Şimdi Ara

11 - 2012 FORMULA 1 ENI MAGYAR NAGYDÍJ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
1
Favori
6.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Raikkonen olabildiğinde az şampanya fışkırtıp gerisini kendine sakladı.
    Bu podyumda röportaj muhabbeti de her yarış yapılmaya başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

Tahminde 1.RAI 2.HAM 3.GRO yazmıştım, 1.HAM 2.RAI 3.GRO oldu.

İYD Schumacher'i de bilmiş bulunmaktayım.

Bizim için iyi bir haftasonu oldu. 2-3. 1-2 bile olabilirdi Hamilton'ın bu performansı olmasa.

Bende de GRO&Kimi, ALO&BUT çiftlerinin yerleri 48 puana mal oldu :)

Kimi ve ALO'ya FEDA olsun

• Şu Macaristan'ı ne diye takvimde tutarlar anlamam.Bu kadar b.ktan bir pisti DRS bile kurtaramadı doğru düzgün geçiş göremedik.
    Yarışa gelince Vettel yumuşakları 1 tur önce taksa podyumda olucaktı.Raikkonen yine öndeki sürücüyü takip etme modundaydı.
    Yarışın en karlısı yine Alonso'idi min hasarla ayrıldı.Button gitsin kumda oynasın iyisi.
    Mercedes'e selamlar..
  • vettel ile button yer değişse ilk 6 yı biliyordum ulen vettel
  • Kimi ile birkez daha gurur duydum. Adamım benim, büyük başarı aldı. Sarı bayraklar olmasaydı geçecekti.

Kimi the Iceman!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes çekilsin bu işten artık.
    Lotus'a helal olsun istikrarları mükemmel Rai nin dönüş zaferide artık Spa ya kısmet olsun umarım.
    Ayrıca Hamilton büyük zafer tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

vettel ile button yer değişse ilk 6 yı biliyordum ulen vettel

IYD: Grosjean

4. Grosjean yazıyor senin tahminde.
    O nası oluyor peki ?

Garantici mi davranayım dedin. IYD için Grosjean içine doğdu ama yine de yarış dışı kalmazmış gibi tahminde bulunup ne olur ne olmaz diye mi düşündün ne yaptın ?
  • hocam hiç farketmedim bea
  • Rai yine ayni senaryoyu izletti millete, getiremedi yine isin sonunu. Hamiltona tebrikler, yakisir kara oglan. Alonso icin kotunun iyisidir. Bence bu hafta sonu icin alonsonun alabilecegi en iyisiydi, webber arkasinda kaldi vettel de ondan sadece 2 puan fazla aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Şu Macaristan'ı ne diye takvimde tutarlar anlamam.Bu kadar b.ktan bir pisti DRS bile kurtaramadı doğru düzgün geçiş göremedik.
    Yarışa gelince Vettel yumuşakları 1 tur önce taksa podyumda olucaktı.Raikkonen yine öndeki sürücüyü takip etme modundaydı.
    Yarışın en karlısı yine Alonso'idi min hasarla ayrıldı.Button gitsin kumda oynasın iyisi.
    Mercedes'e selamlar..

hahahaha +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Hamilton bütün hafta sonunu domine ederek gidiyordu ki son turlarda Raikkonen canını sıktı biraz.
    Neyse.. Sonuç olarak galibiyeti aldık.
    Geçen yarışta da lastiği patlamasaydı keşke puan farkı şuan 20civarına inmiş olabilirdi..
    İspanya'daki Maldonado kazasını söylemeye bile gerek yok sanırım.. Ah ah..

olan olmuş herşey geçmiştir.... hamilton sezon sonu yine avcunu yalar yine avcunu yalaaarrr.....

ANTİ-HAMILTON

• quote:

Orijinalden alıntı: yavocka

quote:

Hamilton bütün hafta sonunu domine ederek gidiyordu ki son turlarda Raikkonen canını sıktı biraz.
    Neyse.. Sonuç olarak galibiyeti aldık.
    Geçen yarışta da lastiği patlamasaydı keşke puan farkı şuan 20civarına inmiş olabilirdi..
    İspanya'daki Maldonado kazasını söylemeye bile gerek yok sanırım.. Ah ah..

olan olmuş herşey geçmiştir.... hamilton sezon sonu yine avcunu yalar yine avcunu yalaaarrr.....

ANTİ-HAMILTON

Peki..

• button nıye yumusakları cıkardı

ula çarli yatacak yerın yok vesselam.2001 ınterlagos ta hakkınen e yapmadıgını burada mıchael e yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Şu Macaristan'ı ne diye takvimde tutarlar anlamam.Bu kadar b.ktan bir pisti DRS bile kurtaramadı doğru düzgün geçiş göremedik.

bu pıstte degıl otomobıl bısıkletler bıle bırbırlerını gecemez
  • istanbul gibi taze pist varken gidip macaristandaki gereksiz pistte antrenman gibi yarış oluyor

üzücü bence

istanbul park harcandı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

vettel ile button yer değişse ilk 6 yı biliyordum ulen vettel

IYD: Grosjean

4. Grosjean yazıyor senin tahminde.
    O nası oluyor peki ?

Garantici mi davranayım dedin. IYD için Grosjean içine doğdu ama yine de yarış dışı kalmazmış gibi tahminde bulunup ne olur ne olmaz diye mi düşündün ne yaptın ?

biraz düşündüm de hakkaten oyle oldu. hami ile çekişirken yarış kalır diodum. sonra lan bu yarışıda bitirir o kadar çaylak değil dedim... ulen Vettel.

MMX166,
    kardeş interlagos ta ışık arızası çıkmadıydı. ışık arızası çıksaydı bir formasyon turu daha atılırken Hakkinen nin mötör motor değil hani keloğlan diyor ya möötör aynen ole çalıştırılırdı. ehem

• pistin yapısı sebebiyle lotus bir galibiyetten olmuş oldu. aero bakımından şu an en iyi araçlardan biri diyebiliriz. üstüne bir de sıcak hava oldu mu lotus'lar adeta uçuşa geçiyor.

mclaren'ın almanya'da neler kaybettiğini bu yarış daha iyi görmüş olduk. rbr ve ferrari'den sıralama ve yarış temposu olarak daha üstün şu an. eğer ferrari bir adım atmazsa ve valensiya'da olduğu gibi şans, son 2 yarış haftasonunda olduğu gibi yağmur yardım etmezse işleri zora girebilir.

geçişin neredeyse imkansız olduğu bir pistte, button'ı erken pite alarak fazladan pit taktiğine geçmeleri ise günün en saçma hareketiydi. yahu geçiş zaten imkansız, hadi sennaya takılmadın, önündeki rakipler senden az pit yapacaklar, onları nasıl geçecektin ? vettel belki yine geçebilirdi ama alonso'ya bir sırayı resmen hediye ettiler.

maldonado yine gereksiz agresifliğini konuşturdu. gp2 pilotluğu kalıbından hala kurtulamadı.

yarışın son bölümünde, hamilton ve raikkonen, vettel hariç herkesten 1 saniye kadar hızlı turlar atıyordu. tam olarak sebibi neydi bilmiyorum ancak pilotun katkısının yüksek olduğu bir pist olduğundan dolayı, pilot faktörü de diyebiliriz. ki muhtemelen önü açık olsa raikkonen çok daha hızlı olacaktı bana göre.

webber'i start kurtarmış oldu, eğer o 3 sırayı kazanamasaydı, bir daha kazanma şansı da olmayabilirdi.

button bariz şekilde takım arkadaşının gerisinde kaldı bu hafta. artık kendisine çeki düzen vermesi lazım. hamilton'ın ceza ile başladığı çin'i saymazsak, hamilton yarış dışı kalmadığı sürece hiç bir şekilde lewis'in önünde olamadı(ispanya da hamilton son sıradan başlamasına rağmen). lewis pistte olduğu sürece kazanma şansı yok gibi adeta. bir an önce toparlanması lazım, 2 yarıştır iyi sinyaller veriyor ama hadi bakalım.

redbull aero pistinde 3. takım konumuna düşmüş durumda. bunda sıcaklık etkili olmuş olabilir, hatta her şey etkili olmuş olabilir, bu yıl nerede ne olacağı hiç kestirilemiyor.

sezonun geri kalanı yine yakın geçecektir ancak mclaren'ın yeniden bir sıralama avantajı olduğunu düşünüyorum. sezonun geri kalanında spa hariç genelde yüksek sıcaklıklar olacak, bu nedenle lotus'un iyice potaya girdiğini düşünüyorum. gerçekten çok iyi bir pakete sahipler, ikinci yarı oyunun kaderi lotus'un elinde olacak bana kalırsa.

ve spa'da kimin ne kadar gelişeceği en önemli konu olacak.

• Spa yarışını Kimi alır diyorum ben ne zamandır.
    Hala da öyle düşünüyorum.
    Bundan sonra Yağmurlu yarış sayısı oldukça düşük olucaktır gibi geliyor bana.
    Bi kaç yarış hariç yağmur ihtimali baya bi az. Bu yüzden Ferrari bu tatil arasında çok iyi bi gelişim yapmazsa sene başındaki senaryo'ya dönebiliriz.
    McLaren bi iki tane daha böyle sağlam yarış çıkarabilirse Hamilton ile eğer, Hamilton tekrar Alonso'ya büyük oranda yaklaşır. Tabi diğer takımların eli de armut toplamıyacağına göre Ferrari iyi bi gelişim göstermezse Alonso ile olan puan farkını bütün piltotlar yavaş yavaş kapatıcaktır. Ama esas iş ondan sonra başlıyor..
    Bakalım sezon sonu yine cümbüş olucak gibi. Son yarışa kadar şampiyon belli olmazsa şaşırmam. Ama öte yandan sezonun ilk yarısında 40 puan fark açan Alonso ikinci yarısında bi 40 puan daha da fark açabilir..
    Şu an elinde büyük bi avantaj tutuyor. Alonso değil de bi başkası olsa liderlikte daha iyimser bakardım ama bu kadar farkı yakalamışken Alonso asla pes etmez.
    O avantajını kırıp onu geçmek çok zor olucaktır..

• Lewis kazandı işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAD_F1-LH

Lewis kazandı işte

Noldu AAD-JPM, JPM değişmiş LH olmuş sanırım ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.