Şimdi Ara

+11 item nasıL parLıyor diye merak edenLere...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman + Ları merak eden arkadaşLar oLuyordu bir türLü +11 ve+12 nin gerçek yüzünü görmek kısmet oLmamıştı..

Sonunda bir video buLdum... +11 kaLkan.. ParLamasına bakın

http://www.youtube.com/watch?v=r9PikcymvJc

• sanirim un'que res'mler' ve v'deolarda vardi ama sagol y'nede
  • hatrlıorum bu videoyu baska bir arkadaş daha vermişti ama olsun görmeyen arkadşlarda wardr

teşekkürler verdigin için
  • güzell mavi parlıyo bendede olsa
  • nası oluyo yaa?? bi iteme hadi +9 hadi +10 u geçtim +11 nası basılır yaa???

ben daha +5 basamıorm. yani bu +11 lucky powderla olcak iş deil kesin gm le bi ilgisi var bu işin
  • bende görmüştüm bunu ama olsun emeğe saygı araştırmış ama shieldde manyaq güzel parlıyo
  • bu iteme ya gm eli degmistir yada monsterdan droptur basilmaz ve basilamaz insan +4 ten sonra hepten korkuo bi de astral vs. olmayinca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtem drop kim bilr neyden çıktı bide bu arkadaş hangi server da shiled kimde şu an
  • +11 harika item yaaa
    herkese nasip olsun inş :)
  • Benim bilidğim pratikte max. +9 'A KADAR basabiliyorsun,gerçi teoride +9 üzerinde basabiliyorsun,kesin GM eli değmiştir.+9 dan sonra mavi olduğunu duymuştum ama video olarak ilk defa gördüm.

Paylaşım için saol...
  • onun sosun u olcakki varya öff
  • Süper olurdu SOSUN veya SOM olsaydı
  • Çok guzel yaw gercekten okadar yuksekte gozum yo +7 olsa yeter bu arada ilk basta bende en fazla +9 basıldıgını bılıyodum ama sonra serverda birinde stall da +10 spear gorunce kaptım olayı.illa gm eli deymesı gerekmıyo bence bız yapamadıgımz ıcın bıze cok zor gelıyo ama kimbilir belkıde gm elı deymıstır
  • ya sonuçta elix shieldler o kadarda pahalı değil ve düşük degree item çok maliyet harcamadan basılabilir

belki bende denerim

siheld elixlere kıyamassam elix acc basarım

20k ya npc ye satacağıma basa basa hava yaparım :d
  • Vay anasını..süper yaw...İnşallah bizede nasip olur böyle itemlar
  • süper yaw gerçekten ilk defa gördümm saol 4ever gms touch
  • yaw bılader oo bende olsa

manyakk degıl harıka olur
  • Of Maşşallah Onu Satmaya Kalksan 10mden fazla eder +1'den +10 kadar gördümde +11lik ilk defa görüyorum.Parlaması bile gözümü aldı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackStyle#8482; -- 31 Ocak 2007; 9:16:32 >
  • Güzel Resim :D)))
  • ya beyler biri bana silkroadın linkini msn den yollasın plyss msn adresim moho_54@hotmail.com şimdiden tyyyyy :D:D:D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.