Şimdi Ara

1080ti aldik ama oyun yok piyasada (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Arkadaslar ryzen 2700 , msi gaming x 1080ti , rgb 16gb 3200mhz ram , asus c6h hero anakart , noctua u12s sogutucu , 960 evo m2 ssd , 27 inc rgb msi 144hz monitor , corsair k70 klavye ve g403 fare , evga g3 650watt psu aldim.

Lakin bf1 disinda oyun oynamiyorum. Piyasaya bakiyorum oyunda yok. Sizde boyle hissediyor musunuz sistem toplayip oyun bulamama hissi ?

Güzel kardeşim. Steam kütüphanem 175 adet kalbur üstü oyun ile emrine amade.

Keza Origin ve Uplay hesaplarımda.

Sadece güncel tombraider ve Ac Odessey yok gerisi aklına ne gelirse var diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomb raider Ac odssey var cod bo 4 var online için
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Arkadaslar ryzen 2700 , msi gaming x 1080ti , rgb 16gb 3200mhz ram , asus c6h hero anakart , noctua u12s sogutucu , 960 evo m2 ssd , 27 inc rgb msi 144hz monitor , corsair k70 klavye ve g403 fare , evga g3 650watt psu aldim.

Lakin bf1 disinda oyun oynamiyorum. Piyasaya bakiyorum oyunda yok. Sizde boyle hissediyor musunuz sistem toplayip oyun bulamama hissi ?

Güzel kardeşim. Steam kütüphanem 175 adet kalbur üstü oyun ile emrine amade.

Keza Origin ve Uplay hesaplarımda.

Sadece güncel tombraider ve Ac Odessey yok gerisi aklına ne gelirse var diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam baya oyun vardir sizde .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TimFx kullanıcısına yanıt
    kardeş yazılı bi liste atta saklayalım görsellerden anlayamadım hangi oyun hangisi
  • 1080ti aldik ama oyun yok piyasada
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Sen Call of Duty'yi sadece hikayesi için oynuyorsan senin sorunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Sen Call of Duty'yi sadece hikayesi için oynuyorsan senin sorunun.
    Okudugunu anlama sorunun mu var hikaye uzerinden konuşuyoruz 2 kisi konusurken 3.su susar ilk okulda ogretirler bunu

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Artık PC mi PS4 mü ne oynuyorsan, başını kaldır ve kitap oku.

• Bende de R9 390 4 GB var. İ3 4160 ile çalışıyor.. Ve bitmeyen bir oyun kütüphanesine sahibim.

Bence senin zevk ve eğlence anlayışında problem var.
  • Öyle deme işlemci soğutucuya kadar yazmış amaç hava atmak olsa o kadar yazar mıydı
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Parasıyla kendini gösteriş yapıyor ya insanlar hiç anlam veremiyorum Hani bir işe yarıyorsa hemen bugünden ben de hava atmaya başlayayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Artık PC mi PS4 mü ne oynuyorsan, başını kaldır ve kitap oku.
    hmmmmmmmmmm ok.

• ..
    > Cyberpunk 2077

Sitesi ve Gameplay
  • Valla es 6 ve borderlands 3 bekliyorum. O zamana kadar çerezlik oyunlarla vakit geçiricem artık. İkisi çıksın zaten bütün classlar derken yıl 2023 falan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Öyle deme işlemci soğutucuya kadar yazmış amaç hava atmak olsa o kadar yazar mıydı
    Cidden kisiyi tanimadan hatta bu konuyu acarken aklima bile gelmeyen hava atma duygusu ile boyle bos yorum yazmak cocukca.

Ben yaptigim yatirimi ama hedefe ulasinca birden bosluga dusme durumu sebebi ile ayrintili yazdim. Uc dort parca yazinca da yine bu yorum gelirdi diye dusunuyorum.

Ozetle kisiyi bilmeden yorum yazmayin. Konu disinda olan bir yorumdan baska bisey degil. Bi cansiz varlikla hava atmak komik sadece. Hava atmak nedir ya hem

• Yahu insanlar kullandığı tuvalet kağıdını dahi forum imzasına ekliyor, arkadaşa yüklenmeyin bence

• Eger bu tuvalet kagidi seciminde birilerine fikir verebilecekse veya bir baska tuvalet kagidi konusunda kullandigi markayi tekrar tekrar yazmasini gerektirmeyecekse bence kullanisli bir ozellik imza.. Bir dh klasigidir de ayni zamanda.. dunyada bu sekilde bu amacla imza kullanan bir cok forum var. İmza ile tanimadigi kisilere hava atmak, ya da kendisine hava atildigini dusunmek bildigin psikolojik bir sorun, birisi madde ile üstün oldugunu düsünme, digeride surekli asagilik kompleksi hali icinde bulunma... bu iki kisi de hastalik.. Niye mi bunlari sana soyluyorum cunku imzayi ise karistirdin da o yuzden, sen uzerine alinma yinede.. Genel olarak konustum aslinda.

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Alınacak bir durum yok, burası bir forum hepimiz fikirlerimizi, hakaret, küfür etmeden belirtmekte özgürüz. Ben kişisel çıkarımımı yazdım.

• red dead redemteion 2 pc 2019 sonunda gelecek o zaman kadar gta V oyna
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.