< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
11.11’de ParamKart’la Yapacağın Alışverişlerde %11 Nakit İade! (15. sayfa)
-
-
Bana da kredi kartı işlemi diye gözüküyor ve iade yatmadı ama kadim ayının başında trendyol paramdan yükleme yapmıştım gene kredi kartı gözüküyordu ama %2 iade yatmıştı, bunlar işi çorbaya döndürdü karıştırdikca karıştırdılar...quote:
Orijinalden alıntı: VADevsizde trendyol alışverişi hangi sektör olarak belirtti ? elektronik, hizmet vs. gibi
Çünkü bende trendyol alışverişini kredi kartı işlemi diye belirtmiş ne alaka :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nays yatmadı hala
Yuklendi miydi hiç bakmadım keşke bakıp çekseydim geri mi alındı yüklendi mi gerçekten? 🙄
Migros alışverişimden gelen iade de geri alınmış. Demekki iadeleri kontrol edip tekrar yükleyecekler. Ya da sistemde sorun vardır.
Yatan iadeyi nasıl ibana çekebiliriz
Nays için kayıt açtım ben kampanya dışı demisler
dün kayıt açmıştım trendyol harcaması yatmadı diye, bugün 24,26 TL yatırdılar, sıkıntı kalmadı...
-
bu ön ödemeli kart şirketleri hiç birbirlerini sevmiyorlar
belliki ortada bir büyük pasta var kimse yesin de istemiyorlar
kampanya kumpanya yapmadan da bu ön ödeme kart kurtların de geleceği yok
bankasız kendilerinde para biriktirip yolunu buluyorlar gibime geliyor
yoksa iş değil
diğer banka kredi kartları bonus veriyor diye yatırıyorduk
sonrası çekmesi göndermesi faiz komisyon
iş mi bu?
işi olmayana iş
-
Aynısı bana oldu hepsiburada veya trendyol üzerinden bişey satın alırken Cüzdana ekle al seçeneği otomatik işaretli oluyor. O işareti kaldırmazsanız cüzdan yüklemesi gözüküyor ve kampanya dışı dediler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X