Şimdi Ara

10k laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3dsmax, Autocad gibi programlar kullanıyorum. Baktığım her bilgisayar hep oyuncu tarzı renkli mavili kırmızılı v.b renklere sahip bilgisayarlar. İş için kullanabileceğim görünümde bir laptop arıyorum. Marka model fark etmez fakat dell gibi sağlam kasaya sahip bir bilgisayar hiç fena olmaz.

i7 9750h, (10. nesil işlemciler hakkında bilgim yok, 10. nesil işlemcili de olabilir) Gtx 1650, 16 gb ram 512 gb ssd özelliklere sahip bir laptop tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.

Konu başlığında bahsettiğim gibi 10.000 tl civarı bir bütçem var.

Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.safa.s -- 21 Aralık 2019; 9:20:37 >

• İlgin için teşekkürler fakat bu tarz kırmızı aydınlatmalı değilde beyaz aydınlatmalı olursa pek güzel olur :)
  • m.safa.s M kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın 10bin verip individual bir cihaz alası geliyor insanın ama extreme fiyatlara cihaz almıyorsanız hep bir eksik olur ya kalitesi ya donanımı ya tasarımı.
  • Arkadaşlar herkese selamlar. 7000 ile 8000 tl dolaylarında bir gaming laptop almayı düşünüyorum. Almak istediğim cihaz ASUS ROG Gaming G531GT. Bu ürün hakkında bilgi sahibi olan varmıdır. Bu cihazın kronik bir sorunu yada herhangi bir sıkıntı çıkaracak problemi varmıdır. Sizlerden öğrenmek isterim. Medimarkt web sitesi üzerinden almayı düşünüyorum. Fakat mediamarkt tan daha önce hiç alışveriş yapmadım. İzmir içinde hiç bir medimarkt magazasında bu ürünün stoğu gözükmemekte tek çare internetten almam. Aşağıya linkini bırakıyorum. Sizce alınırmı yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Cengizhanfb77 C kullanıcısına yanıt
    Alınmaz değil ama alternatifsizde değil.

-
    www.incehesap.com
    MSI GF63 Thin 9SC-058XTR i5-9300H 8GB DDR4 256GB SSD 4GB GTX 1650 15.6” Full HD FreeDOS Gaming Notebook - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/msi-gf63-thin-9sc-058xtr-gaming-notebook-fiyati-42491/?ref=akakce&v=1.79.7

-

• Peki benim belirttiğim asus modelini önerirmisiniz. Bu arada medimarkt güvenlimidir. Medimarkt üzerinden online sipariş versem sorun yaşarmıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 35k laptop tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    15K Laptop Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Notebook Tavsiye 20K
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    Açıkcası 8bin tl için 1650 biraz sönük kalıyor 1660ti alınabilir ama acer dell gibi markalar da asus kadar tatmin eder mi bilmiyorum. Kısaca marka mı donanım mı diye düşünüp tercih yapmanız gerekiyor. Mediamarkt'ta diğer sitelerde güvenilir.
  • Aslında sizin dediğiniz gibi 8000 tlye 1660 yada ti versiyonlu ekran kartına sahip başka bir model dr alınabilir. Fakat bu belirttigim asus modeli tasarım olarak çok hoşuma gitti.
    Ben sizin yerinizde olsam bir alt modelini alırdım, çünkü aralarında bi işlemci farkı var, i5 9300h modeli de 4.1ghz 8 çekirdekte rahatlık o ekran kartını besleyip oyunlarda ve render işlerinde iyi iş çıkartır. Özellikle işlemci gücü gerektiren programlar kullanmayacaksanız, işlemcinin oyunlarda ve arayüzde extra bir etkisi olmaz. Ha ben preztiji için alıyorum i7 olsun işlemci bana lazım diyorsanız o da olur, ama hem 1150tl cebimde kalsın hem aynı performansı versin hemde isabetli bir fiyat performans cihazı alayım derseniz bence bu fiyat ve donanım çizgisinde ki en uygun model bu. Yanlış da anlaşılmasın caydırmak gibi bir niyetim yok, benzer bir düşüncedeyseniz fikir paylaşmak için belirtiyorum, tercih sizin.

-

• Evet sizin attığınız linkteki asus modelide işimi fazlasıyla görebilecek düzeyde aslında. Zaten oyun amaçlı alıyorum. Ama yinede diğerinin i7 olması aklımı çeliyor. Dediğiniz gibi i7 versiyonluyu alırsam pristij için alırım. Sanırım bu iki model den birini alıcam. Fakat aklımdaki asıl soru işareti hepsiburada ve medimarkt tarafında başım ağrırmı ondan şüphe duyuyorum. Özellikle hepsiburada tarafında ürünlerin kargoya geç verilmesiyle alakalı son zamanlarda çokça şikayet gördüm. Yani benim için asıl sorun bu noktada güven meselesi.
    Bence sadece i7 yazacak diye almaya gerek yok, o paraya +8gb ram +1tb hdd mekanik klavye mouse veya 144hz monitör alınabilir. Kargoya geç verilmesi veya diğer sorunlar sitelerle alakalı değil satıcılarla alakalı ama bir sorun olacağını düşünmüyorum, herkes aynı yerlerden alışveriş yapıyor.
  • Verdiğiniz tavsiler için teşekkür ederim. Bu iki modelden birini tercih edicem. Zaten asus un i5 olan modelinin hepsiburada üzerindeki satıcısı hepsiburada olarak gözüküyor. Diğer i7 modeli ise medimarkt üzerinde satışı gözüküyor.
  • DELL'in bahsettiğin özelliklere sahip bir ürünü var

Ama fiyat olarak daha uygun yerler de burada;
    akakce.com
    Dell G315 4B75D256F81C02 i7-9750H 16 GB 1 TB + 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-dell-g315-4b75d256f81c02-i7-9750h-16-gb-1-tb-512-gb-ssd-gtx1650-15-6-full-hd-fiyati,584981886.html

DELL'in en üst modelleri XPS serisidir bütçene uygun değil ama bu özelliklerde;

• quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

Ben sizin yerinizde olsam bir alt modelini alırdım, çünkü aralarında bi işlemci farkı var, i5 9300h modeli de 4.1ghz 8 çekirdekte rahatlık o ekran kartını besleyip oyunlarda ve render işlerinde iyi iş çıkartır. Özellikle işlemci gücü gerektiren programlar kullanmayacaksanız, işlemcinin oyunlarda ve arayüzde extra bir etkisi olmaz. Ha ben preztiji için alıyorum i7 olsun işlemci bana lazım diyorsanız o da olur, ama hem 1150tl cebimde kalsın hem aynı performansı versin hemde isabetli bir fiyat performans cihazı alayım derseniz bence bu fiyat ve donanım çizgisinde ki en uygun model bu. Yanlış da anlaşılmasın caydırmak gibi bir niyetim yok, benzer bir düşüncedeyseniz fikir paylaşmak için belirtiyorum, tercih sizin.

-
    takip ettiğim bir ürün
    kafamdaki tek soru işareti ips ekran 60hz,
    online oyunlar için sıkıntı olut mu
    zira şu antn panel 144-122hz leri var tuf gaming modellerinde fiyatlar aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengizhanfb77

Evet sizin attığınız linkteki asus modelide işimi fazlasıyla görebilecek düzeyde aslında. Zaten oyun amaçlı alıyorum. Ama yinede diğerinin i7 olması aklımı çeliyor. Dediğiniz gibi i7 versiyonluyu alırsam pristij için alırım. Sanırım bu iki model den birini alıcam. Fakat aklımdaki asıl soru işareti hepsiburada ve medimarkt tarafında başım ağrırmı ondan şüphe duyuyorum. Özellikle hepsiburada tarafında ürünlerin kargoya geç verilmesiyle alakalı son zamanlarda çokça şikayet gördüm. Yani benim için asıl sorun bu noktada güven meselesi.
    işlemci modellerini aralarına vs koyarak yazarsan test sonuçlarını görebilirsin
    pek bi fark yok
    bende i5 li modeli takip ediyorum
    rog olması farklı şekilde cezbediyor
  • darkshine666 D kullanıcısına yanıt
    cogu oyunun yüksek ayarlarda 100fps altı oynayacağın için 144hzlik bir ekrana ihtiyacın olmayacak
    Mediamarkta 6500Tl düşmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

cogu oyunun yüksek ayarlarda 100fps altı oynayacağın için 144hzlik bir ekrana ihtiyacın olmayacak
    bakalım
    umarım pişman olmam,
    yurt dışından laptop getirmekle alakalı düşünceniz nedir
    bir arkadaş gelirken getirse burda garantisi devam eder mi
    klavye ingilizce olacak,
    ama anyı hatta daha az paraya daha iyi bir makine olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.