Temiz bir 106 bulunursa kacırılmaz. 106 paliodan iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: seizure
quote:
Orijinalden alıntı: nightmare_93
Fikirleriniz için sağolun. Ön kaputtakı folyo değilmiş boyaymış :) harici devir saati ne işe yarıo kmsi orjinal diyo fakat benimde aklımda o sonuçta bi spor araba bu alıp yatırılacak bi araba değil. sizce 10 bin tl ye alınacak temiz araba ne olabilir fikirleriniz benim için önemlidir :)
Madem boyaymış, seni bilemem ama ben kaputunu öyle boyatan bir adamın arabasını almam. Tercih meselesi. Hani derler ya kalite ayrıntılarda gizlidir diye. Ufak tefek şeyleri takmayıp sallayan biri aracına hiç önem vermiyordur diye düşünürüm. Mesela debriyaj ve gaz pedalı metal ama fren pedalında plastik var. Bunlar idare etsin, iş görsün mantığıyla yapılmış şeylerdir.
Fikir konusuna gelince kimseyi dinleme, hangi model hoşuna gidiyorsa ona yoğunlaş. Ben ilk aracımı almaya bir akşam internette gördüğüm bir bravo ile karar vermiştim. O akşam gittim gördüm ertesi gün aldım :) Gerçi bu birazda şans işi. Ama 10 bin lira sınırında hangi araçlar senin hoşuna gidiyor dersen yine 106 derim. İstersen bravoda bakabilirsin ama o fiyatlardaki bravoların genelde hepsi fazla yorulmuş oluyor.
Şunu da unutma; satıcı 77 binde dedi diye hemen inanma. Babasını bile dolandıran insanlarla birlikte yaşıyoruz...
çok sağol. Arkadaşlarımın birçoğu 3-5 daha biriktir clio hb falan al diolar çok kafam karıştı. Ama dediğiniz gibi bu araba fazla apaçi arabası olmuş zaten o siyah çizgilerin boya olduğunu öğrenince yıkıldım en azından kaplama olsaydı söktürürdük :) ben biraz daha bakınıyım belki denk gelir acele etmim o zaman :)
quote:
Orijinalden alıntı: uurll
0 km bile olsa o bir pug 106 :) isimden kaybeder benim icin
Nesi varmış adının ?
eg civic de bakabilirsin temizini bulursan güzel arabadır
quote:
Orijinalden alıntı: osencag
quote:
Orijinalden alıntı: uurll
0 km bile olsa o bir pug 106 :) isimden kaybeder benim icin
Nesi varmış adının ?
106larin trafikte apaci muamelesi gordugunu hepimiz biliyoruz. Ben palio alirdim
quote:
Neden alınmasın ? Hala gözümdeki araçlardan biridir 106. Ama ilandakini beğenmedim orası ayrı mesele.
abi şu arabaya ne diyorsun :) yanlız hondalar hakkında hiç bilgim yok sadece bikaç kez s2000 kullanmışlığım var iyi gittiğini biliorum ama aynı şey bunun içinde geçerli mi bilmiorum :)
quote:
quote:
Neden alınmasın ? Hala gözümdeki araçlardan biridir 106. Ama ilandakini beğenmedim orası ayrı mesele.
abi şu arabaya ne diyorsun :) yanlız hondalar hakkında hiç bilgim yok sadece bikaç kez s2000 kullanmışlığım var iyi gittiğini biliorum ama aynı şey bunun içinde geçerli mi bilmiorum :)
Dostum arabaları görmeden yorum yapmak pek alışkanlığım değildir. Çünkü çoğu zaman ilandakinden çok farklı araçlar karşına çıkabiliyor ama merak ediyorum sen bu ilanları çok mu arıyorsun :) Şaka bir yana ben bu ilanı okumazdım bile. Araba komple boyalı. Tamam boyaya eyvallah ama sağ kapının göründüğü fotoğrafa bak. Kapı çıtaları aynalar resmen bana Alaşehir tımarı yaptılar diye bas bas bağırıyor. Ayrıca sahibinin üslubu da on numara. GEL GÖR ALGİT ARABAYI ŞURAYA GETİR GÖRELİ DİYE ARAMAYIN Oldu canım başka?
Ayrıca bu paraya fazla yorulmamış bir 1.4 is bulunursa çok güzel olur. 90 Beygirdir, hondacılar 1.6 diye tutturur ama 1.4'lerinde gideri vardır. Hatta dur bende bir göz atayım bakayım şu malum siteye. Uzun zamandır girmemiştim.
Şu ilanları bir incele, hatta imkanın varsa git araçları yakından gör derim
arabalar için sağol. modifiyeli 206 gayet güzelmiş. 130binde olan 106 da güzel bunlarla bi iletişime geçim :) son attıgın 206nın masrafları ne kadar tutar tahminen ne diyorsun
quote:
quote:
Şu ilanları bir incele, hatta imkanın varsa git araçları yakından gör derim
arabalar için sağol. modifiyeli 206 gayet güzelmiş. 130binde olan 106 da güzel bunlarla bi iletişime geçim :) son attıgın 206nın masrafları ne kadar tutar tahminen ne diyorsun
Bu konuda pek bir fikrim yok ama şunu da unutma satıcı oraya masraflarını yazmış ama birde görünmeyen masrafları vardır. Sen fark edersin "şurası kırık" dersin. Adam "o benim için sorun değil ondan söylemedim" der. Hazır ol bunlara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme