Şimdi Ara

106 mı palio mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane seçeneğim var hangisini tavsiye edersiniz kullanan arkadaşların yazmaları önemle rica ediyorum

106

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-az-kullanilmis-temiz-bakimli-meraklisina-85027111/detay

Palio

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-0-masrafsiz-palio-77097753/detay#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare_93 -- 8 Mayıs 2012; 14:03:14 >

• alınır ama ben almam bilmem yardımcı olabildim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

alınır ama ben almam bilmem yardımcı olabildim mi ?
    Fabrikadan çıktıkdan sora kullanılmayan bi 106 varsa alınabilir. Öbür türlü 5 para etmez. Hep apaçilerin elinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14B537748

Fabrikadan çıktıkdan sora kullanılmayan bi 106 varsa alınabilir. Öbür türlü 5 para etmez. Hep apaçilerin elinde

Alıntıları Göster
    77,000 kmde temiz araba işte :)
  • 0 km bile olsa o bir pug 106 :) isimden kaybeder benim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare_93

77,000 kmde temiz araba işte :)

Alıntıları Göster
    Neden alınmasın ? Hala gözümdeki araçlardan biridir 106. Ama ilandakini beğenmedim orası ayrı mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

0 km bile olsa o bir pug 106 :) isimden kaybeder benim icin
    Çok hoşuma giden bir araba fakat apaçilerin eline düştü hepsi hor kullanıldı pertten toplandı bence alınmaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-son-orjinal-quicksilver-burada-84246097/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 8 Mayıs 2012; 11:58:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Neden alınmasın ? Hala gözümdeki araçlardan biridir 106. Ama ilandakini beğenmedim orası ayrı mesele.

ilandakinin neyini beğenmediniz açıklar mısınız bu işlerde acemiyim fikirleriniz benim için önemli :)
  • quote:

quote:

ilandakinin neyini beğenmediniz açıklar mısınız bu işlerde acemiyim fikirleriniz benim için önemli :)

Alıntıları Göster
    106 alacağınıza 306 alın derim.. hem geniş hemde temizini bulmak daha kolay, fiyatları donanımına göre değişiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boylesi-sayili-2002-model-peugeot-1-6-306-xr-platinium-lpg-85268054/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

106 alacağınıza 306 alın derim.. hem geniş hemde temizini bulmak daha kolay, fiyatları donanımına göre değişiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boylesi-sayili-2002-model-peugeot-1-6-306-xr-platinium-lpg-85268054/detay

Alıntıları Göster
    106 gti alınır paşar gibi gazlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK

gti olsa tamam da quicksilver'la mı gazlayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

alınır ama ben almam bilmem yardımcı olabildim mi ?

Nedense çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

quote:

106 GTİ alınır alınırsa demek istedim
  • quote:

quote:

quote:

Beyler sakin olun :D artistlik yapmak hız yapmak makas atmak gibi huylarım olmayan 18 yaşında biriyim :D sadece görüşünü spor olması iyi durması ve müzik dinlemeyi sevdiğim için ses sisteminin olması 106 quiksilver a itti beni ayrıca kmsi düşük olması da bi etken. palio da elden daha çabuk çıkarılacak bi araba gibi duruyor sanki. benim uzun süre en azından 3-4 yıl binebileceğim düşük ve uygun fiyatlı bi 106ya veya palioya ihtiyacım var dediğim gibi hız makas yok bende canımı sokakda bulmadım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler sakin olun :D artistlik yapmak hız yapmak makas atmak gibi huylarım olmayan 18 yaşında biriyim :D sadece görüşünü spor olması iyi durması ve müzik dinlemeyi sevdiğim için ses sisteminin olması 106 quiksilver a itti beni ayrıca kmsi düşük olması da bi etken. palio da elden daha çabuk çıkarılacak bi araba gibi duruyor sanki. benim uzun süre en azından 3-4 yıl binebileceğim düşük ve uygun fiyatlı bi 106ya veya palioya ihtiyacım var dediğim gibi hız makas yok bende canımı sokakda bulmadım :)

Alıntıları Göster
    106

• hey gidi ,106lar zamanin kupon arabalarindandi.ozellikle gti.bir araba bu kadarmi seri ve tatli sürüsü olur:)sagina soluna iyice baktirip 106 alin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralsamo06

hey gidi ,106lar zamanin kupon arabalarindandi.ozellikle gti.bir araba bu kadarmi seri ve tatli sürüsü olur:)sagina soluna iyice baktirip 106 alin bence
    106 apaçilerin elinde parçalandı hocam oynanmadık yerleri kalmadı artık
  • quote:

quote:

En başta o kaputtaki folyodan dolayı sahibinin zevkinden tiksindim. Peugeot sport stickeri tam bi abeci işi olmuş. Ön konsolda harici devir saati varmış, sökmüş. Deliklerini miras bırakmış. Sol kapıda tamponlarda vuruklar var. Değişeni, boyasını yazmamış. Piyasadaki en ucuz jantlarda cabası.

Ayrıca 11 yaşındaki arabanın 77binde olması da çok sık rastlanılır bir durum değil. Ben kıllanırım bundan.

• quote:

quote:

quote:

En başta o kaputtaki folyodan dolayı sahibinin zevkinden tiksindim. Peugeot sport stickeri tam bi abeci işi olmuş. Ön konsolda harici devir saati varmış, sökmüş. Deliklerini miras bırakmış. Sol kapıda tamponlarda vuruklar var. Değişeni, boyasını yazmamış. Piyasadaki en ucuz jantlarda cabası.

Ayrıca 11 yaşındaki arabanın 77binde olması da çok sık rastlanılır bir durum değil. Ben kıllanırım bundan.

Fikirleriniz için sağolun. Ön kaputtakı folyo değilmiş boyaymış :) harici devir saati ne işe yarıo kmsi orjinal diyo fakat benimde aklımda o sonuçta bi spor araba bu alıp yatırılacak bi araba değil. sizce 10 bin tl ye alınacak temiz araba ne olabilir fikirleriniz benim için önemlidir :)

• quote:

Fikirleriniz için sağolun. Ön kaputtakı folyo değilmiş boyaymış :) harici devir saati ne işe yarıo kmsi orjinal diyo fakat benimde aklımda o sonuçta bi spor araba bu alıp yatırılacak bi araba değil. sizce 10 bin tl ye alınacak temiz araba ne olabilir fikirleriniz benim için önemlidir :)

Madem boyaymış, seni bilemem ama ben kaputunu öyle boyatan bir adamın arabasını almam. Tercih meselesi. Hani derler ya kalite ayrıntılarda gizlidir diye. Ufak tefek şeyleri takmayıp sallayan biri aracına hiç önem vermiyordur diye düşünürüm. Mesela debriyaj ve gaz pedalı metal ama fren pedalında plastik var. Bunlar idare etsin, iş görsün mantığıyla yapılmış şeylerdir.

Fikir konusuna gelince kimseyi dinleme, hangi model hoşuna gidiyorsa ona yoğunlaş. Ben ilk aracımı almaya bir akşam internette gördüğüm bir bravo ile karar vermiştim. O akşam gittim gördüm ertesi gün aldım :) Gerçi bu birazda şans işi. Ama 10 bin lira sınırında hangi araçlar senin hoşuna gidiyor dersen yine 106 derim. İstersen bravoda bakabilirsin ama o fiyatlardaki bravoların genelde hepsi fazla yorulmuş oluyor.

Şunu da unutma; satıcı 77 binde dedi diye hemen inanma. Babasını bile dolandıran insanlarla birlikte yaşıyoruz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.