Şimdi Ara

11 LeGenDary Turks (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaratik daha guzel biseyler yap yav, cakma calinti olmus biraz bu .Sultanlardan birinin fotosunu falan koy biseyler yap iste mayk. Bi de takimin adi 11 Legend Turks.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 21 Kasım 2010; 15:27:20 >
  • osman eklersen sevinirim
  • Fro benim sana söylediğim arkadaşlardan ikisiylede anlaşmak üzereyim.Sana bildiriyim.
  • beyler kot-kafa arkadasimiz takima katıldı sertan yaz abi beni7bitirdi-Kot-Kafa isminide solrsen 2 ay aynı clubte oyndık ismini bilmiorum kot
  • özgür o adamlarda ins senin gbi derse fazla calısmıodur yani inek diildirneyse bi denielim ii oynamasi ve overall ide onemli buraya psnini yazsin haci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

beyler kot-kafa arkadasimiz takima katıldı sertan yaz abi beni7bitirdi-Kot-Kafa isminide solrsen 2 ay aynı clubte oyndık ismini bilmiorum kot

ben kot-kafa değilim ki
  • sen kimsin psn ini yaz o zmn kahin e mi benziyorum en son onla konustuk
  • bugun gs nin maci var mactan sonra herkes online olsun beyler mactan oncede gelirseniz 1 2 mac atariz yani
  • osman kot-kafa benim yanlışlık olmasın

isim de teoman
  • ok aga yanlışlık icin ozur dileriz kot-kafa takımın bel kemiği olucak teoman ekle sertan anyin krali kendisi bu kadar gaza getrdik snden ii performans beklioz
  • beyler gs maci biter bitmez club e gelin bna hepinizi caarttirmayin
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 0:17:25 >
  • ya tam kot-kafa geldi 2stoperimizde var derken işe bak kaan 2 hafta hiç mi girmicen yapma beee
  • EA saolsun 5 yenilgi aldik sadece 1 tanesini gercekten yenildik. Anlamadim noluyo hileci, hurdaci dolmus ortalik. Ea desen perisan
  • harbi yav atılıp duruyoruz ayrıca lag vardı herzamanki gibi bende ve adam 76 yarı saha koşup gol atıyor imkansızı başarıyor yani olacak iş değil top taca çıkıyor oyun devam ediyor rezillik oyun oynanmayacak hale geldi
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 0:17:31 >
  • saat 8 den 10 a kadar gel en guzel saat bnce
  • FiFa Club Saatlerini Veriorum:P.tesi,Salı,Carsamba,Persembe 19:00,23:00 Her Saat Oynanabilir Bu saatlerde Cuma Cumartesi 20:00 gidebildigimiz kadar Pazar 20:00 23:00 kadar bu saatler arasinda hicbir mazereti olmadan 5 gun gelmeyen arkadaslar takımdan cıkarılıcaktırDİKKATE ALINIZ!!!!!!!
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 0:17:41 >
  • duzelir insallah kisa surede gece ve aksam saatlerinde dusme azalıo maclarda baglantilar iileşti bu seferde kopuo bi işi tam yapamadi ea
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.