Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 1080ti,MSI armor 1080 ti Satın Al 25 Ocak 2022 16:56 1 1 1080ti,MSI armor 1080 ti Takriben 2018 yazının sonundan beri serin hafx kasamın içerisinde, gündelik işlemlerimde ve oyun oynayarak kullandım. Bu kart ile hiç overclock yada mine yapmadım ve hiç sorun da yaşamadım. Yeni kart aldığım için boşa çıktığından satıyorum. Resimdeki güncel benchmark performans testini yapıp kutusuna koydum. Ankara içi elden, yada referanslı ve itibarlı üyelere önce kargolayıp bizzat test etmelerinden sonra havale olarak satış yapabilirim.@Sarsuk Murat bey ile olan alışverişimden çok memnun kaldım. Dört dörtlük bir insan.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus z-370 f rog strix+ 8086k işlemci ve arctic 34 duo soğutucu 3080/3080ti fe v2, aorus master,turbo bakır plaka, copper plate Cnc 3018 pro s saydam akrilik duvarlı 1080ti,MSI armor 1080 ti