Şimdi Ara

11 LeGenDary Turks (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnm ole seyler yapmicağimi takımdakiler bnm beenmiyen kalıcaksan hala bsimizin ustunde yerin var iftira atma ayip
  • oncelikle melih abi klube gel sertan kaptan saat koymuş o saatlerde oynicaksan basına buyruk iş yapmıcaksan gel clube
  • melih abi seni beklioz
  • bu ne la kavgaya bak karı kavgası
  • Slm arkadaslar Ben Ugur araniza yeni katildim ciddi anlamda ilk pro club maclarimdi cok keyif aldim bi takimin parcasi olmak süperdi
    biraz internetimde mi yoksa EA serverlarinda mi sorun vardi bilemiorum ama maclari takila takila oynadim sizde öle bi sorun varmi?
    onun haricinde kulaklikda aldim mi bugun daha ii olucak
    tekrardan cok tesekkürler
  • Beyler yapmayın böyle atışmalar.Fro sende gurur meselesi yapma böyle şeyleri.Benim oynadığım son üç kulubtede 1,2 . kaptan olmasa bile maç yapılabiliyordu.Şimdi değdimi birbirinizi kırmanız.Hem sertanı kaybetmemez.
  • ugur genel olarak iiydin bi problem yok istiosa gelsin karsilikli voice chatte konusalim serdarla hmn kendi clubunu kurmuş takımdanda adamlari kendi yanına cekmeye calısıo bn ona kalsın dedim kendi bilir ozur dilicek diilim bna salak diyen adamdan
  • dun işten ve bir arkadasim oldugunden dolayi biraz sinirliydim arkadaslari kirdiysam ozur dilerim(sertan) benim bole seyler normalde yapmicağimi bilirsiniz zaten neyse verdiğimiz rahatsizliktan dolayı ozur dileriz
  • hmn yeni club kurmussunayip ya nese klubleri birleştirelim uygun gorurseniz
  • bırakın bu tartısmaları beyler takım ıcınde bole polemıkler olur her polemıkte herkez cıksa takım kalmaz onemlı olan zor gunlerde bunların ustesınden gelmek kacmak en kolayı
  • eet kacak arkadasimiz oyunu alali 2 gun oldu bizim yardimimizla iteliye kakalıya 77 oldu Lm de
  • Arkadaşlar merhaba, kaan ile konuştum şimdi kalecilik için başvuruyorum.

PSN: emreertrk
  • hayirli olsun bizimle beraber kalede guzel maclara imza atcagina inaniyorum
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 0:17:51 >
  • bugun saat 7de online ol kaan gece gec saatlere kadar oyniyaz butun uyelere duyrulur
  • Beyler gıcıklık yapmıslık gibi olcak.Aksam sadece 1 maca katılabildim.Çünkü akşam cep telefonum bozuldu.İnanmayanlar forumun sony ericsson bölümünden bakabilir.
  • selamlar arkadaslar ps3 cafe sahıbıyım ve ıyı bır fıfacıyım vp modunda bu yıl oynamadım ama kısa zamanda oyuncuyu ıstedıgınız sıraya getırırım takıma almasanızda arkadas olarak ekleyın turk kalıtelı fıfacı arkadas ps3te bulmak zor ısteyen eklesın genellıkle gunde 10-12 saat onlıneım

psn adı: FFeRHaTT
  • tmm kardes orta saha defans kas turnuvalara baslamadan hızlıca bize aliş alındın takıma fazla online olan adam lasim bana
  • psnim :Frozen-Arrow123 ekle en kisa surede club invite atarım aksamlari guzel gecio sende goruceksin kardeşim
  • kasamıom kassamda vuramıom adam bulamıom:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.