Şimdi Ara

1066 rem 800 gözüküyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sitedeki sistem tavsiyelerindeki 750 ytl lik sistemi az degişiklikle aldım gecen cuma

Athlon X2 7750
    GIGABYTE - GA-MA770-UD3
    HD4830 saphire ekran kartı

2*Kingston HyperX 1GB 1066MHz bu rem yerine ilerde 4 gb yapıcagım için DDR2 1066 MHzKIT(1x2GB) CL5 HYPERX KINGSTON bunu aldım

gelelim soruna REM 800mhz gözüküyo ve resmen vistada(64bit) 1080p filmde takılıyo bu konuda bana yardım edebilicek birileri varmı

• 1080P Filmin takılması ram ile değil daha çok işlemci ile alakalıdır.800Mhz değerini nerden okuyosunuz Everest falan mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

1080P Filmin takılması ram ile değil daha çok işlemci ile alakalıdır.800Mhz değerini nerden okuyosunuz Everest falan mı???

Doğrudur...Aslında işlemcinde gayet güzel...Tahminimce Problem Codeclerinden veya kullandığın Playerdan kaynaklanıyor olabilir...Tavsiyem BSplayer veya Media Player Clasic programlarından birini kur dene...Yine Tavsiyem PC ni Codec çöplüğüne döndürme , Klite veya Cool2k Codec paketlerinden sadece birini düzgünce kurman...
  • bios tan ayarlaman gerekiyor. kullandığın bios u bilmiyorum ama ararsan bulabilirsin. kuzey ve güney köprüleri vardır. bios ta oradan dimm slotlarını bulacaksın auto yazan yeri manuel yapıp

1066 mhz istiyorsan 533 mhz
    800 mhz istiyorsan 400 mhz yani yarısını seçiceksin.
  • ama tavsiye etmem mavi ekran sorunu çıkabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanduman2003

bios tan ayarlaman gerekiyor. kullandığın bios u bilmiyorum ama ararsan bulabilirsin. kuzey ve güney köprüleri vardır. bios ta oradan dimm slotlarını bulacaksın auto yazan yeri manuel yapıp

1066 mhz istiyorsan 533 mhz
    800 mhz istiyorsan 400 mhz yani yarısını seçiceksin.

Direk böyle bişey diyemezsiniz,1066--533 gibi.Ram çarpanı değişkenlik gösteririr
  • bildiğim kadarıyla 1066 mhz ye çıkması için voltaj verilmesi gerekiyor . kutusunda öyle yazmasının sebebi de 1066 mhz ye ulaşana kadar verilecek voltajı ramin desteklediği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar alakanıza teşekkür ederim cvp veremedim meşguldum de neyse

teker teker vermeye çalışayım

quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

1080P Filmin takılması ram ile değil daha çok işlemci ile alakalıdır.800Mhz değerini nerden okuyosunuz Everest falan mı???

hocam ben bayadır bu film işi ile ilgileniyorumda başka bilgisayarda tecrübelerim olduda (amd x2 5200 8600 gt 2gb remle vistada) 1080 oynatmazken 4 gb rem aldı gecenlerde çatır çatır oynatıyo
    bi ikincisi evet everest programından baktım

quote:

Orjinalden alıntı: bigmobidik

Doğrudur...Aslında işlemcinde gayet güzel...Tahminimce Problem Codeclerinden veya kullandığın Playerdan kaynaklanıyor olabilir...Tavsiyem BSplayer veya Media Player Clasic programlarından birini kur dene...Yine Tavsiyem PC ni Codec çöplüğüne döndürme , Klite veya Cool2k Codec paketlerinden sadece birini düzgünce kurman...

KM player kullanıyom sistem yeni formatlanmış sistem codec e de bu playerla gerek olmuyor

ustadlar ben anakartın destek listesinden şüphelendim GIGABYTE - GA-MA770-UD3 ama destek listesindende anlamadım açıkçası :(
    http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma770-ud3_10.html

DS SS felan bişeyler diyor bilen birisi varsa baka bilirmi aceba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beebop -- 20 Mayıs 2009; 19:51:50 >

• HD bi film açıkken görev yöneticisini açın ve performansa gelin,bakın bakalım CPU ve SD kullanımana,hangi yüzdelerde seyrediyolarlar, o zman göreceksiniz!

Ram Mhz içinse,Bıos dan falan herhangi bi ayarla oynamadınız umarım,onun dışında böyle gözükmemesi lazım.Ekran görüntüsü koyarsnaız Everste dair daha iyi olur!
  • everestte yazılanlar bunlar

bide biosda remin çarpanı 4.3 közüküyordu 5 yaptım bişey olmadı ama bi sorun olurmu olmazmı onu da bilmiyom açıldı pc çalışıyo ama içerde ne oluyo bilmiyom tabi :)

1066 rem 800 gözüküyo

1066 rem 800 gözüküyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beebop -- 20 Mayıs 2009; 21:38:33 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_22460774/tm.htm

İlk sayfayı iyice bi okuyun ,özellikle Ramlerle ilgili olan kısımları, sorun bıos ayarlarında ise burdan daha fazla yardım görebilceğin bi yer ben bilmiyorum!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.