Şimdi Ara

1050ti driver sorunu (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemi formatkadıktan sonra ekran kartı driverini yüklerken sürekli hata alıyorum.

İlk olarak nvidia sitesinden indirdim, kurulum yaparken hata verdi, sonrasında geforge experience'i kurdum orada güncel yazılım bulundu dedi direk indirmeye başladı kurulum yaparken uygun cihaz bulunamadı gibi bir hata verdi. driver booster programını indirdim tüm güncellemeleri yapıyor ekran kartında güncelleme başarısız oldu diyor.

bu işlamleri yaparken her seferinden indirdiğim driveri silip tekrar indirdim.

biraz araştırdım. ddu diye bir program gördüm. Geçmiş driverleri o programla temizleyip tekrar denedim yine sonuç alamadım.

Bilgisayarı tekrar formatladım, direk driver booster ile tüm driverleri güncellemeyi denedim fakat yine hata verdi. Daha öncesinde sürekli bu program ile sorunsuz hallediyordum.

yardımcı olursanız sevinirim

ÇÖZÜM

Yardımcı olmaya çalışan herkese çokça teşekkür ederim.
    @Armag3d0N adlı arkadaşın mesajı;
    "Aşağıdaki programı kullanarak Windows kurulum USB'si (en güncel sürüm- 1709) hazırlayabilirsin. (8 GB'lık USB bellek gerekiyor. Program en başta belleğin içindeki tüm dosyaları siliyor).
    https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

Bu hazırladığın USB belleği kullanarak format atıp en güncel Nvidia sürücüsünü yüklersen sorunun büyük ihtimalle çözülecektir."

@Armag3d0N adlı arkadaştan dm'den işlemin devamıyla ilgili yardım aldım.

mesajı;
    "İlk baştaki sözleşmeyi kabul edip ileri tıkla.
    Başka bir bilgisayar için yükleme medyası seçeneğini seçip ileri tıkla.
    Bu bilgisayar için önerilen seçenekleri kullan seçip ileri tıkla.
    En az 8 GB'lık USB belleği bilgisayara tak. İçinde önemli dosyalar varsa bir yere yedekle. Yedeklemezsen hepsi silinir.
    Daha sonra USB flash sürücü seçeneğiyle USB belleğini seçip ileri tıkla.

Bundan sonra program en güncel Windows sürümünü Microsoft'un sitesinden indirip USB belleğine kuracaktır. Başka bir şey yapman gerek yok.

İşlem tamamlandıktansonra BIOS ekranından yükleme(boot) sıralamasından USB belleği öne taşıyarak onayla. Yeniden başlattığında USB'den Windows yükleme menüsü açılacaktır. Bundan sonrası standart format işlemi. Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsan Youtube'dan videolarını izleyebilirsin.Bu USB oluşturma işlemi internet hızına bağlı olarak 2-3 saat kadar sürebilir. Yaklaşık 4 GB boyutunda dosya indiriyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunuzeus -- 29 Mart 2018; 10:11:36 >

• Hangi marka ekran kartı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 olacak sekilde formatla hocam, ondan sonra birak update yapsin orada yükleyecegi driver a bakalim...
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    msi gaming x
  • Media creation tool ile yepyeni windows 10 image usb olustur, sagdan soldan buldugunuz windows 10 degil. kaynaktan orjinal, ben öyle yaptim gecenlerde gtx 1060 a baska driver bile kurmadim. geforce experience kurma zaten, gerek var mi? benim ihtiyacim olmuyor.
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    sistem w10 pro zaten hocam 64bit
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    Windows ile otomatik driver kurulmuyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hayır
  • Msin sitesindeki driveri deneyin eğer Windows 10 direk kurmuyorsa indirdiğiniz Windows da sorun var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Baska bir windows ile tekrar deneyebilirsin, olmadi msi teknik servis yolu görünüyor.
  • Hocam çalıştıra winver yazıp atar mısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Myth61 kullanıcısına yanıt
    1050ti driver sorunu (çözüldü)
    formatdan önce hiç sorunu yoktu kartın. kartla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum
  • Hocam formattan sonra güncelleme yaptınız mı? Güncelleme yapıp öyle dener misiniz

Windows Eski sürüm ise ondan yüklenmiyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ilk cikan win10 lardan galiba bu... suan (build 16299.309) mevcut. dedigim gibi media creation tool ile bu sürüme ulasabilirsin, driver kurmaya bile gerek yok bu sürümle kendi indirip kuruyor. (390.77)
  • Aşağıdaki programı kullanarak Windows kurulum USB'si (en güncel sürüm- 1709) hazırlayabilirsin. (8 GB'lık USB bellek gerekiyor. Program en başta belleğin içindeki tüm dosyaları siliyor).

https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

Bu hazırladığın USB belleği kullanarak format atıp en güncel Nvidia sürücüsünü yüklersen sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • windowsu güncelleyeyim olmazsa sırasıyla deneyeceğim. yardımınız için teşekkür ederim
  • Hocam kesinlikle windows sürümünden dolayı aynı sorun aynı kartta başıma geldi windowsu 1709 güncelleyince driverı kurabildim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Display driver programini kullanip yüklü driverlerini silip sil baştan kur düzelir belki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim sorun çözüldü. çözümü ilk mesaja ekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.