Şimdi Ara

10cm fan nerden bulucam arkadaşlar ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttp://www.coolermaster.com/service/support/model/RR-UNH-P0U1/ bu soğutucuyu kullanıyorum o.c. yapan birisiyim aşırıyada kaçıyorum zaman zaman ancak fan sesi beni öldürüyor minimumda bile ses yapıyor sanırım iç mekanizmasında problem var. 10cm fan satan hiçbir yer göremedim biliyorsanız yardımcı olurmusunuz

• AdamRtm kullanıcısına yanıt
    Beyler biz yardim ediyoruz gordugumuz bilgili oldugumuz konulardada biz konu acinca cok mu zor yazmak!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminim cogu kisi bilseydi yazardi... Bazilari bildigi halde yazmiyor (arada boyke kisiler oluyor)

gittigidiyotlrda satanlar vardi sanirim ama onlar ucuz olduklari icin sanirim sesli calisir...

Hepsiburada vatan vs baktinizmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Baktim hocam en yakin 9.2cm var onlarda olmuyor bu 10cm i uretirkenki amac neydi acaba yok ebay da ve amazonda birkac ilan gordum onlarda biraz pahalli acikcasi ses yuzunden fani takmiyorum mekanizmasi ses yapiyor islemcide 60i gecmiyor simdilik oyunlarda ama o.c.siz kullaniyorum tam bir rezillik :)

• oc suz bilgisayar kullanılmıyor hocam

bende e2140 var şuan 3,0 ghz 1,3 voltajlı sıcaklıklar şuan oyundan çıktım 53 derece üstelik stok fan...

büyük bir fan alıp kendiniz türk usulu oraya uyduramazmısınız ?
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Hocam fan uydururum uydurmasina hic dert degil ancak kasadaki hava akisi assagidan yukariya dogru cift fan sart sogutucuya yoksa fava akimina ters kalip sogutmuyor en sonunda 12cmlerden ikisini kesecegim :)

• Eğer imkanınız varsa soğutucuyu komple değiştirin hiç uğraşmayın. Yok bir sebepten bu soğutucuyu kullanmak zorundaysanız 12 lik bir fan alıp kablo bağları ile tutturabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam akasa venom pico var onun fani 10 cm galiba tam emin değilim ama bi bakin

• hocam baktım 9.2cm malesef uymuyor oda
  • imkanım var hocam ancak q6600 için yatırım bukadar yeter bence yıllar önce 2.el 25liraya almıştım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.