Şimdi Ara

10779 TL Acer Nitro NH.Q7PEY.003 i7-10750H/32GB DDR4/1TB SSD+2TB HDD/GTX1660Ti(6GB)/15.6' 144Hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hiç 17 kampanya olmuyor ya
  • Anlayan arkadaşlardan ürün yorum alabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah laptopun hiçbir eksiği yok :D Sadece ram tek 32 GB'lık mı yoksa 2x16 şeklinde mi araştırmak lazım. Dual channel olayı önemli çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 18 Mart 2021; 21:24:21 >
  • Aynı fiyata 2tb da HDD si olan model var farkı ne acaba

• Bu paraya 1660 ti olmaz . En az 2060 olması lazım
  • Bu konuda da bir benzeri vardı.

Acaba kıyaslama yapılabilir mi rica etsem?

https://forum.donanimhaber.com/9699tl-hp-pavilion-15-ec1013nt-amd-ryzen-7-4800h-16gb-1tb-ssd-gtx-1660ti-144hz--148059220

Bir de bütün indirime giren laptoplar 1660 Tİ ve 15 inç sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @cohannan, 2018 de senin HB MSI bildiriminde almıştık... Ne yazıkki bir termal macuna pc gümledi (((
    Şimdi tekrar bakıyoruz da ne olmuş fiyatlara yaaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10779 TL Acer Nitro NH.Q7PEY.003 i7-10750H/32GB DDR4/1TB SSD+2TB HDD/GTX1660Ti(6GB)/15.6" 144Hz

Aynı satıcıda aynı fiyata 1tb ssd+2 tb harddisk olan model var

• ryzen 7 4800h olsaydı keşke

• Uzun zamandır laptop arayışı içindeyim, yurt dışından getirtme imkanım da var, Türkiye fiyatları ile de kıyaslıyorum, notebookbenchmark sitesinden ve youtube dan bir çok markanın, ekran kartının incelemesini hem türkçe hem ingilizce izledim, hala izliyorum.

Laptopun özellikleri güzel, bir arkadaşımız yazmış ona katılıyorum, bu fiyata RTX 2060 ekran kartı olsa çok daha iyi olurdu, incelemelerden aklımda kalan bilgi olarak (ACER helios du o laptop) ekranda ışık sızması sorunu vardı. Çoğunlukla oyun oynamayacaksanız bu laptop sizi baya götürür, ama oyun ağırlıklı olarak kullanacaksanız, AMD RYZEN işlemci (7nm kalınlıktan dolayı) nVidia ekran kartlı laptop tavsiye ederim.

Uzman değilim, arayışa girince çok araştırma yaptım, okudum, izledim, yanlışım varsa uzman arkadaşlar düzeltebilirler, iyi forumlar.

• fezabey kullanıcısına yanıt

Aslında yakın fiyatlarda RTX3060/17.3 Monster da mevcut.

11874 TL Monster Tulpar T7 V20.3 Intel Core i7 10750H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 17.3'' FHD Taşınabilir Bilgisayar

https://www.trendyol.com/monster/tulpar-t7-v20-3-intel-core-i7-10750h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-max-p-freedos-17-3-p-83737203

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Sizi yıllardır çeşitli konularda yazdıklarınızla, insanlara pozitif katkılarınızla takip ederim, topluma faydası olan bir birey olduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim.

Gönderdiğiniz linki inceleyeceğim, sağolun duyarlılığınız için.
    Hocam monster hakkında senin görüşünü almayı çok isterim. Şu an çalıştığım şirkette eski de olsa bir tane var. Kasa kalitesi kötü ve sesi çok az. Kurgu programı açınca da fan deli gibi çalışıyor. Bunlar açıkçası beni soğuttu. Fakat 17 lik fazla seçenek de yok. Sen ne düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Hocam monster hakkında senin görüşünü almayı çok isterim. Şu an çalıştığım şirkette eski de olsa bir tane var. Kasa kalitesi kötü ve sesi çok az. Kurgu programı açınca da fan deli gibi çalışıyor. Bunlar açıkçası beni soğuttu. Fakat 17 lik fazla seçenek de yok. Sen ne düşünüyorsun?

@fezabey olumlu geri dönüşleriniz için teşekkür ederim.

@gunner92fb Sesi düşük çıkıyorsa aşağıdaki uygulamayı deneyebilirsiniz:

https://www.fxsound.com/download#legacy

Monster'ın GTX 1650TI+i5 10200H Abra A5 V16.6.3 modelini 5 ay kadar önce bir arkadaşa aldık herhangi bir sorun yaşamadı. Yüke girdiğinde fanların hızla dönmesi normal bir durum, video izlerken Chrome'da gezerken fanlar yüksek hızda çalışıyorsa problem var.

10779 TL Acer Nitro NH.Q7PEY.003 i7-10750H/32GB DDR4/1TB SSD+2TB HDD/GTX1660Ti(6GB)/15.6" 144Hz

İş için 17’lik sağlam işlemcili ve ekran kartlı bir laptopa ihtiyacım var. Linkini verdiğin monster aslında tam istediğim gibi ama monster işte. Şirket üzerine alıp kdv sini kullanınca bira daha uyguna da gelmiş oluyor. Aklımda geçtiğimiz aylarda fiyatı düşen legion 5 vardı, tekrar düşer diye almadım fakat bir daha da düşmedi. Kararsız kaldım beklesem mi monster’ı alıp geçsem mi..
  • gunner92fb kullanıcısına yanıt

Özellikle uzun süreli ve iş amaçlı kullanım için alınacak laptopların maliyeti 2. planda olmalı. İşini görmesi, kullanırken seni huzursuz etmemesi, sorun çıkarmaması öncelikli olması lazım. Monster kalitesini bilmem ama kendini ispatlamış hp, dell, lenovo gibi markaları tercih etmen daha mantıklı olur. 4-5 sene sonra kasası pert olacak, menteşe elinde kalacak sonra söveceksin ama 2 senede bir yenilemem lazım, hız benim için önemli alıp 5-7 sene kullanmıcam zaten diyorsan o zaman fiyat önceliğin olabilir.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    En son 2012 de lenovo aldım hala kullanıyorum taş gibi ama işlemci ve ekran kartı eski kaldığı için işlemler yavaşladı. Şu an hp’de de buna benzer bir laptop var fakat ekran kartıyla bayağı önde monster. Aklımda yine lenovo var ama şu an uygun 17’lik yok
  • 10 bin üstü fiyatlarla 10750H almak gelmiyor içimden. Çok daha hızlı 4800H varken bazı markalar 10750h diye tutturmuş durumda. Mesele sadece oyun oynamaksa her türlü yeter tabii ki.

Bu bilgisayarda 32gb ram ve bolca depolama alanı olması fiyatı artırıyor elbette. 16gb ve 512gb ssdli modelin 9000 civarı olması gerekirken sadece 300TL ucuza satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 19 Mart 2021; 15:34:36 >
  • 17 inc sağlam tavsiye var mı beyler? Max 12 bine kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.