Şimdi Ara

1050 TI OC Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zaman önce forumdan 2. el satın aldığın Asus GeForge GTX 480 ile yollarımı ayırıp, yeni bir ekran kartı almaya karar verdim. bütçem 800 tl maksimum olduğu için GTX 1050 TI dan ileriye gidemiyorum. NVidia alacağım o yüzden lütfen AMD tavsiyesi vermeyin. Aklıma takılan 2 adet model var, linklerini paylaşıyorum.

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N105TWF2OC-4GD#kf

(Linkte DH uzantısı geldiği için link açılmıyor. Kartın modeli Gigabyte GeForce® GTX 1050 Ti Windforce OC 4G.)
    https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1050-ti-oc-edition#spec

Zotac 1050 TI OC 1506 MHz çekirdek hızına sahip, Gigabyte 1050 TI OC 1468 MHz. Aradaki fark 40 Hz'in yaratacağı fark ne kadar olur ?

Asıl kafamı karıştıran konu ise GTX 1050 de normalde power supply bağlantısına ihtiyaç duymuyor. Gigabyte'ın paylaştığım ürününde bu soket bulunuyor fakat ZOTAC ta yok.

1 - Bu durum performansta fark yaratır mı ?
    2 - İlerleyen süreçte soğutucu değiştirip, OC yapmak istersem güç kaynağına bağlantı olmaması bana sorun çıkartır mı ?

Siz 2 ürün arasında hangisini tercih ederdiniz ?

Sistemim;

Anakart - Asus Z170P-D3
    İşlemci - Intel i3 6100 3.7 GHz
    Bellek - DDR3 8 GB 1600 MHz
    Güç Kaynağı - High Power 750 Watt 80+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobustoGrande -- 18 Haziran 2017; 4:57:31 >

• 1050de Bulunmaz 1050ti'da Bulunur. Bazıları Koyar Bazıları Koymaz. O.c Bakımından Fark Yaratabilir

Ve 1050ti'ın Soğutucusunun Değiştirilip O.c Yapılabilecek Kadar Potansiyeli Olduğunu Sanmıyorum Ben Zotac 1060 Kullanıyorum. Eğer 1050ti'da da 5 Yıl Garanti Mevcut İse Zotac Öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.