Şimdi Ara

11.11’de ParamKart’la Yapacağın Alışverişlerde %11 Nakit İade! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
21
Favori
25.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bize ulaşın bölümünden hepsiburada harcaması için yazdım böyle cevap geldi

11.11’de ParamKart’la Yapacağın Alışverişlerde %11 Nakit İade!
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Hocam daha yatmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 akaryakıt yapmıştım iade gelmedi

• Oldubil hafta içi yatacak diye bildirim geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

dün sabah 10.00 gibi trendyol harcama yaptım 220 TL hala iade yok. Akşam 7.00 gibi hepsiburada 200 TL harcama yaptım hala yok...

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Millet Nays'a yüklemiş. Katakulli yapmış, anında iade gelmiş.

Biz harcama yaptık ve hala iade bekliyoruz. Sanırım hafta içi yatıracaklar.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen yazdıgınız gıbı benım de daha yatmadı beklıyoruz, umarım sorunsuz yatar.

• 11.11'de Param kart ile 500 küsür liralık alışveriş yaptım ancak aynı günün akşamı iade oldu. Para hala hesabıma geçmedi. Ne zaman geçer bilgisi olan var mı?

Hepsiburada alışverişi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 13 Kasım 2022; 9:26:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11.11 de ben de Trendyoldan alışveriş yapmıştım. İade halen gelmedi. Geçen sefer ertesi gün gelmişti. Kayıt mı açmak lazım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • slaman S kullanıcısına yanıt
    ben iade referans kodu alarak talep oluşturdum

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Ben de kayıt açtım şimdi. Teşekkürler

• Zamanında bir avm'nin kampanyasından dolayı Param kart vermişlerdi. O kart ile alışveriş yaptım. Iade gelmedi. Bugün müşteri hizmetlerine iade için sorduğumda kartiniz avm kartı olduğu için iadeniz yatmamış dendi. Sanki param kart değil de başka kart kullanıyorum. Cevap bana saçma geldi açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasada mp yüklemeye para iadesi vermeyeceklermiş. her yıl aynı hikaye bir kampanya yapıyorlar şartlarında yazmayan gerekçelerle iade vermiyorlar...

• slaman S kullanıcısına yanıt
    benim iade az önce yattı hocam

• param kart Turk Para Elektronik her sene yaptığı gibi yine yamuk yaptı

allem kullem edip iadeleri verse bile geri alacak anlaşılan.

bunlar böyle.

her bankanın gsm şirketinin altyapısı bunların ön ödeme sistemi olunca ne kaybedecekler ki?

müşteri sinirlense bir daha kullanmasa hiç umurlarında olmaz.

açıkçası ben param kartı sırf kredi karttan puan kazanmak için kullanıyorum

komisyonsuz para yükleme sınırımı aylık 1500e düşürmüş

Allahtan bu paramkartta sadece alışverişte komisyon faiz yok ama nakiti ne diye harcayayım diğer kredi kartlar varken

param kart mı? aman bu ve türevleri eksik kalsın

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Haber verdiğin için teşekkürler hocam. Benim halen yatmadı. Sorun bildirimini siz daha önce yaptınız sanırım. Belki bildirimleri sıra ile kapatıyorlardır.

• vitriol kullanıcısına yanıt
    1500 e düşürme olayı niye

• Sabahın 6 sında kalkıp ilk iş naysa para atıp iade alan arkadaşı kutluyorum.

iade alamayan ve ya Nays yükleme iadesini kaçıranlar arkadaşa yüklenmiş, Ben bu gürühu hiç anlamıyorum!

Ellerinde fırsat olsa, önceden akıl edip Naysa erkenden para atıp iade almış olsalar seslerini hiç mi hiç çıkarmayacak olan bu tipler, birisinin Naystan iadesini aldığını görünce bir anda ahlak bekçisi kesiliyorlar.

Bu tipleri görünce aklıma hep şu laf gelir;

Feminizm kocayı buluncaya, Komünizm parayı buluncaya kadar... Sıcak fırsatçı namusu sistem açığını bulana kadar ( sonuncu kısmı ben uydurdum :-)))

Birde adam naysa yükleyip iade aldıysa bundan sana ne ? Param firmasının bekçiliğini yapmak sana düşmez.

Sıcak fırsatlar böyle olaylar üzerine kurulu, bu işler ne ilk ne de son.

Burada şunu yaptı bunu yaptı ahlaksız naraları atanları zerre kadar samimi bulmuyorum.

Lafta bu tiplerin hepsi en ahlaklılarımız. Ah keşke gerçek hayatlarının %100 sansürsüz gözlemleyebilsek ortaya neler neler dökülecek ama böyle bir imkan maalesef yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 13 Kasım 2022; 22:36:13 >

• vitriol kullanıcısına yanıt
    selamlar 11.11 akşamı Akbank kredi kartından yükleme yaptım nasılsa puan yüklemesi yapıp birde bilgisi verilmeden komisyon ücreti kesildi.Talep oluşturdum bakalım bekliyorum daha önce de olmuştu.Başına gelen var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.