Şimdi Ara

10600 tl sistem, fiyatve uyumluluk nasıl bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün mecidiyeköy eksen bilgisayara gittim. Fiyat olarak internette uygun oldugunu biliyordum ve diekt toplatıp alıp kasayı eve getirebilirim. Aşağıdaki gibi topladım sistemi, parçalarda değişebilecek yada uyumsuz birşeyler var mı, bu haliyle sistemin fiyatı 10.600 tl ye geliyor uygun gibi internetten araştırdığım kadarıyla, siz ne dersiniz?

Bir de şimdi fark ettim sıvı soğutucu unutmuşum onu da önerir misiniz? Çok teşekkürler yardım edenlere

-Intel i7 8700k
    -Msi z370 gaming pro carbon ddr4 anakart
    -kingston hyperx predator 16gb (2x8) ddr4 3000ghz ram ( ramin 2 tane 8 yada 1 tane 16 olması fark ediyor mu?)
    —seagate baracuda 1 tb 7200 rpm hdd (bunu 2 tb yapabiliriz)
    -Samsung evo 970 250 gb ssd
    -MSI geforce gtx 1080 armor 8gb oc ekran kartı
    -zalman z3 plus usb 3.0 12 cm led fan beyaz atx kasa
    -cooler master masrerwatt 700w 120mm fanlı psu

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blaxoul_CR kullanıcısına yanıt
    Rtx 2070
    daha iyi olur

• bende sistem toplicam eksen bilgisayar mağazası bir tek mecidiyeköy demi var fiyatlar ne kadar uygun bence oc işine girmiceksen ve ses takıntın yoksa sıvı soğutma gereksiz genelde sıvı soğutma benim bildiğim kadarıyla sessiz olduğu için tercih ediliyor
  • Uyumsuzluk yok gibi. Ramlerin 2 x 8 yada tek 16 olması bir şey farketmiyor. Sıvı soğutucu için bütçe?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    hocam sıvı soğutmanın kullanım alanı sessiz olması ve oc de düşük ısı için benim bildiğim doğru mudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DüşünenÇocuk32

hocam sıvı soğutmanın kullanım alanı sessiz olması ve oc de düşük ısı için benim bildiğim doğru mudur
    Hava soğutucudan farkı daha sessiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu sistem uyumlu mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşalar bendemi sorun var eksen bilgisayarın sitesi açılmıyor mobil internettende ev internetinde sitede mi sorun var yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DüşünenÇocuk32

arkadaşalar bendemi sorun var eksen bilgisayarın sitesi açılmıyor mobil internettende ev internetinde sitede mi sorun var yoksa
    Böyle dağınık konulara mesaj yazmak yerine konu açıp istediklerinizi, soğutucu vs nasıl bir şey istediğinizi belli etseniz daha iyi olur hocam.

• MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    hocam konu var GTX 1070 Tİ (EVGA) TOPLAMA diye ilgilenen olmadığı için böyle yazıyorum konulara dağınık bir bakıp sistem önerirseniz sevinirim
  • i7 9700k, Z390 çipsetli anakart, en az 80+Plus Bronz sertifikalı kaliteli bir güç kaynağı ve sıvı soğutma için uygun, hava akışı iyi olan bir kasa almanızı öneririm.

Son olarak "Armor" serisi ekran kartlarının soğutması zayıftır fazla ısınır haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

i7 9700k, Z390 çipsetli anakart, en az 80+Plus Bronz sertifikalı kaliteli bir güç kaynağı ve sıvı soğutma için uygun, hava akışı iyi olan bir kasa almanızı öneririm.

Son olarak "Armor" serisi ekran kartlarının soğutması zayıftır fazla ısınır haberiniz olsun.
    Hocam güç kaynağı ve kasa için önerinizi yazarsanız onları alayım, diğer önerilerinize de bakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Uyumsuzluk yok gibi. Ramlerin 2 x 8 yada tek 16 olması bir şey farketmiyor. Sıvı soğutucu için bütçe?
    Sıvı soğutucu için bütçe sınırı yok aslında, hangisini önerirsiniz, sessiz olsun, bir de ses yalıtımı olan bir kasa olursa sessiz olması iyi olur benim için
  • Güç Kaynağı;

www.sinerji.gen.tr
    High Power 750W Element Serisi 80+ Bronz Yar� Mod�ler G�� Kayna��
    https://www.sinerji.gen.tr/high-power-750w-element-serisi-80-bronz-yari-moduler-guc-kaynagi-pmu67216

Kasa;

inventus
    PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9117

Daha iyisi;

inventus
    NZXT H500 Mat Beyaz (CA-H500B-W1) TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9783

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 2 Aralık 2018; 11:26:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blaxoul_CR

Sıvı soğutucu için bütçe sınırı yok aslında, hangisini önerirsiniz, sessiz olsun, bir de ses yalıtımı olan bir kasa olursa sessiz olması iyi olur benim için

Alıntıları Göster
    Corsair h100 sıvı soğutucu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.