Şimdi Ara

10w 40 yerine 0w40 yağ koymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar. Honda civic 2011 aracımın serviste yağı 10w 40 olarak koyulmuş, ben bunu 0w 40 ile değiştirmek istiyorum. artısı veya eksisi ne olur. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: FarukKarasapa

herkese iyi forumlar. Honda civic 2011 aracımın serviste yağı 10w 40 olarak koyulmuş, ben bunu 0w 40 ile değiştirmek istiyorum. artısı veya eksisi ne olur. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler...

Normal şartlarda servisler zaten 10-40 koyar ama müşteri istediği taktirde 0-40 koyabilir....Ama nerede yaşadığınız önemli eğer ki mersin adana gibi sıcak iklimlerde yaşıyorsanız farklı derecelerde çok soğuklarda yaşıyorsanız 0-40 yağ kullanabilirsiniz....Hondalarda yalnız şöyle bir problem oluşturuyor eğer ki 0-40 kullanırsanız motorda şıkırtı diye tabir edilen sekman sesleri gelebiliyor benim ustam 0-40 yerine 5-30 veya 0-20 yağları kullanmamı tavsiye ediyordu... Tabi servislerde 0-40--0-20 yağlara 150--160 gibi fiyat istenirken ben yağı dışardan 70 tl ye alıp şunu koyun diyordum...Yani içiniz rahat etmiyorsa bulunduğunuz bölgeye göre yağınızı ayarlayabilirsiniz.....Soğuk ve sıcak durumunuzu bilmiyorum....Kolay gelsin....

• Mobil 1 0W-40 New Life
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.