Şimdi Ara

10600k / RTX 3080 sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 10600k / RTX 3080 sistem

Uzun zamandır kenarda boşta yatan sistemi boşta yatması canımı sıktığından satıyorum. Yanılmıyorsam 2021 yazında topladım, alındığından bu yana Nier harici başka bir oyuna girmeye fırsatım da zamanım da olmadı. Marmaris'de yaşıyorum, Muğla içi elden teslim edilecektir. Herhangi bir test isteğiniz varsa mesaj atabilirsiniz.

Klavye ve mouse dahil değildir. Tek sıkıntısı kasanın cam panelini yerinden çıkarırken kırdım bu yüzden içi biraz tozlu. Temizlemeye de üşeniyorum. 3'ün 5'in hesabını yapmam, ikinci el piyasası da ne durumda emin değilim ama tahminim 30 bin ederi vardır herhalde. Alıcı olmayan fakat piyasaya hakim arkadaşlar fiyat konusunda tavsiyede bulunabilir.

10600K

Asus Z490-E Anakart

2x8 GB Corsair RGB Ram (beyaz)

MSI Ventus 3080 Ekran kartı

Asus XG279Q -- 2K IPS Monitor 170hz

512GB Samsung NVMe SSD

1TB SSD

Corsair 750 Silver PSU

Arctic Freezer 34 Hava soğutucu

Cooler Master 500D Kasa (Cam kapak yok)

Ekstradan 3 adet beyaz 120'lik Corsair fan takılı (toplamda 3 adet önde, 3 yukarıda, 1 de egzoz fan)

10600k / RTX 3080 sistem

10600k / RTX 3080 sistem

10600k / RTX 3080 sistem

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 30000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @NeoTiger mesaj kutum bir sebepten dolayı yasaklanmış, açılması için başvurdum.

tüm parçalar ayrı ayrı olarak da satılıktır

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.