@meeb iade puan yüklemesi daha gelmediği için bilmiyorum ama kendi hediye kampanya ödülü diye yatırdığı veya alışverişten iade diye geri gelip yatan paradan asla komisyon almaması lazım 1500 e düşürme olayı niye bilmiyorum geçen aylarda ayda 2000 tl.den fazla yüklemelerde %2.2 komisyon alıyordu bende ayda azami 2000 tl ve altında para yüklüyor kullanıyordum ama bu ay bu kez 1500 tl ve üzeri yüklemelerde diye %2.2 komisyon uyarısı da geldi bende TL yüklemem olur biter. gerçi müşteriyi bulmuştur 1 eksik turkpara elektronik için fark etmez |
11.11’de ParamKart’la Yapacağın Alışverişlerde %11 Nakit İade! (13. sayfa)
-
-
Uygulama üzerinden hesabıma giremiyorum. Uygulamada sıkıntı var galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gene bulaştık bu amatörlere , anında iade dediler üç gündür bekliyoruz halen hareket yok...
-
Öğleden sonraki alisverislerime iade gelmedi arayip kayıt attırdım. Yatması gerekiyordu dedi must. Hizmt.
Saat 15.00 civarı iadeler geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuniteD7 -- 14 Kasım 2022; 16:28:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İadeler yatmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı gün aynı işyeri tek sefer mi geçerliydi acaba bilgisi olan var mı
-
HEPSİBURADA GELMİŞ YAKIT GELMEMİŞ KAYIT AÇTIK BAKALIM NE OLACAK
-
hb 2 ayrı siparişim vardı 2si de geldi ayrı ayrı
-
Param lar 2 karta da yatti migroslar.
Nays i sonradan okudum ve moneypay den attim oylesine gelmedi sorun yok zaten gelmemesi yuksekti moneypay e
Be oldubil be param normal harcama ama yatan bir iade yok.
Param market harcaması biraz önce geldi. OlduBil yok hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hepsiburada harcamama yatmış diğerlerine yatmamış daha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ParamKart 4 adet hepsiburada alışverişinden iadesi gelmeyen 2 alışverişe nakit iadesi yattı.
-
param sanal ile boyner alışverişime iade gelmedi. Oluşturduğum şikayet kaydı üzerine ''kart tipiniz kampanyaya uygun degildir'' seklinde dönüş aldım :) halbuki normal param sanal kart, kampanya detaylarinda dahil olduğu yazıyordu.
-
Trendyol alışveriş geri ödemesi yüklenmiş benim de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Param karta yattı adalet kartıma yatmadi
tamamdır 2. sonradan gün içinde geldi sorun yok
-
hb yatmadı hala
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X