Şimdi Ara

11.11’de ParamKart’la Yapacağın Alışverişlerde %11 Nakit İade! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
21
Favori
25.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nays ile 250tl ye kadar kazanılabilirken bu gereksiz olmuş.

• "Bu kampanyanın aktif olduğu tarihlerde aynı kategorideki diğer avantajlardan yararlanılamaz, ParamKart'ın başka kampanyaları ile birleştirilemez." Bu madde dolayısıyla kesinlikle Boyner Mavi vb yerlerden harcama yapmayın %11 vermez o marka yüzde kaç veriyorsa o kadar verir. (geçmişteki acı tecrübelerden öyle tahmin ediyorum). Bu kampanyalar arasında TRENDYOL da var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzin alıp depoyu doldurmak kredi kartı akaryakıt kampanyalarına göre daha avantajlı gibi duruyor.

• Teşekkürler
    Tyc ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wiru5 kullanıcısına yanıt

Şu mesajı daha erken okusam deneme yapmazdım.

Şartları kullanıcıları okumadan okumak önemli!

• inspectorc19 İ kullanıcısına yanıt

Oldubil şöyle yazmış şartlara:

1.11.2022’ye özel %11 para iadesi, anlaşmalı marka veya mevcut kampanyalardaki para iadesi oranını da içermektedir. Anlaşmalı markalarda ve mevcut kampanyalarda yapılan alışveriş sonucu, 11.11.2022 tarihinde 111 TL’den fazla para iadesi kazanıldı ise, bu kampanya kapsamında ek bir para iadesi yapılmaz.

Tek bir anlaşmalı marka özelindeki örnek durumlar aşağıdaki gibidir;

Örnek 1: Trendyol’da yapılan 1.000 Tl’lik bir alışveriş neticesinde,

%2 mevcut kampanya sonucu 20 TL iade yapılır. Takip eden hafta içerisinde de 11.11 kampanyası kapsamında 90 TL para iadesi yapılır. Toplam kazanç 110 TL olur.

Örnek 2: Trendyol’da yapılan 5.000 Tl’lik bir alışveriş neticesinde,

%2 mevcut kampanya sonucu 100 TL iade yapılır. Takip eden hafta içerisinde de 11.11 kampanyası kapsamında 11 TL para iadesi yapılır. Toplam kazanç maksimum sınıra dayandığı için 111 TL olur.

Örnek 3: Trendyol’da yapılan 10.000 Tl’lik bir alışveriş neticesinde

%2 mevcut kampanya sonucu 200 TL iade yapılır. Toplam kazanç 111 TL’yi geçtiği için 11.11 kampanyası neticesinde ek bir para iadesi yapılmaz.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    O zaman sorun çıkmaz gibi gözüküyor.

Şartlarda sektörler aynı değilmiş. Sormak lazım.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

anlaşmalı marka dediği markalar hangisi

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Oldubil için soruyorsanız bu sayfadakiler

11.11’de ParamKart’la Yapacağın Alışverişlerde %11 Nakit İade!www.oldubil.com.tr
    OlduBil! | Kampanyalar
    https://www.oldubil.com.tr/kampanyalar
    Yazdığının tam tersi olur evet 2 kampanyayı indirimini aynı anda vermez ama oran olarak en çok hangisi olursa onu verir. Örneğin Trendyol yüzde 2'yi vermez sadece yüzde 11 indirimj verir. Zaten adamlar şartlara bunun böyle olacağını açık açık yazmış.

• Oldubilde onaylı hesap olması lazım.

paramda şart yok.

Değil mi?

Moneypay niye gelmedi?

• Oldu bil akaryakıt alımı geçerli mi, param için geçerli okudum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param'a güven olmaz, sonradan kampanya şartlarını değiştirebilir. Daha önce bir kampanyasında İHH harcamasına vermemişti, uğraştım ama alamadım. Tekrar risk alınır mı bilemedim.

• Fziki kart ekleyemiyordum. sebebini sordum. param genç kartmış benimki! Kampanyaya dahil olamıyormuşum. dikkat edin szin de öyleyse

11.11’de ParamKart’la Yapacağın Alışverişlerde %11 Nakit İade!
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    M.paye mi yüklüyorsun sanal param kart ile kasada yukleme yapilir mi hocam 😏

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Ihh nedir?

• Geçen sene cüzdana atıp, altın almıştık. Gramı 511 tl'ye gelmişti büyük kampanyaydı. Sonrasında dövizle beraber gram altın x2 yaptı falan. Şimdi ise diğer kampanyalardan bir fark oluşturmuyor malesef

• oldubil fiziki kart nerelerde satiliyor acaba?Marketlerde var midir'?Anlasmali noktalar diyip birakmislar sitede

• Sume kullanıcısına yanıt

hocam altinin piyasa fiyati 596 idi,590 dan satmislardi.Hic kampanya olmasa bile 50 gram alan 3k kara geciyordu.Eski güzel günler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.