Şimdi Ara

1080 ti monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sorum şu özelliklerimi yazacagim kasama monitör arıyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bütçe max 3000 tl fps oyunları oynuyorum lol,pugb,cs:go o yüzden hz yüksek olmasını ve g-sync uyumlu olmasını istiyorum yardımınız için şimdiden teşekkür ederim sistem;
    Ekran kartı: msi aero nvidia 1080 ti 11g oc
    İşlemci:intel 7700k işlemci
    Anakart:gigabyte aorus z270x gaming k5
    Ram :corsair 2x8=16 gb 3200 mhz ram
    Vs vs

Yardımlarınızı bekliyorum saygıdeğer arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 3000 tl yukarıdada belirttim hocam

• https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8754

Gsync+144hz+1440p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baycicek B kullanıcısına yanıt
    Dikkatimden kaçmış. Bütçeyi ufak bir miktar daha yükseltebilir iseniz aşağıdaki monitörü tavsiye ederim.

3.188,07 TL.
    VIEWSONIC XG2703-GS 27 LCD, 2560x1440, IPS 165hz 4ms, 2K WQHD, 165Hz, G-SYNC
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8118

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 23 Ağustos 2017; 0:24:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum 2. Elde butcenize uyan 3 adet pg279q var onlardan birini alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2k Monitör tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Bu mönitörü KDV indirimi ile hepsiburadadan 2600 e sipariş ettik arkadaşa da önermek için kontrol edeyim dedim tekrar stokta kalmamış. 3150 ye alınabilir veya dell 27 2k gsync ondan sonra ki en mantıklı model olur.

• Bu monitör hem Ips panel hem 165Hz. Hem de ışık süzmeleri pek yok. Asus PG279Q modelinde arka plan ışık süzmeleri hakkında olumsuz yorumlar mevcut. Ben de bu modeli önereyim dedim. Sizin dediğin Dell marka olan model ise Tn panel. Arkadaşın kendi tercihi ama bu kadar para verecek iken Ips panel alması daha iyi olur gibi.

• Viewsonic mantıklı bir model ayrıca f/p ürünü, bizde çok araştırıp öyle almaya karar vermiştik. Hatta ilk şiparişi hb den 3160 olarak verdik sonra indirim olunca iptal edip 2650 den aldık tekrar. Monitör araştırması yaparken dell i de baya araştırmıştım tn panel olmasına rağmen renk kalitesi ips e yakın bir model o da alternatif olarak değerlendirebilir o yüzden onu da yazmıştım. Dell de hb indiriminde 2350 ye geliyor du ama o da kalmamış stokta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.