Şimdi Ara

1080 p mi 2k mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aklımda 1080 ,24 inç monitör vardı ama biraz daha büyük olsa daha iyi olur diye aklım 27 inç ,2 k monitöre kaydı aradaki fiyat farkı ortalama 2500 3000 TL kadar CS forza pubg LoL tarzı oynuyorum ara ara rdr 2 ve GTA 5 giriyorum sizce aradaki farka değermi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 24" 144hz ultragearın bir modelinden g2724d ye geçtim. Başta boyut farkını pek anlayamadım, Aam şimdi eski monitörüme bakınca aşırı küçük hissettiriyor. 6700xt kullanıyorum performans anlamında fsr açmadan sadece afmf2 açarak oynuyorum oyunları gayet memnunum.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/g2724d

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

hocam selamlar,

daha çok ofis programları kullanma ve pdf gibi belgeler okumak için almayı düşünüyorum bu modeli.

kontrast oranına ilişkin olumsuzluklar okudum. uzun süre ekrana bakmadaki deneyimleriniz nedir?

• tarikosman7 T kullanıcısına yanıt

Ips modellerin hepsi kontrast anlamında çuvallıyor maalesef. 1000:1 gibi bir oranı var ama şahsen rahatsız etmiyor. Rtings incelemelerde metin örneklerini panelin nasıl gösterdiğiyle ilgili bir bölüm paylaşıyor. Yada direkt karşılaştırma sayfasında office bareminden monitörleri sıralayıp karşılaştırabilirsiniz hocam.

Yeri geliyor 8 saati bulan süreler geçiriyorum başında. Parlaklık %40-55 kontrast %80 olarak kullanıyorum, hdr kapalı. Cihazın ilk günlerinde gözlerimde bir sulanma durumu oldu. 1080pden 2kya geçen çoğu kişi yaşamış bu durumu. Satın alalı 1.5ay oluyor şuan gayet memnunum, göz yorgunluğu pek olmuyor.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

type c bağlantısı port olarak var mı?

HB'deki yorumlarda var demişler. bazı sitelerde de var diyor.

kutu içerisinden hdmi-typc c kablosu çıkıyor.

Uzun süre bilgisayarda pdf vb belge okumaları yapacağım için düşük parlaklıkta kullanacağım.

Macbook m1 bilgisayarıma bağlayacağım.

Fiyatı makul, hoparlör ve type-c hub özellikleri olsa tadından yenilmezdi. onları harici olarak ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikosman7 -- 3 Şubat 2025; 13:19:38 >
  • tarikosman7 T kullanıcısına yanıt

Type c portu yok hocam. Type c den displayporta dönüştürücü kablo çıkıyor. Keşke hoparlörü de olsa dedim çok kez.

1080 p mi 2k mı

1080 p mi 2k mı
    1080 p mi 2k mıdell
    Dell 27 inch Gaming Monitor (G2724D) - Computer Monitors | Dell USA
    https://www.dell.com/en-us/shop/dell-27-gaming-monitor-g2724d/apd/210-bhxc/monitors-monitor-accessories

• https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-benq-ex2710s-mobiuz-27-1ms-165hz-ips-full-hd-gaming-fiyati,1630400842.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1660ti m 2k mı fhd mi tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    2K ile 1080P farkı çok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.