Şimdi Ara

11.11’de ParamKart’la Yapacağın Alışverişlerde %11 Nakit İade! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
21
Favori
25.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizde trendyol alışverişi hangi sektör olarak belirtti ? elektronik, hizmet vs. gibi

Çünkü bende trendyol alışverişini kredi kartı işlemi diye belirtmiş ne alaka :D

• VADev V kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de kredi kartı işlemi diye belirtmiş. Bugün sabah telefonla görüşerek kayıt oluşturdum akşam yattı. Dün yazışarak kayıt oluşturmuştum. Oluşturduk demişti mesaj ile. Ama oluşmamış sanırım. Telefonla kayıt oluşturabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam amatör bunlar ya eşimin hesaba yattı bana yatmadı nays yükleme yapmşn diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bugün yatmış. Migrostan. Uygulama üzerinden kayıt oluşturmuştum. Kayıttan birkaç dakika sonra talebin kapatıldığına dair mesaj gelmişti.

11.11’de ParamKart’la Yapacağın Alışverişlerde %11 Nakit İade!

• Eczaneden alışveriş yaptım mcc kodu Uygun değil diye iademi yatirmadilar. Bu NAYS ile iade alanlar nede güzel yapmışlar. Bu tarz firmalarin açığını bulunca degerlendirceksin. Hepsi düzenbaz.

• furkan9437 F kullanıcısına yanıt
    Nays iadeleri geri alınmış 😁

• Akarsu20 kullanıcısına yanıt
    😂 yazık olmuş o zaman.

• Şuraya yazınca ne anlıyorsun bak siliyor adamlar, Aradım kayıt oluşturdum hepsi payı da anlattım hepsiburada dan farkını onları iade alacaklarını belirttiler onu da almazlarsa her yere şikayet edeceğimi belirttim

• Turmob kart diye yatirmadilar benimkine.troy logolu olacakmış mış

• Arkadaşlar BDDK ile görüştüm, iadesi yatmayan arkadaşlar şikayetini TCMB'a online olarak iletebilir. BDDK Param uygulamasını tanımadıklarını ve dolayısıyla kendilerinin işlem yapamayacağını söyleyerek TCMB'a yönlendirdi.

Ben bu linkten şikayetimi ilettim.

• mor fırtına iadesi yok

naystan iade gelmedi ki tekrar geri alsınlar

ama yazık oldu nays harcaması yapıp da geri alınanlara

her sene böyle. ben bu param kartın yaptığına yapacağına..

nedir dertleri bilmem ki

can bonono her uygulama açışta sırıtır

uygulama kullanıma zaten zor takılıp kalıyor

kampanyalar kısmında her kampanya zaten görünmüyor

paraya takla attırmak için kullanıyordum aylık 1500 yüklemişimde sonrası %2 komisyon alacakmış da

bıraktım..

Sizin durumunuzda düzenbaz olan eczane gibi duruyor. Alakasız bir pos cihazı kullanıyor muhtemelen, genelde hem bakkalı hem eczanesi olan insanlarda bu pos değiş tokuşu çok oluyor. Uluslararası bir sistem kurulmuş sonuçta MCC gibi.

• islamzeki kullanıcısına yanıt
    Firma ismi eczane diye geçiyor sektörde sağlık kuruluşu olarak daha nasıl anlayabilirim uygun olup olmayacağını. Mcc kodunu param ile duymaya başladım eminim ki çoğu kişinin de bilgisi yoktur. Sırf bu sebepten iade alamayanlar da çoktur.

11.11’de ParamKart’la Yapacağın Alışverişlerde %11 Nakit İade!

• hepsiburadadan yatmadı diye trendyoldan da cüzdana para yüklemiştim trendyol hemen yattı sonrasında da hepsiburada da 1 gün sonra yatırdılar, uyardım mail ile hak geçmesin diye ama geri almadılar. yapacak bişey yok

Şunu kesinlikle savunmuyorum. Ben kullanıcı olarak mcc kodu beni ilgilendirmemeli, ben müşteriyim. Fakat burada tam olarak dediğim durum söz konusu 5912 Drugs & Healthcare Drug Stores and Pharmacies ilgili işyerinin posu eczane olarak geçmiyor, birden fazla mcc yüklü olabilir poslarında yanlış geçmişlerdir vs. vs.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.