Şimdi Ara

1080ti 2. El almalı mıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmzlu

İkinci el kart alma 2060 almak daha mantıklı ve zamanla 1080ti den daha fazla performans verecektir fullhd kullanıyosun zaten
    zamanla nasıl daha fazla performans verecek bizede anlatın bu aralar kart bakıyorum bende hangisini alsam diye düşünüp duruyorum yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enja kullanıcısına yanıt
    Güncellemelerle tabiki nasıl ki gtx1060 980ti le şuan dip dibe performans veriyosa 2060 ile 1080ti de aynı seviyeye gelcek sadece vram olarak geri kalcak o kadar, ki zaten fullhd oyun düşünüyosanız 2060ın vram ı gayet yeterli olacaktır, nvidia eski kartlarını her zaman unutur, olağan şey bu gtx 980ti 2015 te çıktı 1060 2016 da çıktı 10 serisinden sonra kimse 9 serisini ağzına bile almadı :D çünkü yeni nesil ve 2019-2020 yılları rtx 2060-2070-2080-2080ti odaklı gelişime açık olacaktır ve güncellencektir.
    Dediğim gibi vram olarak düşük kalmış ama fazladan gelen bellek hızı (16.000e kadar), 1920 cuda sayısı çekirdek hızı ve max çekirdek hızı olarak karşılaştırırsanız zaten 2060 neymiş diyeceksiniz
    Ama 1080ti 11gb vram a sahip olduğu için 2k-4k monitörünüz varsa daha yüksek performans verecektir örn oyun: odssey gibi, 2k-4k monitörüm yok ama alırım diyosanız hiç ucuz monitörler olamadıklarını söyleyeyim :D hz yada ms düşerek almak ister misiniz bilemem

Ama dersen ki ikinci el 1080ti mi yoksa 2060 mı ben sana 2060 derim, ilerde yüksek ve yeni nesil ekran kartı alırsın ama 2060 2-3 hatta belki 4 yıl değer kaybetmez bunlar benim düşüncem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mehmzlu kullanıcısına yanıt
    teşekkürler en iyi cevabı siz vermişsiniz bende 2 el evga gtx 1080 ti bulmuştum alsamı almasamı diye düşüniyordum forumda birçok kişi alınmaz diyordu ama neden açıklama yapan yok şuanda gtx 980 ile devam ediyorum ama oyunlarda ultra ayarlarda beni tatmin etmiyor artık sizin dediğiniz kadarda fark olacağını sanmıyorum ama ben 2060 vs 1080 ti yaklaşamaz bence onu ancak rtx 2070 yakalar ben 2070 almaktan yana kulanıcam tercihimi sanırsam Ray tracing zaten umurumda değil benim için önemli olan fps degerleri oyun takılmasın yeter özelikle online oyunlarda çok takılıyor kartlar deli oluyor insan PUBG mesela ring of elyusium oyunlardamı aorun var anlamadım bf4 te 130 fps alıyorum pubg girince fps 90 dan 55 iniyor

Rtx 2070 ile 2060 arasında ki farka o para değer mi sence gerçekten değeceğini düşünüyosan al tabiki
    Pubg tam bir işlemci düşmanı oyun olduğu için işlemciyede bağlı ama bi 2600 işlemci ile ultrada 90-120 altına düşceğini sanmıyorum 2060 ile. dediğim gibi 2070 te vram odaklı alınabilir onun dışında fps farkı çok değil 2k oyunu 2060 tan daha iyi oynarsın sadece aradaki para farkıda bana göre çok fazla o farkı işlemciye yatırabilirsin online oyunlar için

Asus rog strix 2060 oc 6gb - 3-3300 tl
    Asus rog strix 2070 oc 8gn - 4800-5000 tl

Marka örneği fiyat farkı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

3250₺ den mining yapılmamış 1080ti verebilirim. gelip dükkanımdan teslim alabilirsin. veya sıfır rtx 2070 gaming z verebilirim 3600₺ den

gaming x modeli ve aorus modeli var elimde
    Hocam arkadaşa rtx 2070 satın.

Bayağı götürür o kart. Ama miningde kullanılmış kart, siz de biliyorsunuz ki kısa ömürlüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

Hocam yanlış yazmışım kbakma

Monitör asus 23,6 inch VP247H Full HD Gaming Monitor

İşlemci intel core i7 6700 soket 1151 3,4 ghz 8mb önbellek 14nm

Gtx 970 im bozuldu. 1250 tl iade alıcam

Seçeneklerim arkadaşımın 1080ti kartı 5ay mining yapmış 3500 diyor pazarlık yaparım belki

Bütçe dostu düşündüğüm gtx 1060 6gb

Keseyi açabilirim biraz rtx 2060

Önerin nedir. Saygılar teşekkürler
    Hocam, koca forum da size diyorki arkadaşınız size kazık atmaya çalışıyor, o kartın ömrü kısa olur.

Siz gidin daha ucuza rtx2060 veya size vermeye çalıştığı fiyatın aynısına rtx2070 alın.

Başka da tartışmaya girmeye gerek yok. Forum size bun ları demeye çalışıyor.

• 1000 serisi feci öldü fiyatları ciddi oranda düşene kadar uzak durmak lazım millet sıfır 1000 serisi fiytlarına bakıp ikinci elde kendine satış fiyatı belirliyor halbuki intel gibi nvidiada yeni seriyi satmak için eski serinin fiyatını hak etmediği seviyelerde tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmzlu

Asus rog strix 2060 oc 6gb - 3-3300 tl
    Asus rog strix 2070 oc 8gn - 4800-5000 tl

Marka örneği fiyat farkı olarak
    fiyatları hangi siteden aldınız bilmiyorum ama arkadaşım sıfır kapalı kutu msi armor rtx 2070 3.400 den veriyor bana

şuanda birde inventusta msi rtx 2060 ventus modeli 2.647 TL herhalde asus farkı diyorum sisin fiyatlarınız genelikle asus ve evga pahalı oluyor onun için bu yazdığım fiyatlara ne diyorsunuz peki 2060 mı 2070 mi alınır arada büyük fark yok asus kadar

1080ti 2. El almalı mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 25 Ocak 2019; 16:25:29 >

• Bir tarafta 3.500 tl den arkadaşına mining yapılmış 1080 ti itelemeye çalışan arkadaş bir tarafta ona güvenmeyip foruma soran arkadaş. Baya iyi arkadaşsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Bir tarafta 3.500 tl den arkadaşına mining yapılmış 1080 ti itelemeye çalışan arkadaş bir tarafta ona güvenmeyip foruma soran arkadaş. Baya iyi arkadaşsınız
    hayat böyle acımasız işte

• arkadaşlar amacım fikir almak.
    1060 6GB 'de karar kıldım, Asus almak istiyorum, fakat dual ve strix modelleri arasında baya fiyat farkı var, sizce değer mi ?
  • Dovahkin kullanıcısına yanıt
    2side 3 yıl garantili dual birazdaha sıcak çalışır ama 1060 da çok güçlü kart değil zaten ısı dert olmaz dual alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Ocak 2019; 19:54:59 >
  • Dovahkin kullanıcısına yanıt
    Madem 1000 serisi ekran kartı alıyorsun kesinlikle 2000 rtx serisinin girmediği driver ları kur 2000 ler işe girdikce 1000 leri yiyor.
  • insanlar bu forumda o kadar araştırma yaparak sonuçlarını gösterdi. driver ile 1000 serisinin perfonmansının düşmediği açık açık belirtildi. yanlış yönlendirme yapıyorsunuz insanlara.
  • i7 6700 1080 ti ile sıkıntı yaratır lafını mı gördüm hım ok.

• rylai2113 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir konu açıldı ama konunun sonu 1000 serisi orta seviye kart kullananların yeni sürücülerle performans kaybı mesajlarıyla doldu yeni sürücüler üst seviye 1000 serisini etkilemezken orta seviyelerin performansını düşürüyor.

• rylai2113 kullanıcısına yanıt
    Bir deli kuyuya taş attı, kırk akıllı çıkaramadı maalesef :)
  • Rtx 2060 nasıl olacak da 1080Ti seviyesine gelecek ? Ya bilmiyorsanız konuşmayın arkadaşım insanları sürekli yanlış yönlendiriyorsunuz yazık günah.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.