Şimdi Ara

10k lık sistem toplama görüş ve öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şöyle bir sistem topladım tam bütçem şeklinde uyumlu mudur veya eksik,fazla bulduğunuz parçalar var mıdır? Tamamen oyun oynamak için toplamaktayım.Sistemi incehesaptan topladım. Ama daha nereden alacağıma karar vermedim.

• Bir önceki konuda önerdiğim sistemi değerlendirebilirsiniz sizin ki maalesef pek olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Bir önceki konuda önerdiğim sistemi değerlendirebilirsiniz sizin ki maalesef pek olmamış.

hocam merhaba,
    cevabın için teşekkürler fakat olmama sebebi nedir söylerseniz sevinirim.
  • aoc 24g2u 24'' al seninki 27 1080p de çok iyi olmaz
    işlemciyi 3700x yapıp msi tomahawk max al x570 anakarta vereceğin paraya
    asus 2060s alacaksan dual degil Gstrix almalısın
    ramlarıda cl15 kingston 3000mhz 8gb al 3600 e profile 1 seç cl16 da çalıştırıyor
  • Cent26 kullanıcısına yanıt
    hocam arkadasın sistemi gayet dengeli ve guzel.olmama sebebi rx 5700 xt varken rtx 2060s alınmaz.ayrıca 1.300 tl lik işlemciye 1400 tl lik anakart alınmaz.3700x daha iyi bir secenek olur.
  • Cent26 kullanıcısına yanıt
    FHD de 27 panele gerek yok 24 yeterli olacaktır. 3600x almanıza gerek yok 3600 ve güçlü bir soğutma ile çok daha performanslı bir işlemciye sahip olabilirsiniz aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yoktur. anakart olarakta x570 yongaya gerek yok kaliteli bir b450 işinizi görecektir. gaming ekipmanlar kişisel tercih ona pek yorum yapmıyorum ayrıca kasanız yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 6 Kasım 2019; 22:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

FHD de 27 panele gerek yok 24 yeterli olacaktır. 3600x almanıza gerek yok 3600 ve güçlü bir soğutma ile çok daha performanslı bir işlemciye sahip olabilirsiniz aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yoktur. anakart olarakta x570 yongaya gerek yok kaliteli bir b450 işinizi görecektir. gaming ekipmanlar kişisel tercih ona pek yorum yapmıyorum ayrıca kasanız yok
    hocam aslında kasa ve ramler var ama burada çıkmamış :D işlemci ve anakart önerilerinizi dikkate alıcam ama ekran kartı konusunda rtx konusunda fikrim sabit monitör konusunda ise 27 inç düşünüyorum izlediğim performans videoları da gayet iyiydi ama şu 27 inçi al diye öneri yaparsanız sevirinirim. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

aoc 24g2u 24'' al seninki 27 1080p de çok iyi olmaz
    işlemciyi 3700x yapıp msi tomahawk max al x570 anakarta vereceğin paraya
    asus 2060s alacaksan dual degil Gstrix almalısın
    ramlarıda cl15 kingston 3000mhz 8gb al 3600 e profile 1 seç cl16 da çalıştırıyor
    önerilerinizi dikkate alıcam. aslında kafamdan geçen ekran kartı msi gaming x 2060 super
    ama 27 inç konusunda fikrim sabit monitör önerilerinize açığım. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

hocam arkadasın sistemi gayet dengeli ve guzel.olmama sebebi rx 5700 xt varken rtx 2060s alınmaz.ayrıca 1.300 tl lik işlemciye 1400 tl lik anakart alınmaz.3700x daha iyi bir secenek olur.
    önerileriniz için teşekkürler ama ekran kartı konusunda nvidia amd düşünmüyorum. ama işlemci önerinizi dikkate alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.