Şimdi Ara

11 Eylül gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin bildiği gibi 11 Eylül saldırısının arkasında çok başka olaylar var artık bu herkes tarafından biliniyor. 11 Eylül'ün hemen ardından Amerika'nın bu saldırıyı yapanın İslam'i terör(!) olduğunu açıklayıp Afganistan ve Irak'a girmesinin ardından petrolleri cebe indirdiği çok açık.

Peki 11 Eylül günü televizyonda izlediğiniz, bize her yıl 11 Eylül'de izletilen görüntülerin birer senaryo, kurmaca olduğunu söylesem ne dersiniz?

İtalyan Simon Shack'in hazırlamış olduğu September Clause belgeselini mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Belgesel sikkofield ve 30 kişin yardımıyla türkçe hale getirilmiştir bilen bilir.

İşte link:http://www.youtube.com/watch?v=lZPePJzCuEI&feature=player_embedded

Bilmeyen arkadaşlar için burada paylaşıyorum, video bir buçuk saat boş bir vaktinizde kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum zaten biraz baktığınızda ilginizi çekecek. En azından bir kişi bile gerçekleri görse kardır.

• eyvallah başladım izlemeye.
  • 3 hafta önce açmıştım komplo teorisi dien arkadaşlar çıkmıştı seninde bu konuyu açman iyi olmuş bilinçlensin herkez..
    http://forum.donanimhaber.com/m_63555079/tm.htm
  • çok güzel keklemiş herifler helal olsun. Medyanın gücü bir kez daha ön plana çıkıyor bu gibi durumlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrianmutu

Herkesin bildiği gibi 11 Eylül saldırısının arkasında çok başka olaylar var artık bu herkes tarafından biliniyor. 11 Eylül'ün hemen ardından Amerika'nın bu saldırıyı yapanın İslam'i terör(!) olduğunu açıklayıp Afganistan ve Irak'a girmesinin ardından petrolleri cebe indirdiği çok açık.

Peki 11 Eylül günü televizyonda izlediğiniz, bize her yıl 11 Eylül'de izletilen görüntülerin birer senaryo, kurmaca olduğunu söylesem ne dersiniz?

İtalyan Simon Shack'in hazırlamış olduğu September Clause belgeselini mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Belgesel sikkofield ve 30 kişin yardımıyla türkçe hale getirilmiştir bilen bilir.

İşte link:http://www.youtube.com/watch?v=lZPePJzCuEI&feature=player_embedded

Bilmeyen arkadaşlar için burada paylaşıyorum, video bir buçuk saat boş bir vaktinizde kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum zaten biraz baktığınızda ilginizi çekecek. En azından bir kişi bile gerçekleri görse kardır.

Bu olay amerikalilarin bizden daha kotu durumda olacagini kanitlayan olaylardan biridir bu belgesel izlenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Garozi
    Bu olay amerikalilarin bizden daha kotu durumda olacagini kanitlayan olaylardan biridir bu belgesel izlenmeli

Amerikan halkı zavallı köle bir toplumdur.

Büyük çoğunluğu yönetici elitlerce özellikle eğitim yönünden geri bırakılmış insanlardır.

Her gün toplumsal mühendislik argümanları ve psikolojik savaşlarla yönetilmektedirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

çok güzel keklemiş herifler helal olsun. Medyanın gücü bir kez daha ön plana çıkıyor bu gibi durumlarda

evet aynen öyle medyanın gücü çok büyük düşünsenize google earth ilk çıktığında millet ne kadar şaşırmıştı böyle bir teknolojinin olduğunu bu bize gösterilen onların elinde neler var kimbilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vizyondakiler 22 Temmuz 2011
    14 yıl önce açıldı
    6 eylül 2017
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

quote:

Amerikan halkı zavallı köle bir toplumdur.

Büyük çoğunluğu yönetici elitlerce özellikle eğitim yönünden geri bırakılmış insanlardır.

Her gün toplumsal mühendislik argümanları ve psikolojik savaşlarla yönetilmektedirler.

Bu olayları toptan Amerikan halkına mal etmek de yanlış aslında hocam. Belli bir kesim var aklınıza gelebilicek herşey onların elinde tarım ürünlerinden, giyim, gıda gibi genellikle yahudi bankerler bunlar Rockfeller vs. GDO'nun bile bu kesimin üretmiş olduğu bir kurmaca olduğunu anlatan bir kitap vardı Deccal Tabak'ta diye okumanızı tavsiye ederim. Bilinçlenirsek bu insanlar birer hiç :)

• İzlemeyenlerin Zeitgeist belgeselini de izlemesini tavsiye ederim. Orda baya detaylı anlatmşlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

İzlemeyenlerin Zeitgeist belgeselini de izlemesini tavsiye ederim. Orda baya detaylı anlatmşlardı.

Zeitgeist te uçağın cgi efekti olduğu söylenmiyor aksine gizleniyor araplarla anlaşan abd ajanlarının kasıtlı bir şekilde uçağı çarptırdığı ileri sürülüyordu..
  • ama aslen tamamen oscar odullu film izlettirdiler bizde yedik, simdi o yuzden kimse bana bluebeam projesi sacma demesin, adamlar hologramsiz bile butun dunyayi kekler ama fark edenler kolay kolay yemez bunu
  • Amerikan hükümetleri kendi muhaliflerini üretirler ve böylece muhalefeti de tekellerine alırlar.

Zeitgeist'te sağır sultanın duydukları ifşa etmiş görünüyorlar.

Fakat görünmez arapları da işin içine katarak ne yapmak istiyorlar ona bakmak lazım.
  • Ben de farklı bir açıdan yazayım...

Bush'un başkanlığı bırakmadan önce çıkardıkları sûnî ekonomik krizi hepimiz biliriz. Lehman Brothers'ın iflas ettiği gösterilerek, ABD tarihinin en büyük vurgunu yapılmış; ülke, masonik yapı tarafından 730 milyar $ soyulmuş, bu paranın yaklaşık 400 milyar $'ı gizlici İsrail'e aktarılmıştır. Halbuki şirketin değeri, şişirme rakamlarla bile 50 milyar $'ı geçmemekteydi. Yani, ABD halkı soyulmuştur.

Peki İsrail'e bu para neyin nesiydi? Ortadoğu'da çıkacak büyük savaşın finansmanı olmasın?
  • quote:

ama aslen tamamen oscar odullu film izlettirdiler bizde yedik, simdi o yuzden kimse bana bluebeam projesi sacma demesin, adamlar hologramsiz bile butun dunyayi kekler ama fark edenler kolay kolay yemez bunu

Kesinlikle öyle hala birileri çıkıp da yok bunlar komplo teorisi diyebiliyorsa şaşıyorum. Bütün herşey komplodan ibaretse ufacık çocukların izlediği çizgi filmlere cinsel subliminal mesajları koyan, 11 eylül gibi olayları düzenleyen kim? Bazı insanlar neden çıkıp tek dünya düzeninden bahsediyor?, Lady Gaga, Rihanna neden şarkılarında benzer sembolleri, sözleri kullanıyor. Aslında herşey çok açık gözümü kapatmassak tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Ben de farklı bir açıdan yazayım...

Bush'un başkanlığı bırakmadan önce çıkardıkları sûnî ekonomik krizi hepimiz biliriz. Lehman Brothers'ın iflas ettiği gösterilerek, ABD tarihinin en büyük vurgunu yapılmış; ülke, masonik yapı tarafından 730 milyar $ soyulmuş, bu paranın yaklaşık 400 milyar $'ı gizlici İsrail'e aktarılmıştır. Halbuki şirketin değeri, şişirme rakamlarla bile 50 milyar $'ı geçmemekteydi. Yani, ABD halkı soyulmuştur.

Peki İsrail'e bu para neyin nesiydi? Ortadoğu'da çıkacak büyük savaşın finansmanı olmasın?

Zaten bir Amerika halkı var birde bu halkın zengin kesimi banker yahudiler var.

Bir yerde okumuştum Amerika düşman gördüklerine karşı şöyle bir strateji izliyor. Mesela bir ülkede düşmanı var bu düşmanla savaşmak yerine aynı ülkeden kendileri bir muhalif daha kuruyorlar böylece düşmanları arasında bölünme gerçekleşiyor ve Amerika elini bile sürmeden işi hallediyor. Aslında olay uzunda burda ufak bir özetini anlattım.

• En başından beri biliyordum bu 11 Eylül kurmacasını.

Benim anlayamadığım Suriye meselesi.
    Esad açık açık pkk'ya yardım ediyor ve Suriye "kurdistan" ına, soysuz peşmergelere izin veriyor.

Amerika ve köleleride muhaliflleri destekliyor.

İkiside sakal - bıyık ama hangisi daha hayırlı anlamadım.
  • Olay su Amerika ve Ingiltere zamaninda ortadogu ve kuzey afrika ulkelerine kendi sectikleri ozel kisileri lider olarak o ulkelerin basina kurdu, yani diktatorleri yaratanlarin amaci onlari bugun yikmak icin yaratti cunku o zaman kaos ortami olusturabilirlerdi, iste esadda amerikan masasi, esada diyorlar gerektigi zaman bize karsi cikacaksin, turkiyeye soyle boyle diyeceksin suradakileri katledeceksin bizde sana soyle boyle diyecegiz, ama dediklerimizin disina cikarsan senin kalemini kirariz diyorlar cunku onlar sayesinde esad ailesi lider oldu, peki amac ne, pkk ya suriyedeki topraklari da vermek burada, Esad kendi caninin derdinde, yani zaten ortadogunun kontrolu 1.dunya savasi bittikten sonra elitlerdeydi ama o zamanda buyuk israili kurmaya kalksan haksiz duruma duserdin , adamlar zamanlamaya gore is yapiyor, kamuoyu destegi onemli bu konularda
  • quote:

Olay su Amerika ve Ingiltere zamaninda ortadogu ve kuzey afrika ulkelerine kendi sectikleri ozel kisileri lider olarak o ulkelerin basina kurdu, yani diktatorleri yaratanlarin amaci onlari bugun yikmak icin yaratti cunku o zaman kaos ortami olusturabilirlerdi, iste esadda amerikan masasi, esada diyorlar gerektigi zaman bize karsi cikacaksin, turkiyeye soyle boyle diyeceksin suradakileri katledeceksin bizde sana soyle boyle diyecegiz, ama dediklerimizin disina cikarsan senin kalemini kirariz diyorlar cunku onlar sayesinde esad ailesi lider oldu, peki amac ne, pkk ya suriyedeki topraklari da vermek burada, Esad kendi caninin derdinde, yani zaten ortadogunun kontrolu 1.dunya savasi bittikten sonra elitlerdeydi ama o zamanda buyuk israili kurmaya kalksan haksiz duruma duserdin , adamlar zamanlamaya gore is yapiyor, kamuoyu destegi onemli bu konularda

Teşekkürler.
    Bu Yahudi bankerler bildiğin şeytan. Atacaklar önümüze onlardan birisini tüm hırsımızı, yılların öfkesini, zulümlerin öfkesini, felaketlerin öfkesini öyle bir çıkarırdık ki.

• Londra Olimpiyatlarinda cok sukur birsey olmadi belki planliyorlardi belki yem atiyorlardi ama istedikleri rituelleri ve sembolizmleri yaptilar orada da
  • quote:

Olay su Amerika ve Ingiltere zamaninda ortadogu ve kuzey afrika ulkelerine kendi sectikleri ozel kisileri lider olarak o ulkelerin basina kurdu, yani diktatorleri yaratanlarin amaci onlari bugun yikmak icin yaratti cunku o zaman kaos ortami olusturabilirlerdi, iste esadda amerikan masasi, esada diyorlar gerektigi zaman bize karsi cikacaksin, turkiyeye soyle boyle diyeceksin suradakileri katledeceksin bizde sana soyle boyle diyecegiz, ama dediklerimizin disina cikarsan senin kalemini kirariz diyorlar cunku onlar sayesinde esad ailesi lider oldu, peki amac ne, pkk ya suriyedeki topraklari da vermek burada, Esad kendi caninin derdinde, yani zaten ortadogunun kontrolu 1.dunya savasi bittikten sonra elitlerdeydi ama o zamanda buyuk israili kurmaya kalksan haksiz duruma duserdin , adamlar zamanlamaya gore is yapiyor, kamuoyu destegi onemli bu konularda

Hocam tebrik ederim konuyu çok güzel özetleyip izah etmişsiniz. Bende aynı fikirdeyim Suriye konusunda.

Sadece Suriye'ye değil tüm orta doğuda böyle yapıyorlar. Arap baharının bir anda birçok orta doğu ülkesinde çıkması tesadüf olamaz. Amerika vakti zamanında yer altı madenlerin, petrolleri vs. sömürmek için bu ülkelere kendi dikdatörlüklerini yerleştirdi ve şimdi demokrasi gelsin bahanesiyle bu bölgeleri tekrar sömürmeyi hedefliyor ki maalesef başarılı da oluyor.

Amerika ve Birleşmiş Milletler bu kadar demokrasi yanlısı olsalardı önce Filistin'de binlerce mazlum insanın ölmesine tepki gösterirlerdi. Ama bırak tepki göstermeyi destek veriyor adamlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.