|
Bildirim
Benim anlamadığım şu bir elemana prototip bir telefon vermişler ve bu elemanda bütün dünyayı gezmiş mi?
bu telefonla bi mısıra gitmiş bir amerikaya arada Avrupa. Bu resimler sahte çıkarsa şaşırmam ben. |
Apple 'ın nesini seviyorsun kardeş?
|
Fotoğrafları dikkatli incelesen dünyayı gezme diye bi şey olmadığını anlayacaksın. Adam büyük ihtimalle Çin'de bulunan ve dünyanın önemli yapılarından oluşan bir kültür parkında almış görüntüleri. Miniatürk'ün çok daha büyük boyutlu ve Dünya için yapılmış olanını düşün. Fotoğraflara bir kere bakınca anlaşılıyor zaten.Dikkatli bakıldığında ABD'deki Rushmore dağındaki başkan heykellerinin olduğu karede ön planda Beyaz Saray'a benzeyen başka bir yapı daha olduğu görülüyor. Rio'daki İsa heykelinin olduğu karede ise Yunan tapınağı var.
|
Apple seven ve kullanan biri olarak Buna inovasyon diyorum. Inşaallah Rekabet daha da artar ve firmalar yenilikler noktasında birbiriyle daha çok yarışırlar... rekabet her zaman iyidir
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenix -- 16 Mart 2019; 19:52:51 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EF209ABE -- 16 Mart 2019; 22:29:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 17 Mart 2019; 8:14:17 > |
|
|
|