Bildirim
10GB RAM'li telefon geliyor l Mobilite
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
10 gb alsın tek tek monte etsin nazik yerlerine...
-
10gb ramlı telefon gelir tabi neden şaşırdınız. 3gb ramlı iphone'a 6000 gayme vermeyin elinizde patlar. Apple'de kuzu kuzu 6gb ram'a geçmek zorunda kalacak sadece zaman meselesi
-
Uygulama geliştiricileri o ram'i de sömürür bir şekilde -
Gelse ne olur? Piyasa 2gb-3gb ram'lı modelden geçilmiyor...4 gb bile üst modellerde var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 5 Şubat 2018; 10:43:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonların bataryaları rezalet. 2. günü gören telefon yok. En iyi batarya 2 sene sonra perte çıkıyor. Hala ram arttırma derdindeler
-
İşte bunlar yüzünden Bilgisayar toplarken işlemciden çok parayı rame veriyoruz. Çok süper gelişme.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
gta 5 çalışır mı:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 gb ram'e ne gerek var yahu, benim PC 8 GB
-
gap yeni bölüm
-
baba bırakın artık 10gb rami batarya işine bi çözüm bulun, kıçımızda powerbank ile dolaşıyoruz -
İkinizin bir arada olduğu videoları izlemek oldukça keyifli.
-
Güncelleme konusunda Sony Xperi U ve Neo V mesela Android 4.0da kalırken aynı ve hatta düşük donanımlı bir kaç ay sonra çıkan modellerine 4.4e kadar çıkardı. Sitelerde sürekli veryansın edilmesine rağmen bu iki model üvey evlat olarak kaldı. Ben ve benim gibi bir çok kişi sony almayı bu iki modelle bıraktı. Şimdi çıkıp dese ki 10 yıl güncelleme vereceğim ben yine almam.
-
1- STV "Efekti unutulan dizi"
https://www.youtube.com/watch?v=ZJQl3TGRyFc
2- Mobilite :D (08:11) arka plan
Şaka bi yana güzel bölümdü. Teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: thanatos13
baba bırakın artık 10gb rami batarya işine bi çözüm bulun, kıçımızda powerbank ile dolaşıyoruz
Maalesef batarya teknolojisi en yavaş ilerleyen hatta ilerlemeyen bir teknoloji. Bütün donanımlar uçuyor kaçıyor ama iş bataryaya gelince sıkıntı çıkıyor. Ben lenovo p1 aldım ağır kullanımda 2 gün rahat kullanıyorum. Ama bataryaların performansları sıkıntı. Keşke 5 sene önceki 3000mah bataryayla aynı boyut ve ağırlıkta 10000mah falan üretilebilse. -
acele acele editlenmiş bi video bahsedilen ürünlerin fotoğraflarını ekrana gelmiyor bazı kısımlarda arka plan editlemeyi unutmuşsunuz
-
Epeydir DH videolarını izlemiyordum. Mesut'un saçlarına ne olmuş öyle :)
-
O bu değil de Mesut abi artık şu OnePlus 5T incelemesini bekliyoruz be :)
1 ayı geçiyor haberin olsun. Adam akıllı bir inceleme göremedik şu telefonla ilgili.
-
Telefonun kamerasındaki sorundan dolayı geri göndermişti. Telefon tekrar gelirse inceleyecekmiş -
Evet sonunda bir cevap
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
baba bırakın artık 10gb rami batarya işine bi çözüm bulun, kıçımızda powerbank ile dolaşıyoruz
![]() |
Benzer içerikler
- reddit video indir
- yapay zeka uygulamaları
- telefonu webcam olarak kullanma
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
- telegram gizli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X