Şimdi Ara

10BİT PANEL YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• aldınmı televizyonu sonunda hayırlı olsun
  • Linke tıklamadım ama yanılmıyorsam bir kıyaslama linki. O link hatalı işliyor biraz. Bu daha öncedende sorun olmuştu. İçinizi rahat tutun 10 Bit var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Burayahttp://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=KDL-40D3000&site=odw_tr_TR&imageType=Main&category=TVP+32-40+Sony+BRAVIA+TV bakarsan olduğunu görürsün.

adamlar bir yere yazp başka yerde niye yok.verdiğim linkte.garip.neyse.bilgi için tşkkür

• quote:

Orjinalden alıntı: melihdemirag

aldınmı televizyonu sonunda hayırlı olsun

Alamadım daha.karar veremedim.40d3000 için 3500 trl çok para mı acaba diye düşünüyorum.bu tv 3500 ytl edermi?özellikleriyle ekran büyüklüğüyle.
    zor karar bu .

fikirlerinizi bekliyorum
  • Ben 4200 Ytl vermiştim. Ki ozamanlar Sony bayilerinde 5000 Ytl civarı idi. Ben İB den almıştım. Aynı paraya belki 100 Ytl daha vererek 40M87BD alabilecekken bu tv yi tercih ettim.
    Ürün teşhir ürünü değilse verilebilir. Ama genede son noktaya kadar pazarlığınızı yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG OLED Panel Değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbulda bulamayınca, bodrumdaki sony bayinden aldım geçen hafta kargoyla kapalı kutu geldi henüz bağlantı aparatları ve yeni bir recevier almadığım için salondaki eski tv nin yerinde dandik bi scart kartla seyrediyorum onda bile fena değil görüntü kullanılmış ellerinde 1 tane daha kapalı kutu vardı karar verirsen şayet telefonlarını veririm görüşürsün...
  • 40d3000 10 bit lik ve 100 hz lik bi ürün ama fiyat pahalı almışsın istanbulbilişimde 2970 ytl kdv dahil bende oradan 40v3000 aldım bence bir bak siteye
    www.istanbulbilisim.com.tr şimdiden kayırlı olsun. ben ürünü aldım yarın öğlen kargo geldi ve aynı gün içinde servis gelip kurulum yaptı adamlar hem ucuz satıyor hemde çok iyi hizmet veriyorlar.ve hepsi ücretsiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: timroth

40d3000 10 bit lik ve 100 hz lik bi ürün ama fiyat pahalı almışsın istanbulbilişimde 2970 ytl kdv dahil bende oradan 40v3000 aldım bence bir bak siteye
    www.istanbulbilisim.com.tr şimdiden kayırlı olsun. ben ürünü aldım yarın öğlen kargo geldi ve aynı gün içinde servis gelip kurulum yaptı adamlar hem ucuz satıyor hemde çok iyi hizmet veriyorlar.ve hepsi ücretsiz.

İSbilişimde gözüküyor aradım yok dediler.gelmicek dediler.

@melihdemirağ sony bodrmun telini verirsen ben bi arayayım
    sıfır kutusunda mı onlarda?

• evet sıfır kutusunda istiyorum de özellikle ben öyle istiyorum dedim öyle gönderdiler Emine hanım var geçen hafta benim aldığımı söylersen hatırlar zaten çok ilgililer 0252-316 30 61 telefon numaraları.
  • melihdemirğ kaç aparaya aldın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pencere77 -- 17 Şubat 2008; 21:45:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.