Şimdi Ara

1080ti Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaslar suan birikmis bir param var sizce parayı 1080ti yı rtx 2080 e yükseltmekte kullanmalımıyım yoksa gereksiz mi olur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1080 ti ile oynayamadığın ne var ki? bence gereksiz olur, daha ileride değişirsin.
  • neyseneya kullanıcısına yanıt
    Oynayamadıgım degil hocam simdi yeni teknoloji felan ya değermi diye

• Tuna7272 T kullanıcısına yanıt
    :) ben olsam değişmezdim diyeyim o zaman. ileride daha iyi, daha yeni teknoloji için beklerdim. elindeki kart 1050 1060 falan olsa neyse.
  • Bende dahili gpu var değişmiyorum senin sorduğun soruya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x serisi bekle

Netten indirim kovala al

Misal 5700xt 2909 aldım şuan 4300 yazmışlar

Türkiye de indirim sökmez artar zamanla

• Yazık sana ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz olur, madem 1080ti gibi bir kartın var ve 2000 serisi çıkmış değiştirmeyip bu serinin de sonlarına kadar seni getirmiş (ki daha bile götürebilir belki,) ozm hâlen daha arkana yaslanıp yeni nesilleri ve onlarında fiyatlarınn uygun hâle gelmesine kadar bekleyebilirsin.
  • 4K 60 FPS gibi bir derdin yoksa gereksiz. Ben 1080 Ti ile 4k30 fps oynuyorum.
    1080 Ti 1080p ve 1440p için yeterli. Bunlardan fazlasına gerek yok.

• Katılım zamanı: 25 Mart 2020 Mesaj sayısı: 2 2. el mesaj sayısı: 0 Gerçek toplam mesaj sayısı: 1 Son mesaj tarihi: 5 sa. önce Son giriş tarihi: Aktiflik: Şu anda forumda değil
  • Kesinlikle bekleyin. Daha önceden 2.5 sene kullandığım 1080Ti kartı biraz da hevesten ve 11.11 indirimlerinde uygun fiyata geldiğinden 2070 Super ile değiştirmiştim.
    Sonra güçlü sistemi dağıttım.Yeni nesil donanımları bekliyorum. Elbette 2070 Super,2080 vs. güzel kartlar ama artık iyi kötü yeni kartlar konuşuluyor.
    Bu sonbaharda/sene sonunda çıkacaktır.

Hem AMD tarafında RDNA2 ile üst seviye kartlar gelecek hem de Nvidia 7nm ile çıkartacağı yeni kartlarında belirgin bir performans artışı sunacak gibi duruyor.
    Özellikle Ray Tracing açısından mevcut kartlara göre sıçrama fazla olacaktır. Şimdilik çok net bilgiler yok ama bazı sızıntılar var.

Örneğin RTX 3060 gibi 350-400USD bandındaki bir kart normal performans olarak RTX 2070 Super ama RT performansı olarak RTX 2080/Super performansını zorlayacak
    bir kart olabilir. Çünkü yeni nesilde RT'nin konsollara da girmesiyle RT oyunlarda kendine çokça yer bulacak ve gerçekten önem kazanıyor.

2000 serisinin satış noktası RT idi ki seri RTX olarak çıktı. Nvidia yeni kartlarında RT performansı üzerinde daha çok duracaktır.
    Çünkü artık rakibinin RT'li kartları olacak ve ayrıca rakibi konsollar üzerinden ciddi bir RT'li donanım satışı ve tanıtımı yapmış olacak.

Şu aşamada eğer ray Tracing için yanıyorum bitiyorum demiyorsanız 1080Ti kartınızı kullanmaya devam edin ve paranızı da dövizde tutun.
    Sonuçta gelecek olan parçalar dövize göre fiyatlanacak. Yıl sonunda ister Nvidia ister AMD olsun yeni ekran kartlarına bakar ve o zaman karar verirsiniz.

1080Ti güzel bir kart. Şu an da para ediyor ve sene sonunda da hala para edecektir. Nvidia 1080Ti modelini çıkarttığına pişman olmuştur:)
    Çünkü 3 yıllık kart oldu hala ondan yükselttiğine değecek tek kart,bence, 2080Ti'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 25 Mart 2020; 10:4:8 >

• İlgilenen cevap veren herkese teşekkür ederim bazı arkadaslar sinirlenmiş onlarada affola iyi forumlar herkese 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.