Bildirim
1060 gtx 8gb corsair ram sistemle çok düşük fpsler.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Pubg için elindeki İşlemci ve raminle 50 fps normal.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fakat dostum ram ve cpuda gram yükselme yok. Low ayarlarda normal mi yani ? -
amd işlemci ile o fpsler normal bende zamanında yaşadım benzer sorunları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani Furmark'a Ryzen Master'a Performance Test'e hepsinde teste soktum işlemcimde çok iyi çalışır durumda ve oc ile 3.7 ye çıkardım, msi after burnerda da sıcaklık değerleri yüzde 40 civarlarında. Atilla gibi pentinium işlemci ile dahi çalışan bir oyunda 20 fps değerlerini almam ryzen 1400 3.7 işlemci ile mi alakalıdır diyorsun ? -
oyunlar tek çekirdek performansına bakar rayzen işlemcilerden ümitliydim ama onlar da ram’e ihtiyaç duydular yine ıntel’in gerisindeler bu konuda benim tespitlerim bu yönde ayni ekran kartı ile amd de 100 fps aldığım oyunu ıntel’e geçince 190 fpslere çıkardım gerisini sen düşün
Anlıyorum hocam çok teşekkür ederim cevabın için genelde çevremdeki insanlar bu sistem ile aldığım fps değerlerinin hep normal olmadığını söylediler ama, farklı bir sistemde ekran kartımı deneyip performansa bakıcam. Özellikle intel olan bir sistemde, benim bir şüphemde biostan çünkü 6 yazılım üstü gelmiş fakat boot yapmak istediğimde flashı görmüyor biosta. Ama windowsta görüyor, anakartım asrock ab350m. Hiç bir şekilde çözemedim, belkide o güncellemeyi yapabilirsem çözülücek durum. -
biosda usb görmemesi nedendir bilemem belki de flash in içine dosyayı atarken ek bir program ile atmak gerekiyor olabilir format o şekilde atılıyor çünkü onu bi araştır istersen
Intele gec farki gor
Power kac vat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X