Şimdi Ara

109Pmi? LG 900p mi? Yada baska 19inch mi Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Haftasonu 19inch Monitor alıcam çok kararsızdım Lg f900p ve Philips 109p arasında, saolsun forumları kurcalıyınca hepten kafam allak bullak oldu. 109p ye daha sıcaktım Şu ekrandaki iki cizgi mevzusunu duyunca lg daha sıcak geliyor şimdi.yani bariz iki cizgi varsa ben pimpirikli bir adamım en ufak seye takılırım(cx65imin arka kapagı oynuyor çak çuk ses yapıyor çıldırıyorum)yani zamanla alışılan birseyse o çizgiler 109p bana göre deil.Bu Konuda BİLGİ SAHİBİ! arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim.Yalnız bir tek ricam olucak;konuya mutabık olmayıpta sadece kendi evindeki monitoru övmek pofpoflamak için birseyler yazcak arkadaşlar,bu konu hakkında gercekten gözlemleri olmayan arkadaşlar yazmazsa sevinirim.kimse yanlış bir yönlendirmeye sebeb olmasın,böyle bi ricam olucak herkezden.ben grafik tasarımla ugraşıyorum.çalıştıgım şirkette lg900b var ne çok iyi nede çok kötü bir monitor.ama şimdi evdende extra iş yapıcam bu yuzden iyi bir monitor almak istiyorum.grafik tasarım konusunda profsyonel,oem parça konusunda bilinçli arkadaşlardan yardım istiyorum.Şimdiden Herkeze Teşekkürler ve Sonsuz Saygılar...

• 109p
  • F900P kullandım iade edip 109p aldım gerisini sen düşün işte..

F900P veya baska bi monıtor alırsan kenarlarındakı bulanıklıkları gorunce hepten cıldırırsın benden sana solemesı. Çizgilere alışırsın bende senın gıbı takıntılıyımdır ama ben sımdı gormuyorum bıle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermaltake -- 2 Şubat 2005, 14:30:00 >
  • 109p yi tek geçerim, filipslerin renk kalitesi ve keskinliği LG den çok daha iyidir bence...
  • 109 p PHILPIS abicim o lg nin servisleriyle ugrasilmazzzzz
  • 109p zaten çok daha kaliteli özellikler sunuyor.çözünürlük frekans falan diyorum.
  • evet çizgiler bana da ilk başta çok kötü görünüyordu, ama şimdi görmüyorum bile

109P
  • sana yeni bir alternatif söyleyecem ben de alalı bi kaç hafta oldu ama gerçekten gözlemlerime dayanarak konuşuyorum.
    19'' samsung 957 mb magic bright flatron alırsan memnun kalıcağını düşünüyorum.ayrıca monitördeki şu izli çizgilerden var ama çizgileri görmek için monitöre burnun değecek kadar yaklaşman gerekiyor ve de yanlarda hiç bir şekilde bulanıklık falan yok.Bence ve genel kanı olarak gayet iyi bir monitör... çoğu forumda sıklıkla dolaşmaktayım...bu monitörü şimdiye kadar monitör tavsiyesi isteyen herkese tavsiye ettim benim tavsiyemle bu monitörü iki kişi aldı.Hatta alanlardan biri benim aşağı sokakta oturan arkadaşımmış..Tabiki evine gidip baktık beraber monitöre benimkinde hiçbir farkı yoktu.. bide siyah almayı düşünüyosan kesinlikle al.Çok güzel görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berknos -- 2 Şubat 2005, 17:08:13 >
  • 109p40'ı tavsiye ederim ama LG monitör kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum. Fakat monitörleri de optik sürücüleri gibi ise uzak dur derim.
  • yaallahını sefersen voodoo kardeş yapmayaçok ince 2 çizgiden bahsediyoruz ve sana şöyle söyleyimde anla.o çizgiden isteyen herkeste olamaz.yani o tnitron tüpünün varlığının kanıtıdır ve o tüpü her adama kullanamaz..olaya nasıl baktığın önemli.ama ben lg'yede ktü demem görünüş çok güzel ama 9p4tabiki bi başka..
  • philips 109p tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.