Yok hocam, "ölücüler" diye tabir edilen grup daha çok "sıcak fırsatlar" grubunda yer alıyor.

1050TI'li modeller yeni yeni yayılıyor Türkiye piyasasına. En çok öne çıkanları ve en ucuz fiyatlı olanları ise 4699 TL'lik Monster modeli ve Dell 7567 modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlideToUnlock -- 16 Nisan 2017; 16:56:49 >

• Henüz geforce 10 serisi modellerin birçoğu gelmedi. Acer, Lenovo, Dell modelleri geldiğinde dolar da bi güzellik yaparsa -düşük ihtimal de olsa- 1050ti'lı 4000 altı laptop yakalayabilirsiniz.
  • Dell 7567 özellik olarak güzel olsa da ben de kasasını beğenmiyorum. Sanırım ekranında da birtakım sıkıntılar varmış(panel vs.). Hard disk 5400 rpm böyle bir takım dezavantajlar var. Amazon'dan alacağım heralde bende. Fakat klavye takıntım var. Burdan değiştirmemiz mümkün mü birebir orijinalle acaba,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu günceldir. Sanırım şuan hala en ucun Dell'inki o da 4200 civarı.

• Hocam amazon en son ve çok zor ihtimalim. Taksitle alım imkanı önemli benim için.

• Compley C kullanıcısına yanıt
    http://www.gold.com.tr/dell-inspiron-7567-b7700d128f161c-notebook_u

Fiyat bu seviyeye kadar gelmiş y520 vatanda felan var ancak fiyatı çok pahalı bu fiyattan alınabilir gibi 7567

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.